Såld

ÖJERSJÖ / ÖJERSJö - LARS GöKS ALLé 3

Lars Göks Allé 3

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 295 000 kr
Boarea
103 m²
Areauppgifter enligt säljaren
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun
Välbalanserad, flexibel genomgångsfyra med öppen social planlösning.

Planlösning

Väldisponerad genomgångsfyra med bra balans mellan de sociala och privata ytorna. Här erbjuds en flexibel planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum som förlängs ut på balkongen i soligt sydvästläge och bjuder in till gemenskap med nära och kära. Rymlig hall med plats för avhängning närmast entrén som längre in kompletteras av riklig förvaring som göms bakom kvadratsmarta skjutdörrar. Tre bra sovrum som enkelt går att göra om till två större om så önskas balanserar upp och skapar harmoni.

Här erbjuds ni genomgående kvalitativa material- och maskinval med modernt och sobert uttryck. I den här lägenheten är det fullutrustade köket inrett med skåpsluckor i sandbeige ton från Vedum erbjuder goda förvaringsmöjligheter med praktiska lådor. Generös köksbänk i ljust marmorerad kompositsten (Vedum Moorland Fog) erbjuder väl tilltagna arbetsytor med bakomvarande stänkskydd i matchande kompositsten. Köket kompletteras av rostfria vitvaror från Electrolux och Franke med bl a induktionshäll och varmluftsugn i ergonomisk arbetshöjd.

Två helkaklade och generösa badrum med dusch som är inredda i klassisk stil med vitt kakel på väggarna med ett ljusgrått klinkergolv som komplement. En praktisk, separat tvättstuga, som utöver tvättmaskin och torktumlare även erbjuder väl tilltagen arbetsbänk med tvättho, underlättar de vardagliga bestyren.

Mycket goda förvaringsmöjligheter med två skjutdörrsgarderober, rejäl klädkammare samt externt förråd. JMs praktiska lösning Intelligenta hem finns installerat i lägenheten med vilken du kan styra ljud och ljus mm med hjälp av röststyrning och/eller din smarta telefon eller padda.

Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett med omedelbar närhet till lokalt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral och restaurang samt skola och förskola endast ett par minuters promenad bort. På bekvämt avstånd finns här också Kåsjöns vackra terräng och svalkande bad. Goda kommunikationer tar dig snabbt och enkelt runt i Partille och vidare in mot centrala Göteborg samt mot Landvetter Flygplats för vidare färd ut i världen.

Har du läst hela vägen hit och vill boka in dig på visning? Kontakta ansvarig mäklare Sanna Berglund.

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 295 000 kr
Månadsavgift
6 750 kr, I månadsavgiften ingår: uppvärmning samt Triple play (IP-telefoni, bredband och TV)
Boarea
103 m² Areauppgifter enligt säljaren
Rum
4 R.O.K.
Våningsplan
2/7
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 550 802 kr.
Total driftkostnad
950 kr/månad
Elektricitet
550 kr/månad
Försäkring
200 kr/månad
Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Vattenburet radiatorsystem, bergvärme
Hiss
Ja
Namn
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun
Om föreningen
Denna bostadsrättsförening har 56 lägenheter och ligger i Öjersjö. Ett sjönära, avslappnat och centralt kvarter – så kan Gökegårds Tun beskrivas. Här bor du med nybyggda lägenheters bekvämlighet och det nya torget precis utanför porten. Samtidigt ligger badplats, naturliv och kommunikationer bara några minuter bort.Gökegårds Tun består av två flerbostadshus med totalt 56 lägenheter om 2–4 rum och kök – alla med egen balkong eller uteplats. Husen får en klassisk tegelfasad och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus i bostäderna. Färgerna varierar mellan byggnaderna och det längsta huset får ett gulbeigt tegel medan det kortare kläs i gråbrunt tegel. Gemensamt för båda är mönstermurningen som sträcker sig en bit upp på andra våningen.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i BRF
2.1273 %
Parkeringar
Parkeringen för föreningen är utspridd inom området och består av reserverade platser.?Parkeringstillstånden är digitala och ger innehavaren rätt att parkera på den platsen som tilldelas innehavaren. Föreningen förfogar över 50 st reserverade parkeringsplatser varav 16 st är elbilsplatser. Kostnaden för parkeringsplatser enligt nedan: Vanlig p-plats: 700 kr/mån. Elbil p-plats (el debiteras separat): 1000 kr/mån.

Karta

Hör av dig till oss

Sanna Berglund

Fastighetsmäklare

Sanna Berglund

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare

Gustav Johansson