Såld

GöTEBORG / MAJORNA - FREDBERGSGATAN 5A

Fredbergsgatan 5A

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 375 000 kr
Boarea
32 m²
Areauppgifter enligt ekonomisk plan.
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
1 R.O.K.
Förening
Brf Fredbergsgatan 5

Nyproducerad vindsetta med separat sovdel i hjärtat av Majorna!

Planlösning

Nyproducerad vindsetta med separat sovdel i hjärtat av Majorna!

Lägenheten säljs till fast pris för föreningens räkning vid ombildningen. Uthyrning i andra hand tillåtet.

På lugna Fredbergsgatan och i det solgula huset på nummer 5, välkomnas ni till denna nybyggda vindslägenhet av högsta kvalitet! En genomgångsetta med fina umgängesytor, separat sovdel och ett otroligt ljusinsläpp. Boarean är 32 kvm men bostaden upplevs betydligt större tack vare sina cirka 45 kvadratmeter golvyta som nyttjas exemplariskt. Genomgående fina materialval gör det här till ett fantastiskt hem att få flytta in i och bli den första som använder det! Från takfönstren har ni vidsträckt utsikt över Majornas takåsar, Masthuggskyrkan och längre bort ser ni Karlatornet ta form!

Här bor ni i hjärtat av Majorna i en stabil förening, med grönskande trädgård med gemensamma uteplatser och möjlighet till odling. Mycket trevligt och populärt område med närhet till det mesta såsom Slottsskogen, mataffär, restauranger och kommunikationer.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 375 000 kr
Månadsavgift
2 479 kr, Inkl värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 100 kr för digital-TV (grundutbudet hos Tele2). Ändra till 2379
Boarea
32 m² Areauppgifter enligt ekonomisk plan.
Rum
1 R.O.K.
Våningsplan
4/4

Interiör

Interiör
Interiör: På vån 4/4 välkomnas ni in i detta hem. Väggarna är genomgående vita i hela bostaden och golvet pryds av en enstavig ekparkett.

Till höger öppnar kök och vardagsrum upp sig i en öppen och social disposition. Köket signerat HTH går längs väggen till höger och har målade luckor i färgen ”lera”, en bänkskiva i laminat (Glitter Bianco) och ett ljusgrått kakel ovan arbetsytan. Fullt maskinellt utrustat med vitvaror från Cylinda i form av integrerad kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin och micro. Kök och vardagsrum är luftigt och rymmer enkelt både matgrupp och soffa med tillhörande bord. Två stora takfönster släpper in det härliga ljuset och bjuder på fin vy bort mot Masthuggskyrkan och Karlatornet. Bakom en dörr finns ett mindre förråd i lägenheten samt att en kattvind skapar smart extra förvaring.

Avskilt från kök och vardagsrum ligger sovdelen som ni enkelt skulle kunna dela av med skjutdörr eller draperi. Här ryms dubbelsäng och klädförvaring i tre garderober. En charmig fönsterkupa välkomnar ljuset.

Badrummet är smakfullt inrett med 20x30 vita, blanka kakelplattor på väggarna och klinkers i granitkomposit i kalkstensimitation på golvet. Här finns handfat med blandare från Tapwell, kommod från HTH och ovanhängande spegel, wc, dusch med duschset från Tapwell samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Cylinda. Golvvärme blir en extra lyx.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
475 kr/månad
Elektricitet
200 kr/månad
Försäkring
175 kr/månad
Kommentar
Övrigt avser 100 kr obligatoriskt tillägg om digital-TV. Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal.

Byggnad

Byggår
2022
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej

Förening

Namn
Brf Fredbergsgatan 5
Om föreningen
Brf Fredbergsgatan 5 bildades 2022 och består i dagsläget av 22 st bostadsrätter varav 4 st nyproducerade vindslägenheter som stod klara hösten 2022. Föreningen består av 875 kvm varav 127 kvm avser de nya lägenheterna på vinden. Föreningen äger sin mark och påverkas således inte av höjda tomträttsavgälder.
Äger föreningen marken
Ja
Renoveringar
Under 2022 har husets fasad och grund målats om, trapphusen målats om och samtliga lägenheter har fått nya lägenhetsdörrar insatta. Taket (papp, pannor och läkt) är också bytt 2022

Elstammar, avloppsstammar och vattenstammar byttes cirka 2010.

Ventilationssystemet är självdrag i de befintliga lägenheterna, med fläktar i alla badrum.
Alla vindslägenheterna kommer ha ett eget FTX-system var.

OVK genomförd och energideklaration ska upprättas under våren 2023.
Andel i BRF
3.8 %
Gemensamma ytor
I källaren finns gemensam tvättstuga (renoverad 2010), cykel-/barnvagnsförråd samt en större och en mindre lokal för uthyrning.

Karta

Hör av dig till oss

Julia Albinsson

Fastighetsmäklare

Delägare

Julia Albinsson

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken