Såld

GöTEBORG / CENTRALA HISINGEN - FYRKLöVERSGATAN 11

Fyrklöversgatan 11

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 995 000 kr
Boarea
76 m²
Areauppgifter enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska plan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Kvillered

Nyproducerad genomgångstrea med söderbalkong

Nyproducerad genomgångstrea med söderbalkong

Modern och elegant nyproducerad trea med trendig inredning som inspirerats av industrins grå toner och svärta. Mot väggarnas och trägolvets grå nyanser bryter eluttag och strömbrytare i svartaste svart av och skapar kontraster med attityd. De dova färgerna hålls i schack med vita lister och dörrar samt generösa fönsterpartier som låter ljuset flöda in och skapar en trivsam atmosfär. Den stora avskilda entrébalkongen erbjuder sol stora delar av dagen och blir en trivsam yta för umgänge och avkoppling.

Via entrébalkongen i söder hälsas du varmt välkommen in i denna genomgångstrea med öppna ytor, två sovrum, ljust och trivsamt vinkelkök, badrum med tvätt samt en rymlig klädkammare/förråd i lägenheten. Kort sagt finns allt för att göra detta till ett bekvämt boende för den lilla familjen eller för den som behöver extra utrymme för kontor eller gäster.

Låt skorna landa på det tåliga grå klinkergolvet innan du tar dig vidare in över den gråpigmenterade 3-stavsparketten. En hög materialstandard med genomgående grå toner ger en neutral bas som blir enkel att inreda till ett varmt och personligt hem. Svarta detaljer ger en kontrasterande edge och höjer inredningen ytterligare en nivå.

Vinkelköket från Ballingslöv erbjuder bra arbetsytor, gott om smidig lådförvaring och skafferi i högskåp. Varmgrå luckor med push-öppning och integrerade/svarta vitvaror från Electrolux/Husqvarna ger ett stilsäkert rum som man gärna dröjer sig kvar i efter middagen. Öppen planlösning mot vardagsrummet med fransk balkong där ytorna möts.

Med ett centralt läge i Tolered på Hisingen med bra kommunikationer och närheten till naturen i Keillers Park och Slätta Damm är Kvillered perfekt för dig som vill bo bekvämt i ett nybyggt kvarter med närheten till storstadslivet. I kvarteret har nyligen frukthallen Klöver öppnat samt konditoriet Sweet House och frisör och barbershopen Legends Barbershop. Väljer du att bo i Kvillered får du även nära till Frihamnen och Backaplan, där finns allt man kan önska sig av restauranger, kaféer och service. På föreningens gård planeras för planteringar, lekutrustning och plats för egna odlingar för den med gröna fingrar.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 995 000 kr
Månadsavgift
4 207 kr, I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten samt digitalt utbud av analoga kanaler. Kostnad för varmvatten, elförbrukning samt bredband tillkommer.
Boarea
76 m² Areauppgifter enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska plan
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
4/5

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
700 kr/månad
Elektricitet
400 kr/månad
Försäkring
175 kr/månad
Kommentar
Den presenterade driftkostnaden är redovisad schablonmässigt och baseras inte på verklig förbrukning då lägenheten aldrig varit bebodd och underlag för verklig driftkostnad saknas.

Byggnad

Byggår
2019
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Kvillered
Andel i BRF
2.5412 %

Karta

Hör av dig till oss

Sandra Messer

Fastighetsmäklare

Sandra Messer