Snart till salu

HISINGS KÄRRA / HISINGS KäRRA - INGEBäCKSLYCKAN 24

Ingebäckslyckan 24

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 900 000 kr
Boarea
62 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Bostadsrättsföreningen Ingebäckslyckan 1

Varmt välkommen till denna trivsamma tvåa på Ingebäckslyckan 24 - perfekt för er som söker ett smakfullt boende med bra planlösning. Hela lägenheten (utom badrum) renoverades mycket smakfullt 2018. Här erbjuds ett luftigt vardagsrum, sovrum med bra plats för dubbelsäng samt ett renoverat kök med direktanslutning ut till den privata uteplatsen. Här kan ni njuta av er egna oas! Detta boende erbjuder även fint ljusinsläpp från två motsatta väderstreck och stilfulla material- samt färgval. Här finns även mycket bra förvaringsmöjligheter samt ett stort badrum med tvättmaskin. Parkeringsplats finns. Till lägenheten hör ett förråd.

Ingebäckslyckan är ett mysigt område med mycket grönska och bara några kilometer från Kärra centrum med mataffär, service och grundskola. Både Kungälv centrum och Bäckebol ligger endast cirka 10 minuters bilväg hemifrån och det finns även bra busskommunikationer till Göteborg.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
1 900 000 kr
Månadsavgift
3 825 kr, Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 212 kr som avser Kabel-TV och bredband samt 517 kr som avser värmeavgift. Totala månadsavgift blir 4 554 kr. Även kostnad för parkering tillkommer om 211 kr/mån.
Boarea
62 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
459 767 kr. Uppgifter hämtade från Bopedia.

Interiör

Interiör
Interiör: Varmt välkommen till denna tvåa på Ingebäckslyckan 24!

Redan när vi kliver in genom ytterdörren möts vi av en välkomnade hall med gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. På golvet ligger praktisk klinker som övergår i parkett, vilket är genomgående för resten av lägenheten. Väggarna är målade i en ljusgrå nyans. Säkerhetsdörr.

Direkt in till höger från hallen nås vardagsrummet som är väl tilltaget med generösa ytor som erbjuder gott om plats för en större soffa samt övrigt önskat möblemang. Stora fönster ger ett fint ljusinsläpp.

Vidare in i lägenheten nås köket som är fullt utrustat med vita släta luckor som ger gott om skåpförvaring. Här finns även gott om arbetsyta på den grå köksbänken i laminat som snyggt bryter av och matchar fint med stänkskyddet ovan. Hela köket renoverades 2018. Här återfinns induktionshäll, varmluftsugn, alliansfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Vitvarorna är från Electrolux och Whirlpool. Köket erbjuder även utrymme för matbord med bra plats för dina middagsgäster.

Från köket når vi den privata uteplatsen med ett generöst trädäck med rum för matbord, grill samt övrigt önskat möblemang. Här kan du njuta av sommaren, grilla med vänner eller helt enkelt koppla av i en fridfull oas. Riktig radhuskänsla!

Här bor ni i en välplanerad bostad som är perfekt för såväl en person som för ett par. Med närhet till såväl natur, kommunikationer och service finns här allt man kan tänka sig för ett bekvämt och modernt boende.

Endast bokade visningar, anmäl er via annonsen. Välkomna!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
1 269 kr/månad
Elektricitet
400 kr/månad
Försäkring
140 kr/månad
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Posten "Övrigt" avser Kabel-TV och bredband och posten "uppvärmning" avser värmeavgift.

Byggnad

Byggår
1993
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Hiss
Nej
Energiprestanda / Premiärenergital
128

Förening

Namn
Bostadsrättsföreningen Ingebäckslyckan 1
Om föreningen
Brf Ingebäckslyckan 1 är en äkta förening som bildades 2005. Föreningen upplåter 134 lägenheter med bostadsrätt. Till föreningen hör adressen Ingebäckslyckan 1-132. Föreningen äger marken. Byggår: 1993-1994 Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Mekanisk frånluft
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Renoveringar
2013 byte av armaturer på gårdarna samt asfaltering av ytor för att få plats med fler p-platser. Grillplats har ordnats på gård nr 4 och rutschkana och gunga har installerats på den stora lekplatsen.
2014 ny plattbeläggning på entré tak nr 115 samt byte av soprumsdörrar. En expedition byggdes under året om till en lägenhet.
2015 skedde underhåll av balkonggolv, fasadtvätt samt installation av nya låssystem på gemensamma ytor.
2016 har plåtdörrar till alla moped/MC-rum bytts och hängrännor har rensats och tvättats.
2017 byttes brevlådor.
2018 tvättades fasaden.
2019 genomfördes besiktning av lekplats samt ventilation och OVK .
2020 genomgång av värmesystemet/radiatorer/termostater samt underhåll av trä och stål i entré samt fasad. Rostskyddsbehandling av lyktstolpar utfördes, underhåll av fogar i fasad, utbyte av lägenhetsdörrar och betongunderhåll av utemiljöer.
2021 har vissa längor dränerats, lekplatser har fräschats upp och renovering av bastu har genomförts.
2021-2022 har det en installation av backventiler genomförts.
2022 installation av elbilsladdning har genomförts, underhåll av lekplatser, utbyte av skadade förråddsgaller samt en renovering av Lyckalen.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2018 och 2047.
Andel Av Årsavgift
0.6355 %
Andel i BRF
0.63549 %
Parkeringar
Föreningen har idag 135 parkeringsplatser för bil, fördelade på 37 garage, 30 carport, 68 p-platser samt 20 MC/moped platser. I föreningen finns 62 parkeringsplatser (ca 211 kr månaden), 30 garageplatser (ca 471 kr månaden) och 37 carportplatser (ca 322 kr månaden). Garageplatser för bil och MC hyrs ut till de boende enligt separata hyresavtal, de som önskar hyra anmäler sig till en särskild kö, som administreras av EKC. Uthyrning av parkeringar administreras av SBC, där ställer sig medlemmar i kö, ansöker om byte av plats med mera. Aktiverade laddplatser kostar 300:-/månad, utöver ordinarie parkeringsavgift, samt 2:-/kWh man förbrukar.
Tv och Bredband
Föreningen är ansluten till digital-TV och Internet via Tele2.
Övrigt
Föreningen anordnar gemensamma städdagar två gånger per år. Överlåtelseavtgift betalas av köparen. Föreningen godkänner ej juridisk person.

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*