Till salu

GÖTEBORG / MASTHUGGET - KJELLMANSGATAN 32

Kjellmansgatan 32

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 450 000 kr
Boarea
51 m²
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Sverigehuset Stigbergshyllan 26-32

Rymlig tvåa med social planlösning, flertalet tillval och balkong med enastående utsikt!

Sociala umgängesytor, modern funktion och generös balkong!

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Kjellmansgatan 32, GÖTEBORG

Planlösning

Rymlig tvåa med social planlösning, flertalet tillval och balkong med enastående utsikt!

Här möts ni av ett hem med sociala umgängesytor, modern funktion och en härlig balkong! Kök och vardagsrum i sin öppna disposition blir tillsammans ett härligt utrymme där ljuset flödar fritt. Det rofyllda sovrummet tillåter god klädvård i en generös inredd klädkammare. Rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Solens förmiddagsstrålar värmer gott på den generösa balkongen!

I denna förening kan ni andas ut och känna er trygga. Föreningen har redan från första dagen säkerställt sina lån med en ränteförsäkring som ger stabila räntekostnader i upp till 3-5 år. Det innebär att er månadsavgift kommer att förbli stabil även om räntorna ökar. Föreningen har säkrat en genomsnittlig räntesats på cirka 2,10 %, vilket utgör grunden för månadsavgiften.

I området runt Stigbergshyllan finns något för alla - från marina museer till modern "fun dining". Här varvas stora, gröna ytor med uteserveringar, konsertlokaler och franska bagerier. Här kan man hitta både anrik arkitektur och nyskapande ungdomskultur. Men också bryggerier, konstgallerier och mat från världens alla hörs. En trivselplats, med något för alla! Här bor ni mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 450 000 kr
Månadsavgift
3 464 kr, Inkl. Tv, bredband (fiber) & telefoni.
Boarea
51 m²
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
8/9
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
770 447 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Interiör: Ni välkomnas in till en rymlig hall där avhängningsmöjligheter finns direkt till höger. Två generösa garderober med släta luckor från Marbodal och stilfulla handtag erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter. På golvet i hallen ligger klinkers i mörkgrått från Höganäs – mycket praktiskt och tacksamt vid regn och rusk! Resterande delar av lägenheten har genomgående 1-stav mattlackad ekparkett och vita väggar, som blir en bra bas att inreda efter.

Vidare in i bostaden når du kök och vardagsrum i en social och öppen planlösning. Stora fönster bidrar med ljuvligt ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Ljuset plockas smakfullt upp av den släta, mörkblå köksinredningen signerat Marbodal (Arkitekt Plus HAV) som kombinerats med lyxiga beslag i mässinglook. Arbetsbänk och stänkskydd i kvartkomposit från märket Silstone (nyans Stellar grey) kompletteras fint tillsammans med den överlag mycket stilrena designen. Köket är utrusat med helintegrerad diskmaskin (Electrolux), mikro (Electrolux), induktionshäll med power boost funktion (Electrolux), multifunktionell ugn med varmluft (Electrolux), inbyggd fläkt (LGG), köksblandare i polerad mässing (Mora Armatur - Mora INXX II soft) och rostfri kyl/frys (Electrolux). Dimbara spotlights under väggskåpen ger behagligt ljus vid matlagningen. Mittemot köket finns gott om plats för en matgrupp för 4–6 personer. Här kan ni avnjuta långa middagar i goda vänners sällskap.

I vardagsrumdelen ryms en större soffa med tillhörande möblemang och tv-möbel. Den generösa balkongen nås från köket och vardagsrummet. Här finns plats för både utemöbler och gröna växter. Njut av den ljuva förmiddagssolen och vila blicken ut över Göta Älv och vackra takåsar samtidigt!

Bostadens sovrum når du via kök och vardagsrum, och här rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord utan problem. Klädförvaringen tas hand om i en mycket generös klädkammare som är inredd med klädstänger och hyllor. Sovrummets väggar är ljusa, och på golvet ligger en mysig beige heltäckningsmatta som skapar lyxig hotellkänsla.

Det rymliga badrummet finns att nå från hallen. Två av fyra väggar har kaklats upp i matt silvergrå kakel från Höganäs med chevronsättning och gråblå fog för ett extra djup. Kaklet går fint ihop med det gråmelerade klinkergolvet. Elburen komfortvärme värmer frusna fötterna på morgonkvisten. Här finns wc, handfat med kommod från Svedbergs som målats i en mörkare nyans som går hand i hand med kökets inredningen (nyanskod: NCS S 7010-R90B). Ovan sitter ett ovanhängande spegelskåp som även det är målat i samma nyans. Utöver det finns här en hörndush med svart profil, halvfrostat glas och duschset i mässing (Mora Armatur - Mora INXX II). Mattsvart elektriskt handdukstork! En generös tvättavdelning finns i ena hörnet med både tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen till en väl genomtänkt tvåa som har allt man behöver och lite till för att trivas gott och länge!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
450 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Driftkostnaderna är en uppskattad schablon. Föreningen har individuell mätning och debitering.

Byggnad

Byggår
2024
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Sverigehuset Stigbergshyllan 26-32
Om föreningen
Längst Stigbergsliden fanns, sedan innan, varierande tegelarkitektur av blandad ålder och karaktär. Här har nu Stigbergshyllans ljusgula tegelfasad kommit att blivit ett modernt tillskott. Bostadsrättsföreningen Brf Sverigehuset Stigbergshyllan 26-42 är den sista av två separata föreningar i området, som planeras att stå klart för inflytt under mars 2024. Föreningen kommer att bestå av totalt 157 bostadsrättslägenheter. Till föreningen hör adresserna Kjellmansgatan 26, 28, 30 & 32. Föreningen äger marken och påverkas därav inte av någon tomträttsavgäld. Föreningens ekonomi utgörs till stor del av räntekostnader för föreningens lån samt driftskostnader för föreningens fastighet. Dessa kostnader täcks av medlemmarnas månadsavgifter som betalas till föreningen. Föreningarna har säkrat räntekostnaden i ca 3-5 år från inflyttning genom räntetak, vilket ger en garanterad takkostnad för föreningens ränta. Den genomsnittliga räntesatsen ligger på cirka 2,10 %, vilket utgör grunden för månadsavgiften. I denna förening kan ni andas ut och känna er trygga. Föreningen har redan från första dagen säkerställt sina lån med en ränteförsäkring som ger stabila räntekostnader i upp till 3-5 år. Det innebär att er månadsavgift kommer att förbli stabil även om räntorna ökar. Föreningen har säkrat en genomsnittlig räntesats på cirka 2,10 %, vilket utgör grunden för månadsavgiften. För ytterligare information om området samt drönarbild med utsikt, besök: https://www.sverigehuset.se/projekt/stigbergsliden
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel Av Årsavgift
0.6274 %
Andel i BRF
0.6274 %
Parkeringar
Garageplatser finns i närliggande garage för cirka 1440 kr/månad. För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad. Du kan gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa ansökningshandlingar där: www.goteborg.se.
Tv och Bredband
Digital-TV och bredband via fiber finns i varje lägenhet, samt hemtelefoni via mobilnätet. Telia.
Övrigt
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och årsredovisningen som kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Försäkring
Fastigheten är under entreprenadtiden försäkrad genom entreprenörens försorg. Vid slutbesiktning övertar föreningen ansvaret för att fastigheten är fullvärdesförsäkrad. Fastigheten kommer då fullvärdesförsäkras hos Länsförsäkringar.

Karta

Hör av dig till oss

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*