Såld

GÖTEBORG / CENTRALA HISINGEN - LANTMANNAGATAN 11

Lantmannagatan 11

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 700 000 kr
Boarea
31 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
1 R.O.K.
Förening
BRF Sverigehuset Avant

Varmt välkommen till en kvadratsmart etta med bra planlösning vilket ger möjlighet för både vardagsrum och matplats. Smakfullt kök med goda arbetsytor och stilrena färgval. Stor balkong från vardagsrummet samt sovalkov med plats för 1.40-säng. Fräscht badrum med med dusch och vikbara glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Här blir du andra ägare till denna mysiga lägenhet!

Här bor du intill Lundbybadet på centrala Hisingen bjuder på närhet till såväl service inpå knuten som fina kommunikationer till allt som stan har att erbjuda. Hållplats Rambergsvallen ligger en kort promenad bort, (spårvagn 5, 6, 10 och buss 24, 141 och 159) tar 10 minuter till Brunnsparken. Cykelpendlingsnätet 50 m, 16 min till Brunnsparken.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
1 700 000 kr
Månadsavgift
2 218 kr, Telia triple-play ingår i månadsavgiften
Boarea
31 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
1 R.O.K.

Interiör

Interiör
Interiör: Det vita köket är klassiskt elegant och ger rummet en luftig och ljus karaktär. Med en lyxiga bänkskiva samt stänkskydd i kvartskompisit, Noble Carrara. och det vackra parkettgolvet i natur-ek blir köket bostadens naturliga samlingsplats i såväl vardag som fest och den perfekta bakgrunden till personliga inredningsdetaljer och köksutrustning. Kromade knoppar, handtag och blandare kompletterar helheten tillsammans med vitvaror i vitt, och ger ett vackert och fräscht kök som kommer vara lika modernt i många år framöver.

I anslutning till köket ligger matplats samt vardagsrummet med plats för soffa samt valfritt önskat möblemang. Här finns även utgång till balkongen som är väl tilltagen. Här finns även en praktisk sovalkov som inrymmer en 1.40-säng för den som önskar. Alkoven gör att sängen inte tar någon plats i de sociala ytorna.

Badrummet är ljust, fräscht samt funktionellt och är utrustat med kvalitetsprodukter som kommer skänka komfort och lugn under många år. Den stora runda spegeln över handfatet ger rummet en personlig karaktär medan handdukstork, kommoden med lådor under handfatet och det stående ljust grå kaklet på väggarna är en vardagslyx som gör sig påmind varje morgon. Kromade detaljer, ljust grått kakel, porslin och vitvaror ger en elegant helhet och den perfekta fonden till vardagens alla bestyr.

I kvarteret finns en gemensam sluten innergård med lekplats, utegym, planteringar och till och med en dansbana. Här finns alltså gott om sociala ytor för trevliga stunder med dina gamla vänner eller nya grannar. Det finns även en gemensamhetsyta i grannkvarteret som kan nyttjas för co-working, umgänge, middagar och kalas. Här kommer även dina gäster kunna övernatta.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme.
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
55

Förening

Namn
BRF Sverigehuset Avant
Om föreningen
Föreningen har sedan start tecknat en försäkring hos sin bank som ger föreningen ett räntetak på sina lån under 3-5 års tid från tillträdet. På så sätt kan inte månadsavgiften stiga på grund av dagens räntehöjningar. Föreningen är garanterad en snittränta om cirka 2,10 % vilket månadsavgiften är baserad på.
Andel i BRF
0.8102 %
Parkeringar
Garage under fastigheten. 19

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth