Till salu

ÖJERSJÖ / ÖJERSJö - HOSSABERGSVäGEN 30, 1203

Hossabergsvägen 30, 1203

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 695 000 kr
Boarea
96 m²
Areauppgifter enligt säljaren
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.

Genomgående hög standard med ett av Öjersjös bästa lägen intill rofylld natur!

Gavelfyra på vån 3 av 4 med två toaletter, rejäl balkong i fritt läge, stora fönsterpartier, hög standard och dessutom avgiftsfritt under 2024-2025!

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Hossabergsvägen 30, 1203, ÖJERSJÖ

Planlösning

Genomgående hög standard med ett av Öjersjös bästa lägen intill rofylld natur!

Med gott om plats för hela familjen kan vi nu erbjuda denna lyxiga fyrarummare på lugnt och insynsskyddat läge i Öjersjö

Gavelfyra på våning 3 av 4 med två toaletter, rejäl balkong i fritt läge, stora fönsterpartier, hög standard och dessutom avgiftsfritt under 2024-2025!

Väl utvalda materialval utsmyckar denna gemytliga fyra i ett perfekt gavelläge. Här har inget lämnats åt slupen och bostaden håller genomgående hög kvalité. Vad sägs om stora fönsterpartier i tre väderstreck, golvvärme i badrum, spotlights i hall/badrum och kök, rejäla sovrum, kök från Vedum med rostfria vitvaror och stor balkong!

Brf Trollsländan

Brf Trollsländan passar dig som söker harmoni & smidighet i vardagen. Bo med modern komfort i naturskön omgivning med gedigna bostäder där samtliga erbjuder en större uteplats eller balkong.

Varje bostad tilldelas ett rejält förråd på 5-7 kvadratmeter i en separat byggnad, vilket ger gott om utrymme för förvaring och ordning. För din bekvämlighet och livskvalitet finns det även barnvagnsförråd och gästparkering i anslutning till fastigheten, vilket underlättar vardagen.

Föreningen äger marken och dessa två huskroppar är de sista som byggs inom planlagt område så du slipper bo i en byggarbetsplats.

Just nu erbjuds en unik möjlighet för dig som köpare - Under perioden 2024-2025 bor du avgiftsfritt och föreningen har en räntegaranti för 80% av sina lån med en maximal ränta om 2,55% som sträcker sig till hösten 2025. Detta innebär att du som köpare kan få en stabil och trygg start i ditt nya hem.

Husen är utrustade med bergvärme, golvvärme i samtliga badrum, genomgående hög standard och ett FTX-ventilationssystem, allt för att säkerställa din bekvämlighet och ett långsiktigt hållbarhettänk. Dessutom erbjuds du 5 års garanti på utfört arbete.

Öjersjö/Hossabergsvägen:

Här omfamnas du av rofylldhet och småskalighet, med lägre hus som smälter samman i den vackra omgivningen. Avstånden mellan husen är generösa, vilket ger en känsla av frihet och utrymme.

Varje bostad inkluderar en parkeringsplats för endast 500 kr per månad, redo för framtida laddstolpeinstallation för din bil. Hållplatsen Öjersjö Brunn ligger bara ett stenkast bort och nyöppnade Coop och Öjersjö centrum har du en kortare promenad till.

Öjersjö kännetecknas av grönskande skogar och vackra naturreservat i en lugn och fridfull atmosfär där du bor med kort restid till både Göteborg, Partille och Härryda kommun.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 695 000 kr
Boarea
96 m² Areauppgifter enligt säljaren
Rum
4 R.O.K.
Våningsplan
3/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 301 961 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan och andelstalet i ekonomisk plan.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
950 kr/månad
Elektricitet
700 kr/månad
Försäkring
250 kr/månad
Personer i hushåll
4
Kommentar
Värme, vatten, bredband, TV-utbud Telia Lagom ingår. Eget elabonnemang och övriga IT-tjänster samt parkering är exkluderat.

Byggnad

Byggår
2023
Uppvärmning
Bergvärme med vattenburna radiatorer samt golvvärme i badrum
Hiss
Ja

Förening

Andel i BRF
5.229 %

Karta

Hör av dig till oss

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare

Gustav Johansson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*