Såld

ÖJERSJÖ / ÖJERSJö - HELGAS VäG 3A

Helgas väg 3A

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 195 000 kr
Boarea
76 m²
Areauppgifter enligt säljaren
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun

Generös gavellägenhet med stor inglasadbalkong och köksö.

Planlösning

Generös gavellägenhet med stor inglasadbalkong och köksö.

Generös nybyggd gavellägenhet med med stor inglasad balkong, smakfulla materialval och köksö!

I populära Öjersjö kan vi nu erbjuda en stilfull 3 roks bostad med det lilla extra.

Samtliga rum är rymliga, målade med varma kulörer och har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Genomgående rikligt med förvaring med två stora skjutdörrsgarderober.

Väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Golvet pryds av ett vackert ljusgrått klinker medans kaklet på väggarna blir vita.

Trendigt beige kök från Vedum med köksö. Köket kompletteras av rostfria vitvaror från Electrolux och Franke med bl a induktionshäll och varmluftsugn i ergonomisk arbetshöjd samt integrerad diskmaskin. Smart och lätt möblerat vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till den rymliga balkong om hela 9 kvm, som dessutom är inglasad.

Parkering finns att hyra. 700kr/månaden eller 1000kr/mån om man vill ha en elbilsplats. Förråd finns i byggnaden bredvid.

Flexibelt tillträde och det finns möjlighet att köpa möblerna som är använda vid stylingen.

Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett med omedelbar närhet till lokalt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral och restaurang samt skola och förskola endast ett par minuters promenad bort. På bekvämt avstånd finns här också Kåsjöns vackra terräng och svalkande bad. Goda kommunikationer tar dig snabbt och enkelt runt i Partille och vidare in mot centrala Göteborg samt mot Landvetter Flygplats för vidare färd ut i världen.

Bostaden säljs med budgivning!

Har du läst hela vägen hit och tycker att bostaden är intressant. Tveka inte att slå ansvarig mäklare en signal för att boka tid för visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 195 000 kr
Månadsavgift
5 457 kr, I månadsavgiften ingår: uppvärmning samt Triple play (IP-telefoni, bredband och TV)
Boarea
76 m² Areauppgifter enligt säljaren
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
2/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 236 457 kr.

Interiör

Interiör
Förråd: Förråd tillhör bostaden med nyttjanderätt finns i grannhuset

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
719 kr/månad
Elektricitet
355 kr/månad
Försäkring
200 kr/månad

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Vattenburet radiatorsystem, bergvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Bostadsrättsförening Gökegårds Tun
Om föreningen
Denna bostadsrättsförening har 56 lägenheter och ligger i Öjersjö. Ett sjönära, avslappnat och centralt kvarter – så kan Gökegårds Tun beskrivas. Här bor du med nybyggda lägenheters bekvämlighet och det nya torget precis utanför porten. Samtidigt ligger badplats, naturliv och kommunikationer bara några minuter bort.Gökegårds Tun består av två flerbostadshus med totalt 56 lägenheter om 2–4 rum och kök – alla med egen balkong eller uteplats. Husen får en klassisk tegelfasad och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus i bostäderna. Färgerna varierar mellan byggnaderna och det längsta huset får ett gulbeigt tegel medan det kortare kläs i gråbrunt tegel. Gemensamt för båda är mönstermurningen som sträcker sig en bit upp på andra våningen.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i BRF
1.6961 %
Parkeringar
Parkeringen för föreningen är utspridd inom området och består av reserverade platser.?Parkeringstillstånden är digitala och ger innehavaren rätt att parkera på den platsen som tilldelas innehavaren. Föreningen förfogar över 50 st reserverade parkeringsplatser varav 16 st är elbilsplatser. Kostnaden för parkeringsplatser enligt nedan: Vanlig p-plats: 700 kr/mån. Elbil p-plats (el debiteras separat): 1000 kr/mån.

Karta

Hör av dig till oss

Sanna Berglund

Fastighetsmäklare

Sanna Berglund

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare

Gustav Johansson