Såld

ASKIM / - KOBBESLäTTEN 4

Kobbeslätten 4

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 395 000 kr
Boarea
74 m²
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Askkronan 3

Välplanerad genomgångslägenhet

Gaveltrea med två balkonger och ett genomtänkt inredningskoncept i skandinavisk stil. Välkommen till Askegården, med närhet till det mesta.

Välplanerad genomgångslägenhet

Trivsam och väldisponerad trea med gavelläge, fönster i tre väderstreck och ett genomtänkt inredningskoncept där ljust och skandinaviskt är ledorden. Härliga utemiljöer med både balkong och entrébalkong låter dig ta tillvara på solen under stora delar av dagen. Öppet samband mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum, klädkammare och badrum med kombimaskin. Genomgående hög standard med bland annat komfortgolvvärme och spotlights i badrum, vitpigmenterad ekparkett och kvalitativa materialval från Ballingslöv. Ett ombonat boende att längta hem till!

I Askegården är det nära till det mesta. Här finns något för alla smakriktningar och du har alla bekvämligheter runt knuten. Gillar du havet? Cykla ett par kilometer västerut till Askimsbadet. I mer ostlig riktning hittar du Sisjöområdet med mängder av underbara skogsstigar och bär- och svampmarker. För shopping har du Sisjöns handelsområde bara ett stenkast norrut och även Frölunda Torg ligger nära. Dessutom finns en busshållplats alldeles intill området. Här finns det mesta av det bästa helt enkelt.

Preliminärt tillträde: Augusti 2020

För mer information om bostäderna och projektet, besök www.boiaskegarden.se

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 395 000 kr
Boarea
74 m²
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
4/6

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Kommentar
Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av boendekostnadskalkyl

Byggnad

Byggår
2020
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Hiss
Ja

Förening

Namn
Askkronan 3
Andel i BRF
2.3477 %

Karta

Hör av dig till oss

Sandra Messer

Fastighetsmäklare

Sandra Messer