Såld

KUNGSBACKA / KOLLA PARKSTAD - GRöNSTENSVäGEN 31

Grönstensvägen 31

Snabbfakta - Bostadsrättsradhus
Utgångspris
4 195 000 kr
Boarea
117 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Antal rum
5 R.O.K.
Förening
Brf Sandstenshusen

Helt nyproduceradat radhus i populära Kolla Parkstad

Välkommen till detta helt nya radhus om 117 välplanerade kvadratmeter i barn och pendelvänliga Kolla Parkstad.

Helt nyproduceradat radhus i populära Kolla Parkstad

I populära Kolla Parkstad finner ni detta nyproducerade radhus med perfekta ytor för familjen. Ytorna fördelas över två plan och skapar en bra balans mellan de sociala och privata rummen. Här är ljust ledordet med en bas av vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett som löper genom båda våningsplanen och ger en neutral grund att inreda efter. På baksidan av bostaden, i bästa söderläge, har ni en gedigen altan och gräsyta för umgänge anpassat för både stora och små familjemedlemmar.

När ni stiger in genom den klassiskt röda ytterdörren möts ni av en ordentlig hall med gott om förvaring i en välplacerad skjutdörrsgarderob. Närmast entrén löper ett grått klinkergolv, snyggt och tåligt för grusiga skor och blöta ytterplagg.

Vidare möts ni av köket och dess goda arbetsytor och klassiska utformning. Även här är står ljuset i centrum med köksinredning från Vedum i tidlöst vitt med släta luckor, stänkskydd i vitt och bänkskiva i ljus kvartskomposit. Rostfria vitvaror från Siemens blir en tilltalande kontrast till det vita. Lägg därtill det stora fönstret som låter ljuset flöda in samtidigt som kocken får utsikt mot gatan och kan förbereda middagen och hålla koll på när gästerna dyker upp. Invid fönstret finns också plats för matbord för att inta såväl familjefrukostar som middagar med vänner.

Via en bred passage nås vardagsrummet med stora fönsterpartier och utgång till den skyddade altanen och trädgården i söder. Här strömmar dagsljuset in och skapar en känsla av rymd åt rummet. Här finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang för mysiga filmkvällar eller avslappnade samtal. Den breda passagen skapar en öppen känsla mellan vardagsrum och kök samtidigt som den erbjuder viss avskildhet mellan rummen. Placerat i mitten finner ni det helkaklade badrummet med vita väggar och grått klinkergolv. Ytor är väldisponerade och förutom kommod, toalett och duschhörna ges plats för klädvård genom tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan samt överskåp. Dessutom ryms här teknikutrymmen dolda bakom vita skjutdörrar.

Den vita trappan som leder er upp till bostadens andra plan är inklädd och skapar därmed ett praktiskt förrådsutrymme under trappan. Väl på andra våningen möts ni av tre sovrum, ett allrum samt badrum. Allrummet avskiljs med en halvvägg mot trappan vilket gör att dagsljuset når hela planet. Det största sovrummet har en anslutande klädkammare och de andra två sovrummen är perfekta som barn- eller gästrum där det ena erbjuder förvaring i skjutdörrsgarderob. Badrummet är också på detta plan helkaklat i samma toner som det på entréplan och är utrustat med kommod, toalett samt badkar.

Husets trädgård nås som tidigare nämnt från baksidan och ligger i ett soligt söderläge. Trädgården fördelas mellan en stor altan, gräsyta och ett förråd. Runtom hela trädgården löper ett högt plank som bidrar till en privat känsla. (Det är plastgräs på bilderna, riktigt gräs kommer att sås så fort vädret tillåter).

Husets uppvärmningssystem är fjärrvärme. Hela entréplanet samt badrummet på övre plan har golvvärme, övriga rum på övre plan har radiatorer. Huset har även ett effektivt FTX-system som tillser god tilluft samt att värmen i den utventilerade luften tas tillvara på.

Kolla Parkstad ligger i södra delen av centrala Kungsbacka och här finns både förskola, skola och närservice. Det planeras också för byggnation av en matbutik strax väster om huset. För den som pendlar med bil når man enkelt E6:an och för den som skall till Kungsbacka centrum är det cirka 7 minuter med cykel till Kungsbacka Station alternativt så går bussen cirka 150 meter från huset. Kolla Parkstad ligger också nära havet med flera fina bad och båtliv på gång och cykelavstånd.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 195 000 kr
Månadsavgift
4 708 kr, I månadsavgiften ingår Telia Triple Play.
Boarea
117 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
5 R.O.K.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
1 942 kr/månad
Elektricitet
589 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Den presenterade driftkostnaden är redovisad schablonmässigt och baseras inte i verklig förbrukning då bostaden aldrig varit bebodd och underlag för verklig driftkostnad saknas.

Byggnad

Byggår
2019
Byggnadstyp
2 plan
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej

Förening

Namn
Brf Sandstenshusen
Om föreningen
Föreningen består av 17 stycken hus varav 16 stycken radhus samt ett friliggande hus. För att läsa mer om föreningen vänligen se "Ekonomisk Plan" bland nedladdningsbara filerna i spalten till höger.
Andel i BRF
5.5927 %

Karta

Hör av dig till oss

Sandra Messer

Fastighetsmäklare

Sandra Messer