Såld

GÖTEBORG / KUNGSLADUGåRD - MAJSTåNGSGATAN 7C

Majstångsgatan 7C

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 850 000 kr
Boarea
73 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Majstången

Underbart ljusflöde

Ett hem på gaveln som fullkomligt badar i ljus! Sociala och väldisponerade kvadratmeter, solig balkong mot Sannaparken och två bra sovrum.

Planlösning

Underbart ljusflöde

Nu erbjuds äntligen en hörntrea högt upp med balkong på Brf Majstångens södersida mot Sannaparken! Ni möts av ett otroligt ljusinsläpp, fin utsikt mot Sannaparkens grönska och härliga sällskapsytor. Kök och vardagsrum möts i en öppen och social disposition. Två bra sovrum varav det ena med en klädkammare samt ett härligt badrum med tvättavdelning.

Detta boende är alltså för dig som önskar något utöver det vanliga - ett hem som andas kvalitet och där ljusflödet är ständigt närvarande!

Här har Sweco arkitekter tillsammans med JM lyckats skapa en av de allra vackraste nyproduktioner med ett utmärkt läge i härliga Kungsladugård och ett kvalitetstänk utöver det vanliga. Fastigheten är, med en ytterst tilltalande arkitektur, sin trivsamma innergård, de vackra entréerna och föreningens egna parkeringsplatser under huset, unik i sitt slag. Här finns även laddstolpar för el-bilar. Moderna och påkostade hissar ger naturligtvis extra bekvämligheter till de välplanerade bostäderna.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 850 000 kr
Månadsavgift
4 124 kr, Inkl värme. Utöver avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån som avser Triple Play. Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten och el. Total månadsavgift: 4 344 kr/mån.
Boarea
73 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
3/4
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
769 503 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2022.

Interiör

Interiör
Interiör: Ta hissen till våning tre och ni välkomnas in i detta ytterst smakfulla hem. I hallen finns avhängning och ytterligare förvaring i en av hemmets två klädkammare. Väggarna är målade i vitt och golvet kläs av en mattlackad askparkett i hela hemmet.

Vidare in så möts ni av en otrolig rymd och ljusinsläpp där hemmets kök och vardagsrum bjuder in till umgänge och gemenskap i en social planlösning. Genom tre stora fönster fullkomligt strömmar ljuset in. Första delen av rummet är vardagsrumsdelen och här ryms soffa med tillhörande möblemang och tv-möbel. Väggar i vitt.

Från vardagsrummet nås den härliga balkongen. Stor nog att rymma både sittgrupp och odlingar. Här nås ni av solen från förmiddag till kväll. Ett högt och fritt läge mot Sannaparkens grönska.

Köket är signerat Marbodal och är klassiskt inrett. Vita luckor, kakel i vitt och en bänkskiva i mörk laminat. Här finns induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin och dubbla kyl/frys. Matbordet knyter ihop kök och vardagsrum och här dukar ni enkelt upp till långbord när det vankas födelsedagar och högtider.

Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord och arbetshörna. En klädkammare tar hand om klädförvaringen. Väggar i vitt.

Det mindre sovrummet ligger på gaveln och passar utmärkt som barn-, gäst- eller arbetsrum. Väggar i vitt.

Badrummet nås från hallen och här möts vitt kakel och grå klinkers. Här finns wc, dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod och belyst spegelskåp. Utöver detta finns också en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och ovanpåliggande arbetsbänk samt tre väggskåp för extra förvaring. Vill ni inte torktumla tvätten finns en vägghängd torkställning också.

Varmt välkomna på visning!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
769 kr/månad
Elektricitet
299 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
Föreningen tillämpar individuell mätning och debitering av varmvatten och hushållsel. Övrigt står för det obligatoriska tillägget för Telia triple play.

Byggnad

Byggår
2017
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
56

Förening

Namn
Brf Majstången
Om föreningen
Brf Majstången är en äkta bostadsrättsförening i Kungsladugård, en av de mest populära stadsdelarna i Göteborg. Föreningen registrerades 2016 och består av ett flerbostadshus i fyra våningar med totalt 79 bostadsrättslägenheter. Fastighetens adress är Kennedygatan 6A, Kennedygatan 6B, Kennedygatan 8, Majstångsgatan 5, Majstångsgatan 7A, Majstångsgatan 7B, och Majstångsgatan 7C. Föreningens ekonomi är mycket välskött och föreningen har fram till i år amorterat ca 700 000 kr extra per år gentemot deras ekonomiska plan. Så det finns goda marginaler inför kommande räntehöjningar. Föreningen tog dock beslutet, i samråd med deras ekonomiska förvaltare, att höja månadsavgiften med 5% vid årsskiftet 2022/2023. Detta var då den första höjningen sedan inflytt 2017. Avgiften kommer att höjas från årsskiftet 2023/2024 med 10% på grund av ökade kostnader.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
525 kr
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan 2020 och 2069 enligt årsredovisning.

Planerade renoveringar:
2023 - Obligatorisk ventilationskontroll
2025/2026 - Målning av träfasad
2025 - Behandling av entrépartier i trä

Utfört underhåll:
2021 - Behandling av entrépartier i trä
2020 - Obligatorisk ventilationskontroll
Andel Av Årsavgift
1.2664 %
Andel i BRF
1.26641 %

Karta

Hör av dig till oss

Zara Ek

Fastighetsmäklare

Delägare

Zara Ek

Julia Albinsson

Fastighetsmäklare

Delägare

Julia Albinsson