Till salu

GÖTEBORG / KVIBERG - MARGIT HALLS GATA 41

Margit Halls Gata 41

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 995 000 kr
Boarea
107 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
Brf Kvibergs Allé

4: rok - Taklägenhet i gavel med dubbla balkonger!

Köp denna bostad nu och få 24 månaders avgiftsfrihet. Läcker taklägenhet i gavelläge med två balkonger och fönster åt tre väderstreck.

Planlösning

4: rok - Taklägenhet i gavel med dubbla balkonger!

Köp denna bostad nu och få 24 månaders avgiftsfrihet. Nyproducerad och inflyttningsklar hörnlägenhet med ljus ifrån tre väderstreck och väl tilltagna balkonger i bra läge. Kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Master bedroom med skjutdörrsgarderober samt två yteffektiva sovrum. Lägenheten erbjuder bara förvaringsmöjligheter i form av ett flertal garderober. Balkongerna nås från kök respektive vardagsrum. Badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt extra gäst-wc.

Välkomnade hall med bra förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob direkt till höger om ytterdörren.

Direkt till vänster hittar ni ett av bostadens tre sovrum. Här får du lätt plast med både säng och skrivbord om så önskas. De två andra sovrummen ligger lite längre in i bostaden. Masterbedroom är rymlig och erbjuder en stor skjutdörrsgarderob. De tredje sovrummet ligger mitt emot Masterbedroom och passar perfekt som kontor eller barnrum.

Bostadens kök/vardagsrum är luftigt och anslutande till varandra. Här sätter du lätt en egen prägel med hjälp av textilier och färg. Möblerar efter smak och tycke. I köksdelen finns plats för ett större köksbord med tillhörande stolar. I vardagsrummet får du plats med soffgrupp samt Tv-möbel. Bostadens båda balkonger nås ifrån detta allrum

Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Mitt emot badrummet hittar ni bostadens Gäst-Wc.

Kvibergs Allé ligger i ett vackert läge intill slingrande Säveån i lummiga och expansiva Kviberg. En attraktiv stadsdel med bra kommunikationer till Göteborgs centrum. Här finns möjlighet till både friluftsliv och multisport, samtidigt som stadens puls ligger på bekvämt avstånd. I området finns även en matbutik, ett gym och en förskola.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 995 000 kr
Månadsavgift
6 517 kr, Uppvärmning, kallvatten och Telia Triple Play. I avgiften ingår ett obligatoriskt tillägg om 220kr för Telia tripel Play.
Boarea
107 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
4 R.O.K.
Våningsplan
4/4
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 334 708 kr

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
1 500 kr/månad
Elektricitet
1 030 kr/månad
Försäkring
470 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Ovan är angivna siffror är tagna ifrån konsumentverkets referensvärden 2023.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Kvibergs Allé
Om föreningen
Brf Kvibergs Allé består av 98 bostadsrätter fördelade på två bostadshus.
Äger föreningen marken
Ja
Pantsättningsavgift
483 kr
Andel i BRF
1.38 %

Karta

Hör av dig till oss

Malin Ring

Fastighetsmäklare

Malin Ring

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*