Såld

KUNGSBACKA / KOLLA PARKSTAD - LAVAVäGEN 25

Lavavägen 25

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 295 000 kr
Boarea
55 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Solstenen

Nyproducerad tvåa med västerbalkong

Välkommen till denna tvåa med genomtänkt planlösning, balkong i västerläge och gott om förvaring. Genomgående ljusa och tidlösa materialval.

Nyproducerad tvåa med västerbalkong

Välkommen till denna nyproducerade tvåa med genomtänkt planlösning och balkong i västerläge med utsikt över föreningens innergård. Genomgående ljusa och tidlösa materialval som blir en bra bas att inreda efter. Gott om förvaring i såväl klädkammare som skjutdörrsgarderober. Helt enkelt ett bekvämt boende i expansiv miljö med närhet till det mesta. Både service, kommunikationer och salta bad finns inom behändigt avstånd.

Denna smart planerade tvåa välkomnar er in i hallen med praktiskt och stilrent klinkergolv samt skjutdörrsgarderob med spegelglas. Längre in övergår golvet till ekparkett som tillsammans med de vita väggarna är genomgående i hela bostaden. Vardagsrummet är centralt placerat i halvöppet samband med köket, vilket ger flexibla umgängesytor. Bjud över vännerna på middag med efterföljande mingel i soffan eller ute på den tilltagna balkongen i västerläge. Kökets vita luckor, vita kakel och mörkgrå arbetsbänk harmoniserar väl med de rostfria vitvarorna från Siemens.

I sovrummet finns plats för dubbelsäng och det stora fönsterpartiet skänker rikligt med ljus och låter morgonsolens strålar leta sig in. Här finns skjutdörrsgarderob med spegelglas och som om inte det vore nog även en klädkammare med fönster för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Badrummet går i samma stilrena toner som resten av bostaden med vita kaklade väggar och grå klinker. Den svarta kommoden blir ett snyggt inslag. Här finns även duschhörna med glasväggar, handdukshängare, spegel med belysning och kombimaskin med ovanliggande arbetsbänk och överskåp.

Välkommen att trivas i ett nybyggt och modernt boende där det bara är att flytta in och göra sig hemmastadd.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 295 000 kr
Månadsavgift
3 238 kr, Utöver månadsavgiften tillkommer 220 kr/mån för Telia Triple Play (tv, bredband och telefoni)
Boarea
55 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
3/5
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
512 kr/månad
Elektricitet
200 kr/månad
Försäkring
200 kr/månad
Kommentar
Den presenterade driftkostnaden är redovisad schablonmässigt och baseras inte i verklig förbrukning då lägenheten är ny och underlag för verklig driftkostnad saknas.

Byggnad

Byggår
2018
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Solstenen
Om föreningen
Föreningen Brf Solstenen består av 63 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns inga beslutade förändringar av årsavgifter. Läs mer om föreningen på deras hemsida www.solstenen.smartbrf.se.
Andel i BRF
1.3293 %

Karta

Hör av dig till oss

Sandra Messer

Fastighetsmäklare

Sandra Messer