Till salu

ÖJERSJÖ / ÖJERSJö - LARS GöKS ALLé 3

Lars Göks Allé 3

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 795 000 kr
Boarea
103 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun

Lägenhet med huskänsla

Välbalanserad, flexibel genomgångsfyra med social planlösning, tre bra sovrum, dubbla badrum, separat tvättstuga samt både balkong och uteplats.

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Lars Göks Allé 3, ÖJERSJÖ

Planlösning

Lägenhet med huskänsla

Väldisponerad genomgångsfyra bekvämt belägen på entréplan med bra balans mellan de sociala och privata ytorna. Här erbjuds en flexibel planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum som förlängs ut på balkongen i soligt sydvästläge och bjuder in till gemenskap med nära och kära. Rymlig hall med plats för avhängning närmast entrén som längre in kompletteras av riklig förvaring som göms bakom kvadratsmarta skjutdörrar. Det stora föräldrasovrummet har en egen utgång till den trevliga uteplatsen mot den lugna innergården.

Här erbjuds ni genomgående kvalitativa material- och maskinval med modernt och sobert uttryck. I den här lägenheten är det fullutrustade köket inrett med fronter i sandbeige ton från Vedum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Generös köksbänk i ljust marmorerad kompositsten (Vedum Moorland Fog) ger tilltagna arbetsytor med bakomvarande stänkskydd i matchande kompositsten. Köket kompletteras av rostfria vitvaror från Electrolux och Franke med bl a induktionshäll och varmluftsugn i ergonomisk arbetshöjd.

Två helkaklade och generösa badrum med dusch som är inredda i klassisk stil med vitt kakel på väggarna med ett ljusgrått klinkergolv som komplement. Det ena är utrustat med behaglig komfortvärme som värmer skönt under bara fötter. En praktisk, separat tvättstuga, som utöver tvättmaskin och torktumlare även erbjuder väl tilltagen arbetsbänk med tvättho, underlättar de vardagliga bestyren.

Mycket goda förvaringsmöjligheter med två skjutdörrsgarderober, rejäl klädkammare samt externt förråd i källaren. JMs praktiska lösning Intelligenta hem finns installerat i lägenheten med vilken du kan styra ljud och ljus mm med hjälp av röststyrning och/eller din smarta telefon eller padda.

Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett med omedelbar närhet till lokalt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral och restaurang samt skola och förskola endast ett par minuters promenad bort. På bekvämt avstånd finns här också Kåsjöns vackra terräng och svalkande bad. Goda kommunikationer tar dig snabbt och enkelt runt i Partille och vidare in mot centrala Göteborg samt mot Landvetter Flygplats för vidare färd ut i världen.

Har du läst hela vägen hit och vill boka in dig på visning? Kontakta ansvarig mäklare Adam Andreasson.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 795 000 kr
Månadsavgift
6 530 kr, I angiven avgift ingår värme, kallvatten och Telia Triple-play, kostnad för varmvatten och hushållsel ingår ej utan debiteras enligt enskild förbrukning.
Boarea
103 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
4 R.O.K.
Våningsplan
1/7
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 550 802 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Förråd: Till lägenheten ingår ett förråd (upplåtet)

Balkong: Till lägenheten ingår en balkong (upplåten)

Uteplats: Till lägenheten ingår en uteplats (mark upplåten med bostadsrätt)

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
858 kr/månad
Elektricitet
405 kr/månad
Försäkring
250 kr/månad
Personer i hushåll
4
Kommentar
I angiven driftkostnad för fyra personers hushåll (2 vuxna, 2 barn) ingår hushållsel 405 kr/mån och varmvatten 203 kr/mån enligt ekonomiskplan. Hemförsäkring 250 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2024. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Vattenburet radiatorsystem, bergvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
69

Förening

Namn
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun
Om föreningen
Denna bostadsrättsförening har 56 lägenheter och ligger i Öjersjö. Ett sjönära, avslappnat och centralt kvarter – så kan Gökegårds Tun beskrivas. Här bor du med nybyggda lägenheters bekvämlighet och det nya torget precis utanför porten. Samtidigt ligger badplats, naturliv och kommunikationer bara några minuter bort.Gökegårds Tun består av två flerbostadshus med totalt 56 lägenheter om 2–4 rum och kök – alla med egen balkong eller uteplats. Husen får en klassisk tegelfasad och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus i bostäderna. Färgerna varierar mellan byggnaderna och det längsta huset får ett gulbeigt tegel medan det kortare kläs i gråbrunt tegel. Gemensamt för båda är mönstermurningen som sträcker sig en bit upp på andra våningen.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i BRF
2.127 %
Parkeringar
Parkeringen för föreningen är utspridd inom området och består av reserverade platser. Parkeringstillstånden är digitala och ger innehavaren rätt att parkera på den platsen som tilldelas innehavaren. Föreningen förfogar över 50 st reserverade parkeringsplatser varav 16 st är elbilsplatser. Kostnaden för parkeringsplatser enligt nedan: Vanlig p-plats: 700 kr/mån. Elbil p-plats (el debiteras separat): 1000 kr/mån.

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*