Såld

GöTEBORG / MAJORNA - GRöNA GATAN 39

Gröna gatan 39

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 250 000 kr
Boarea
82 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Gröna Gatan 27-39

Välplanerat hem, beläget på gaveln, fint renoverat kök och bad och balkong i soligt västerläge!

Välplanerat hem beläget på en bilfri och lummig gård. Vån 2 av 3 och balkong i soligt läge. Gavelläge med härligt ljusinsläpp.

Planlösning

Välplanerat hem, beläget på gaveln, fint renoverat kök och bad och balkong i soligt västerläge!

Vänligen anmäl intresse till mäklaren för möjlighet till förhandsvisning!

Välkomna till denna välplanerade trea på husets gavel- mot en grönskande park! Möjlighet att dela av för att skapa en fyra, se alternativ planskiss. Inglasad balkong i soligt läge. Ett hem beläget mot en bilfri och lummig gård, nära lekplats, förskola och mataffär. Två väl tilltagna sovrum med förvaringsmöjligheter i garderober. Ljust och hemtrevligt kök med platsbyggd soffa. Generöst badrum med separat toalett samt egen tvättpelare för en bekväm vardag. Goda kommunikationer utanför huset som tar dig in till stadens puls eller ut till havet smidigt. Ett bekvämt boende med närhet till restauranger och trevliga fik.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 250 000 kr
Månadsavgift
5 311 kr, Inkl värme, vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 90 kr som avser bredband. Total månadsavgift 5 311 kr/mån.
Boarea
82 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
2/3
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
435 929 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2022.

Interiör

Interiör
Allmän beskrivning av interiör: På husets gavel, som vetter mor grönskan, på andra våningen i detta trevåningshus välkomnas ni till detta hem. En rymlig och ljus trea, perfekt för familjen.
Gott om plats för avhängning hallen. Ytterligare förvaring sker i en inbyggd garderob. Väggarna är målade i ljusnyans och på golvet ligger en välbevarad ekparkett.

Köket är stort och ljust, genomgick en renovering 2023. Gott om plats för ett större matbord invid fönstret. Bakom vita luckor döljer sig bra med skåpförvaring och en bänkskiva i ek som ger bra arbetsytor. Ovan bänken sitter vitt kakel i halvförband samt träpanel för en klassisk stil. Köket är utrustat med hällspis, ugn, fläkt, städskåp, skafferi, diskmaskin samt kyl/frys. Stort fönsterparti som förser rummet rikligt med ljus. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en ekparkett.

Vidare in i lägenheten ligger vardagsrummet. Här får ni plats med en stor soffhörna med tillhörande möblemang och matgrupp för sex personer. Härifrån nås bostadens ljuvliga balkong som ligger i ett högt och fritt läge. På golvet ligger ett parkettgolv med holländskt mönster och ljusgrå väggar. Eftersom hemmet är beläget på husets gavel finns här fönster i två väderstreck, även en möjlighet att dela av rummet för att skapa extra sovrum. Se alternativ planskiss.

Första sovrummet har ljusa väggar och ett laminatgolv. Plats för dubbelsäng och arbetshörna. Förvaring i flertal inbyggda garderober med överskåp. Ett fönster förser rummet med ljus, vetter mot den mysiga gården.

Andra sovrummet har laminatgolv och vitmålade väggar. Plats för dubbelsäng även i detta rum. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd walk in closet. Ett fönster förser rummet med ljus och bjuder in grönska i rummet. Utanför hemmet växter ett pampigt, japanskt körsbärsträd.

Badrummet är rymligt och praktiskt. Klinkergolv i grått med golvvärme och helkaklade vita väggar. Badrummet är delat, praktiskt för familjelivet, en separat wc- som nås via hallen. Badrumsdelen nås från köket, utrustat med wc, handfat, skåp, dusch bakom glasbetongvägg, tvättmaskin och torktumlare, under praktisk arbetsbänk samt vädringsfönster. Helt enkelt ett badrum där vardagen flyter på enkelt!

Till hemmet hör ett källarförråd.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Byggnad

Byggår
1964-1965
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej
Energiprestanda / Premiärenergital
118

Förening

Namn
Brf Gröna Gatan 27-39
Om föreningen
Brf Gröna Gatan 27-39 är en äkta bostadsrättsförening med 88 lägenheter i Göteborg. Föreningen bildades år 1993.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
525 kr
Renoveringar
2012 - Byte till säkerhetsdörrar
2016 - Tak- och fasadrenovering (höghus)
2017 - Byte av entrédörrar
2018 ca - Fasadrenovering i både hög- och låghus
2020 ca - Stamrenovering och rörarbeten i undercentral
2020 ca - Ny uteplats
2023 - Elbilsladdning installerad

För mer detaljerad information se årsredovisning från 2022 samt föreningens hemsida: https://www.gronagatan.se/

Föreningen har inga större underhåll kommande år.
Andel Av Årsavgift
1.09171 %
Andel i BRF
1.09183 %
Parkeringar
Garaget rymmer 47 bilar. In- och utfart sker från Karl-Johansgatan 98. Utanför in- och utfarten har föreningen även 6 st parkeringsplatser. Det finns också 4 st Moped/MC-parkeringar. Kösystem tillämpas på både garage- och P-platser. Förfrågan sker via kontakt med Hanna Limberg på HSB, tel 010-4422125, e-post hanna.limberg@hsb.se För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad. Du kan gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa ansökningshandlingar där: www.goteborg.se.
Gårdplats
Föreningen har en trevlig gård med bord, stolar och grill samt pergola.
Tv och Bredband
Föreningen är anslutna till bredband och kabel-TV via Tele2. Alla lägenheter har “tre hål i väggen” för Bredband, TV, Radio, och Telefoni. Grundutbudet ingår med en avgift som läggs på månadsavin, men går att utöka till ett rabatterat pris. Se Tele2:s webbsida för mer info www.tele2.se
Övrigt
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och årsredovisningen som kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Karta

Hör av dig till oss

Zara Ek

Fastighetsmäklare

Delägare

Zara Ek