Snart till salu

MÖLNLYCKE / MöLNLYCKE - IDROTTSGATAN 23

Idrottsgatan 23

Snabbfakta - Ägarlägenhet
Utgångspris
2 295 000 kr
Boarea
31 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Objekttyp
Ägarlägenhet

Ägarlägenhet om 31 kvm i Mölnlycke.

Kvadratsmart etta med öppen planlösning och superlåg avgift om endast 1210 kr/mån. Perfekt som investering eller första/extra bostad.

Planlösning

Ägarlägenhet om 31 kvm i Mölnlycke.

Du kommer in i den välkomnande hallen där du finner gott om plats för avhängning av kläder och skor i form av två garderober en med skjutdörrar och en med klassisk garderobsöppning.

Köket är välutrustat med både skåp och lådor samt induktionshäll, kombinerad ugn/micro, integrerad diskmaskin och kyl/frys. I köksdelen får du även plast med ett köksbord med fyra stolar. Vidare in i vardagsrumsdelen har du plats för både soffa och en hörna med sängplats.

Två stora fönster samt balkongdörren bidrar med ett fint ljusinsläpp. Bostadens balkong är på hela åtta kvm och en plats att njuta av. Balkongen har ett härligt nordvästligt läge med möjlighet till eftermiddagssol.

Badrummet är helkaklat och erbjuder duschhörna, kombimaskin där du både kan tvätta och tumla dina kläder samt wc, spegel och tvättställskommod.

Som boende i Mölnlycke bor du både nära stadens puls och naturens lugn. I ditt direkta närområde har du allt du kan tänkas behöva, här finns livsmedelsbutiker, Systembolaget, restauranger, caféer, frisersalonger, detaljhandel, gymnasieskola, högstadieskola, förskola samt Närhälsan. Göteborgs centrum ligger 10–15 minuter bort med bil, buss eller tåg. I motsatt riktning når du Landvetter flygplats inom 15 minuter med bil.

Ägarlägenheter erbjuder en unik och fördelaktig boendeform. En av de mest attraktiva aspekterna med ägarlägenheter är den låga månatliga kostnaden. Eftersom du äger din lägenhet direkt, betalar du endast för de gemensamma kostnaderna som underhåll och försäkringar för gemensamma utrymmen. Detta innebär betydligt lägre månatliga utgifter jämfört med bostadsrätter. Dessutom slipper du oro för plötsliga höjningar av månadsavgiften och dina kostnader är därmed mer förutsägbara och du kan planera din ekonomi bättre.

En annan stor fördel med ägarlägenheter är möjligheten till extra inkomst. Eftersom du kan hyra ut din lägenhet när du vill, kan du generera en extra inkomst när du inte själv använder bostaden. Detta är en stor fördel jämfört med bostadsrätter där uthyrning ofta är strikt reglerad.

Sammanfattningsvis, med lägre månatliga kostnader, full äganderätt och möjligheten till extra inkomst, är ägarlägenheter ett utmärkt alternativ för den som söker en ekonomiskt fördelaktig och flexibel boendeform.

Fakta

Objekttyp
Ägarlägenhet
Utgångspris
2 295 000 kr
Boarea
31 m² Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Våningsplan
2/4

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
22 080 kr/år
Elektricitet
5 160 kr/år
Försäkring
2 400 kr/år
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll (1 vuxen) ingår samfällighetsavgift om 1210 kr/mån, hushållsel 430 kr/mån och hemförsäkring 200 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2024. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2024
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*