Såld

ÖJERSJÖ / ÖJERSJö - LARS GöKS ALLé 3

Lars Göks Allé 3

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 445 000 kr
Boarea
62 m²
Areauppgifter enligt säljaren
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun

Unik vindstvåa högst upp i huset med 8 kvm balkong i fritt och soligt läge!

Vill du inte bo som alla andra? Vad sägs om en nyproducerad vindstvåa fri från insyn med utsikt över vackra, gröna Öjersjö?

Planlösning

Unik vindstvåa högst upp i huset med 8 kvm balkong i fritt och soligt läge!

Högst upp i huset finner ni denna rymliga och insynsfria vindstvåa med utsikt över grannskapets takåsar och grönskande omgivningar. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som rymmer både matplats och rejäl soffgrupp bjuder in till social gemenskap med nära och kära. Luxuös sovrums-suite på hela 18 kvm med charmigt snedtak, angränsande balkong och stor klädkammare bakom kvadratsmarta skjutdörrar. Balkongen i soligt sydostläge bjuder in till många avkopplande timmar.

Genomgående kvalitativa material- och maskinval med modernt och sobert uttryck. I den här lägenheten är det fullutrustade köket inrett med skåpsluckor i vitt från Vedum och erbjuder goda förvaringsmöjligheter med praktisk lådförvaring. Generös köksbänk i ljus laminat erbjuder väl tilltagna arbetsytor med bakomvarande stänkskydd i matchande laminatskiva. Köket kompletteras av rostfria vitvaror från Electrolux och Franke med bl a induktionshäll och varmluftsugn i ergonomisk arbetshöjd.

Helkaklat och generöst badrum som är inrett i klassisk stil med vitt kakel på väggarna med ett ljusgrått klinkergolv som komplement. Längs med ena väggen underlättar en rejäl tvätthörna, som utöver praktisk kombimaskin även erbjuder väl tilltagen arbetsbänk, de vardagliga bestyren.

Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett med omedelbar närhet till lokalt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral och restaurang samt skola och förskola endast ett par minuters promenad bort. På bekvämt avstånd finns här också Kåsjöns vackra terräng och svalkande bad. Goda kommunikationer tar dig snabbt och enkelt runt i Partille och vidare in mot centrala Göteborg samt mot Landvetter Flygplats för vidare färd ut i världen.

Utöver allt detta ingår även ett förråd på källarplan om 2 kvm som upplåts med bostaden.

Bostaden säljs med budgivning och med möjlighet till ett snabbt tillträde!

Har du läst hela vägen hit och tycker att bostaden är intressant. Tveka inte att slå ansvarig mäklare en signal för att boka tid för visning!

Observera att de interiöra bilderna är från liknande bostäder.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 445 000 kr
Månadsavgift
4 695 kr, I månadsavgiften ingår: Uppvärmning samt Triple play (IP-telefoni, bredband och TV)
Boarea
62 m² Areauppgifter enligt säljaren
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
6/6
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 062 736 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Förråd: Förråd om 2 kvm upplåts med bostaden och finns på källarplan i samma trapphus.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
582 kr/månad
Elektricitet
255 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Kommentar
De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Bergvärme - Vattenburet radiatorsystem
Hiss
Ja

Förening

Namn
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun
Om föreningen
Denna bostadsrättsförening har 56 lägenheter och ligger i Öjersjö. Ett sjönära, avslappnat och centralt kvarter – så kan Gökegårds Tun beskrivas. Här bor du med nybyggda lägenheters bekvämlighet och det nya torget precis utanför porten. Samtidigt ligger badplats, naturliv och kommunikationer bara några minuter bort.Gökegårds Tun består av två flerbostadshus med totalt 56 lägenheter om 2–4 rum och kök – alla med egen balkong eller uteplats. Husen får en klassisk tegelfasad och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus i bostäderna. Färgerna varierar mellan byggnaderna och det längsta huset får ett gulbeigt tegel medan det kortare kläs i gråbrunt tegel. Gemensamt för båda är mönstermurningen som sträcker sig en bit upp på andra våningen.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i BRF
1.4578 %
Parkeringar
Parkeringen för föreningen är utspridd inom området och består av reserverade platser.?Parkeringstillstånden är digitala och ger innehavaren rätt att parkera på den platsen som tilldelas innehavaren. Föreningen förfogar över 50 st reserverade parkeringsplatser varav 16 st är elbilsplatser. Kostnaden för parkeringsplatser enligt nedan: Vanlig p-plats: 700 kr/mån. Elbil p-plats (el debiteras separat): 1000 kr/mån.

Karta

Hör av dig till oss

Sanna Berglund

Fastighetsmäklare

Sanna Berglund