Såld

ÖJERSJÖ / ÖJERSJö - LARS GöKS ALLé 5

Lars Göks Allé 5

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 295 000 kr
Boarea
103 m²
Areauppgifter enligt säljaren
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun

Välbalanserad, flexibel genomgångsfyra med köksö och solig balkong.

Väldisponerad genomgångsfyra med generösa sociala ytorna, 2 badrum, klädkammare, köksö och stor balkong om 8 kvm med eftermiddag och kvällssol.

Planlösning

Välbalanserad, flexibel genomgångsfyra med köksö och solig balkong.

Vill du flytta in i en helt ny bostad? Missa då inte denna väldisponerade genomgångsfyra med generösa sociala ytorna, 2 badrum, klädkammare, köksö och stor balkong om 8 kvm med eftermiddag och kvällssol. Här erbjuds en flexibel planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum som förlängs ut på balkongen och bjuder in till gemenskap med nära och kära. Rymlig hall med både tåligt klinkergolv närmast entrén och riklig förvaring bakom kvadratsmarta skjutdörrar. Tre bra sovrum skapar harmoni i bostaden.

Här erbjuds genomgående kvalitativa material- och maskinval med modernt och sobert uttryck. I den här lägenheten är det fullutrustade köket inrett med sandfärgade skåpsluckor från Vedum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter med praktisk lådförvaring. Generös köksbänk i ljus laminat erbjuder väl tilltagna arbetsytor med bakomvarande stänkskydd i matchande laminatskiva. Köket kompletteras av en lyxig köksö i samma utförande som övriga köket, rostfria vitvaror från Electrolux och Franke med bl a induktionshäll och varmluftsugn i ergonomisk arbetshöjd.

Två helkaklade och generösa badrum med dusch som är inredda i klassisk stil med vitt kakel på väggarna med ett ljusgrått klinkergolv som komplement. Det ena är utrustat med behaglig komfortvärme samt en praktisk tvätthörna längs ena väggen, som utöver tvättmaskin och torktumlare även erbjuder väl tilltagen arbetsbänk, som underlättar de vardagliga bestyren. Mycket goda förvaringsmöjligheter med två skjutdörrsgarderober, rejäl klädkammare samt externt förråd.

Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett med omedelbar närhet till lokalt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral och restaurang samt skola och förskola endast ett par minuters promenad bort. På bekvämt avstånd finns här också Kåsjöns vackra terräng och svalkande bad. Goda kommunikationer tar dig snabbt och enkelt runt i Partille och vidare in mot centrala Göteborg samt mot Landvetter Flygplats för vidare färd ut i världen.

Har du läst hela vägen hit och tycker att bostaden är intressant. Tveka inte att slå ansvarig mäklare en signal för att boka tid för visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 295 000 kr
Månadsavgift
6 750 kr, I månadsavgiften ingår: uppvärmning samt Triple play (IP-telefoni, bredband och TV)
Boarea
103 m² Areauppgifter enligt säljaren
Rum
4 R.O.K.
Våningsplan
4/6
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 550 802 kr.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
1 000 kr/månad
Elektricitet
500 kr/månad
Försäkring
200 kr/månad

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Vattenburet radiatorsystem, bergvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun
Om föreningen
Denna bostadsrättsförening har 56 lägenheter och ligger i Öjersjö. Ett sjönära, avslappnat och centralt kvarter – så kan Gökegårds Tun beskrivas. Här bor du med nybyggda lägenheters bekvämlighet och det nya torget precis utanför porten. Samtidigt ligger badplats, naturliv och kommunikationer bara några minuter bort.Gökegårds Tun består av två flerbostadshus med totalt 56 lägenheter om 2–4 rum och kök – alla med egen balkong eller uteplats. Husen får en klassisk tegelfasad och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus i bostäderna. Färgerna varierar mellan byggnaderna och det längsta huset får ett gulbeigt tegel medan det kortare kläs i gråbrunt tegel. Gemensamt för båda är mönstermurningen som sträcker sig en bit upp på andra våningen.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i BRF
2.1273 %
Parkeringar
Parkeringen för föreningen är utspridd inom området och består av reserverade platser.?Parkeringstillstånden är digitala och ger innehavaren rätt att parkera på den platsen som tilldelas innehavaren. Föreningen förfogar över 50 st reserverade parkeringsplatser varav 16 st är elbilsplatser. Kostnaden för parkeringsplatser enligt nedan: Vanlig p-plats: 700 kr/mån. Elbil p-plats (el debiteras separat): 1000 kr/mån.

Karta

Hör av dig till oss

Sanna Berglund

Fastighetsmäklare

Sanna Berglund

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare

Gustav Johansson