Såld

ÖJERSJö / ÖJERSJö - LåNGEKäRRSVäGEN 23

Långekärrsvägen 23

Snabbfakta - Friliggande villa
Utgångspris
7 200 000 kr
Boarea
137 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Objekttyp
Friliggande villa
Antal rum
6 R.O.K.

Drömvilla byggd 2018 i natursköna Öjersjö!

Planlösning

Drömvilla byggd 2018 i natursköna Öjersjö!

Varmt välkommen till detta drömhem i Öjersjö - en smakfull villa byggd 2018 med tomt i soligt sydvästläge! Här bor ni i mysiga området Körsbärslunden med såväl radhus som flerfamiljshus som närmaste grannar.

Entréplan erbjuder kök och vardagsrum med fönster från golv till tak som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Härifrån har ni direkt access ut till den inhägnade trädgården med såväl trädäck med pergola samt gräsmatta. Här kan ni njuta av en egen oas med sol hela dagen! På entréplan finns även ett generöst sovrum samt badrum med dusch och separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Övre plan har tre bra sovrum varav ett med Walk in Closet en suite samt direkt anslutning till badrum med badkar. Här finns även utrymme för ett mindre allrum/tv-hörna samt en fransk balkong som vetter åt husets framsida.

Ett boende perfekt för en familj att trivas i! Här bor ni med naturen runt husknuten i eftertraktade Öjersjö och med närhet till stadens puls. Enkel tillgång till grönområden, badplatser, skolor, butiker och kollektivtrafik. Låga driftkostnader tack vare bergvärme.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Fakta
Objekttyp
Villa
Utgångspris
7 200 000 kr
Boarea
137 m² Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Rum
6 R.O.K.
Interiör
Interiör : Välkomnande hall med gott om möjligheter till upphängning för ytterkläder. Redan när ni kliver över tröskeln välkomnas ni av husets stilsäkra formspråk som är lätt att tycka om. Under trappan finns ytterligare förvaring i ett inbyggt förråd som inrymmer det mesta man kan tänka sig, allt ifrån skolväskor till återvinning och större ytterkläder.

I anslutning till hallen ligger entréplanets badrum som är väl tilltaget i storlek och är i ett smakfullt utförande med grå klinker på golvet samt vita stora kakelplattor som klär väggarna. Fint ljusinsläpp med dagsljus från ett fönster. Här inne återfinns wc, takdusch med vikbara glasväggar samt handfat med kommod med spegel. En separat tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, en praktisk bänk ovanför samt förvaring i skåp.

Vidare in i huset nås kök och vardagsrum som ligger i anslutning till varandra. Köket från Vedum går i ett stilrent utförande med släta grå luckor som snyggt bryter av den ljusa bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll, varmluftsugn, integrerad mikro, kyl och frys samt diskmaskin. Ett fönster ovan köksbänken ger ett fint ljusinsläpp. Köket inrymmer matplats med rum för större middagssällskap.

Vardagsrummet erbjuder fantastiskt fint ljusinsläpp från fönster som går från golv till tak. Här inryms utan problem en soffgrupp med tillhörande möblemang och härifrån har man direkt access ut till altanen med pergolan i underbart sydvästläge! Trädgården är praktiskt inhängnad med en lättskött gräsmatta.

Vidare erbjuder även entréplanet ett sovrum som fungerar utmärkt som såväl barnrum, gästrum eller hemmakontor. Övre plan har tre bra sovrum som nås via ett mindre allrum med utgång till balkong i söderläge. Alla sovrum har bra förvaringsmöjligheter i garderober samt bra ljusinsläpp från fönster. Övre planets Master Bedroom har även en klädkammare i direkt anslutning med genomgång till badrum med badkar. Även detta badrum går i ett stilrent utförande med vita kakelplattor på väggarna samt grå klinker på golvet.

Här bor ni i en fantastisk villa med ett bra läge på återvändsgata med en liten park i mitten. Genomgående stilrena material- samt färgval. Tack vare bergvärmen har ni låga driftskostnader och till huset hör två parkeringsplatser på samfällighetens parkeringsplats, varav den ena är med laddstolpe. Närhet till förskola, skolor samt golfbana. Dessutom finns oändliga möjligheter till friluftsliv med både skog och Kåsjön inom promenadavstånd.

Göteborg nås med goda kommunikationer med buss på cirka 20 minuter. Perfekt för er som vill bo lugnt och naturnära men med enkelhet vill kunna ta er till stadens puls. Ett hus som passar utmärkt för en familj, varmt välkomna!
Total driftkostnad
47 052 kr/år
Elektricitet
12 000 kr/år
Försäkring
4 560 kr/år
Personer i hushåll
3
Kommentar
Posten för uppvärmning betalas till samfälligheten och inkluderar uppvärmning via bergvärme, varmvatten samt sophämtning.
Pantbrev & Lån
5 185 000 kr
Byggår
2018
Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Bergvärmeanläggning.
Övriga byggnader/Utrymmen
Förråd på tomten.
Energiprestanda / Premiärenergital
70

Kontakta Mäklare

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth