Såld

ÖJERSJÖ / - HELGAS VäG 7A

Helgas väg 7A

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 195 000 kr
Boarea
61 m²
Areauppgifter enligt säljaren
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun

Drömmer du om en smidig vardag? Vad sägs om en nybyggd gaveltvåa med solig balkong om 9 kvm!

Generös nyproducerad tvåa med köksö och stor balkong om 9 kvm i lugnt & stilla område!

Planlösning

Drömmer du om en smidig vardag? Vad sägs om en nybyggd gaveltvåa med solig balkong om 9 kvm!

Stor och rymlig tvårumslägenhet som balanserar det sociala och privata på bästa sätt. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum, som förlängs ut på den trevliga och rymliga balkongen om 9 kvm i sydväst bjuder in till gemenskap med vänner och familj. Vackert kök från Vedum där köksö ingår i köpet. Det stora sovrummet rymmer både dubbelsäng och rejäl arbetsplats medan den praktiska förvaringen döljs bakom kvadratsmarta skjutdörrar.

JM erbjuder genomgående kvalitativa material- och maskinval med modernt och sobert uttryck. I den här lägenheten är det fullutrustade köket inrett med skåpsluckor i vitt från Vedum och erbjuder goda förvaringsmöjligheter med praktisk lådförvaring. Generös köksbänk i ljus laminat erbjuder väl tilltagna arbetsytor med bakomvarande stänkskydd i matchande laminatskiva. En social köksö blir den självklara platsen oavsett om det är läxläsning med barnen eller socialt umgänge vid festligare tillfällen. Köket kompletteras av rostfria vitvaror från Electrolux och Franke med bl a induktionshäll och varmluftsugn i ergonomisk arbetshöjd.

Helkaklat och generöst badrum som är inrett i klassisk stil med vitt kakel på väggarna med ett ljusgrått klinkergolv som komplement. Längs med ena väggen underlättar en praktisk tvätthörna, som utöver kombimaskin även erbjuder väl tilltagen arbetsbänk, de vardagliga bestyren. Två rejäla skjutdörrsgarderober bidrar tillsammans med det externa förrådet med riktigt bra förvaringsmöjligheter som gör skrymmande förvaringsmöbler överflödiga.

Utöver allt detta ingår även ett förråd utanför bostaden.

Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett med omedelbar närhet till lokalt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral och restaurang samt skola och förskola endast ett par minuters promenad bort. På bekvämt avstånd finns här också Kåsjöns vackra terräng och svalkande bad. Goda kommunikationer tar dig snabbt och enkelt runt i Partille och vidare in mot centrala Göteborg samt mot Landvetter Flygplats för vidare färd ut i världen.

Bostaden säljs med budgivning! Tillträdet är flexibelt men tidigast 2023-08-24.

Läs mer om bostadens materialval i dokumentet "Materialval - 31104".

Har du läst hela vägen hit och tycker att bostaden är intressant. Tveka inte att slå ansvarig mäklare Gustav Johansson en signal för att boka tid för visning!

Observera att de interiöra bilderna är tagna från vår visningslägenhet om 3 rok.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 195 000 kr
Månadsavgift
4 651 kr, I månadsavgiften ingår:uppvärmning samt Triple play (IP-telefoni, bredband och TV)
Boarea
61 m² Areauppgifter enligt säljaren
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
1/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 052 239 kr.

Interiör

Interiör
Förråd: Förråd tillhör bostaden med nyttjanderätt

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
854 kr/månad
Elektricitet
590 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll ingår hushållsel 590 kr/mån och hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från konsumentverkets referensvärden 2023 samt varmvatten ca 74 kr/mån enligt schablon i ekonomisk plan. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Vattenburet radiatorsystem, bergvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun
Om föreningen
Denna bostadsrättsförening har 56 lägenheter och ligger i Öjersjö. Ett sjönära, avslappnat och centralt kvarter – så kan Gökegårds Tun beskrivas. Här bor du med nybyggda lägenheters bekvämlighet och det nya torget precis utanför porten. Samtidigt ligger badplats, naturliv och kommunikationer bara några minuter bort.Gökegårds Tun består av två flerbostadshus med totalt 56 lägenheter om 2–4 rum och kök – alla med egen balkong eller uteplats. Husen får en klassisk tegelfasad och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus i bostäderna. Färgerna varierar mellan byggnaderna och det längsta huset får ett gulbeigt tegel medan det kortare kläs i gråbrunt tegel. Gemensamt för båda är mönstermurningen som sträcker sig en bit upp på andra våningen.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i BRF
1.4434 %
Parkeringar
Parkeringen för föreningen är utspridd inom området och består av reserverade platser.?Parkeringstillstånden är digitala och ger innehavaren rätt att parkera på den platsen som tilldelas innehavaren. Föreningen förfogar över 50 st reserverade parkeringsplatser varav 16 st är elbilsplatser. Kostnaden för parkeringsplatser enligt nedan: Vanlig p-plats: 700 kr/mån. Elbil p-plats (el debiteras separat): 1000 kr/mån.

Karta

Hör av dig till oss

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare

Gustav Johansson