Såld

GÖTEBORG / TUVE - GLöSTORPS RöSEVäG 13

Glöstorps röseväg 13

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 995 000 kr
Boarea
54 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
HSB Brf Vitsippan i Göteborg

Planlösning

Varmt välkommen till denna smakfulla tvåa på Glöstorps Röseväg 13!

Här bor du i en mycket välplanerad tvåa om 54 kvm högt belägen på vån 6 med härlig utsikt åt flera håll. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, flexibla möbleringslösningar och ett sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring. Pricken över i är den inglasade balkongen i västerläge som ger härlig kvällssol och utsikt mot naturen. Ett stort badrum som är helkaklat i vitt med tvättmaskin och torktumlare. Ytterligare förvaringsmöjligheter i ett extra förråd.

Här bor man bekvämt i en fräsch lägenhet som är byggd 2012. Möjlighet till parkeringsplats och i området finns både naturen runt husknuten samt goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer som går såväl till City som till Hjalmar Brantingsplatsen och Volvo.

En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par, varmt välkommen på visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
1 995 000 kr
Månadsavgift
3 641 kr, I avgiften ingår värme. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 269 kr/mån avseende Telia Triple Play (TV, bredband & IP-telefoni).
Boarea
54 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
6/8
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
383 168 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2022.

Interiör

Interiör
Interiör: Välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och bra förvaringsmöjligheter i en generös garderob med skjutdörr. Vitmålade väggar, vilket är genomgående för större delen av lägenheten.

I anslutning till hallen ligger badrummet som är väl tilltaget i storlek och går i klassiska färgval med grått klinker på golvet och vita kakelplattor som klär väggarna. Här inne återfinns wc, handfat, en stor spegel samt en inbyggd hylla under. Här finns även en handdukstork samt golvvärme. Dusch med duschväggar i glas och separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med en praktiskt bänk ovanför. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i ovanhängande skåp.

Köket är i mycket fint skick och fullt utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, en FTX-fläkt, fullstor diskmaskin samt kyl och frys. Allt går i stilrena färgval med vita skåpsluckor som snyggt bryter av mot en grå köksbänk. Här finns även en matplats som inrymmer 4-6 personer utan problem. Ett stort fönster från golv till tak ger ett härligt ljusinsläpp.

Vardagsrummet ligger i delvis öppen planlösning och inrymmer en större soffa med tillhörande möblemang. Ett hörnfönster ger fantastiskt ljus. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som är pricken över i. Njut av solen under sommarkvällar och blicka ut över naturen.

Sovrummet är rofyllt beläget och i dagsläget står här en 1.60-säng, för den som önskar ryms även en fullstor dubbelsäng. Ljusinsläpp från ytterligare ett fönster som går från golv till tak. Generöst med förvaringsmöjligheter i en garderob med praktisk skjutdörr.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
989 kr/månad
Elektricitet
260 kr/månad
Försäkring
280 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Posten "Övrigt" avser Kabel-TV. Brf har individuell mätning och debitering av el, varmvatten och kallvatten. Posten "VA" avser både varm- och kallvatten.

Byggnad

Byggår
2012
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
73

Förening

Namn
HSB Brf Vitsippan i Göteborg
Om föreningen
HSB BRF Vitsippan i Göteborg är en äkta bostadsrättsförening med 64 st bostadsrättslägenheter fördelade över adresserna Glöstorps Rösväg 12-13. Bostäderna är fördelade mellan 1-4 ROK. Föreningen bildades år 1992. Föreningen disponerar för närvarande 29 st garageplatser och 35 st p-platser som ingår i gemensamhetsanläggning som samägs med HSB samt granföreningen BRF Blåsippan. Välskött förening med god ekonomi och som gärna bjuder in till samkväm genom trivseldagar och större sportevenemang.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
573 kr
Renoveringar
Föreningen följer upprättad underhållsplan.

För ytterliggare information om renoveringar se årsredovisning.
Andel Av Årsavgift
1.2845 %
Andel i BRF
1.3854 %
Parkeringar
Föreningen har 29 garageplatser som kan hyras till en kostnad om 525 kr/månad), två st mc platser (285 kr/månad) och 35 p-platser utomhus. Separat kö till samtliga.
Gårdplats
Föreningen har två uteplatser varav en med grill samt lekplats och odling.

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth