Till salu

GÖTEBORG / MUNKEBäCK - ERNST TORULFSGATAN 3E

Ernst torulfsgatan 3E

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 865 000 kr
Boarea
50 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Munkebäcksäng
Varmt välkommen till denna trivsamma lägenhet på Ernst Torulfsgatan 3E!

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Ernst torulfsgatan 3E, GÖTEBORG

Planlösning

Här erbjuds nu en fräsch lägenhet med bra planlösning och fina färg- samt materialval. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett separat sovrum med Walk in Closet. Pricken över i:et är den inglasade balkongen som sommartid fungerar som ett extra rum. Rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt mycket bra förvaringsmöjligheter. Extra förråd i källaren.

Här bor du i ett lugnt och trevligt område men samtidigt med närhet till stadens puls. Runt husknuten finner du all service du kan tänkas behöva i from av matbutiker, gym systembolag med mera. Gång och cykelavstånd till populära Delsjöområdet med härlig natur och fina promenad och strövområden samt badplatser (Härlanda Tjärn och Delsjön). Om du vill ta dig till city så tar det ca 10 min med hållplats nära med flera spårvagns- och busslinjer. En lägenhet som fungerar lika bra för såväl en som för två personer!

Observera att två av bilderna i annonsen är stylade digitalt.

Varmt välkommen på visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 865 000 kr
Månadsavgift
4 164 kr, Telia triple play (bredband 500/500 och TV), värme, bostadsrättstillägg.
Boarea
50 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
683 343 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2022.

Interiör

Interiör
Interiör: När du kliver in i detta hem så möts du av den välkomnande hallen med god förvaring i form av en rejäl skjutdörrsgarderob. På golvet ligger en ljus ekparkett som är genomgående i hela lägenheten och väggarna är målade i vitt.

Intill hallen finner vi badrummet som är helkaklat och innehar vägghängd wc, handfat med kommod, ett ovanhängande spegelskåp, dusch samt en elektrisk handdukstork. På golvet ligger ett sandfärgat klinkergolv och väggarna är helkaklade i vitt. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Vidare in från hallen nås köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Rummet är luftigt och kan möbleras på många olika sätt. Härligt ljusinsläpp från såväl två fönster som från balkongdörren. Här finns plats för soffgrupp med tillhörnade möblemang samt matplats. Lägenhetens inglasade balkong nås från köket och fungerar sommartid som ett extra rum.

Köket är fint och modernt med goda förvaringsmöjligheter samt bra plats för matlagning. Ljus skåpsinredning möter ljusgrå bänkskiva och ett stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin och kyl/frys samt mikrovågsugn.

Bostadens sovrum rymmer enkelt en dubbelsäng och tillhörande möblemang. Väggarna är målade i en bruten grågrön kulör som ger ett rofyllt intryck. Ljusinsläpp från ett stort fönsterparti och förvaring i en generös Walk in Closet.

Varmt välkomna på visning!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
811 kr/månad
Elektricitet
726 kr/månad
Försäkring
85 kr/månad
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Posten el avser kall- och varmvatten samt hushållsel.

Byggnad

Byggår
2020
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
75

Förening

Namn
Brf Munkebäcksäng
Om föreningen
Riksbyggen Brf Munkebäcksäng är en äkta bostadsrättsförening med 79 lägenheter med bostadsrätt, fördelat med tre huskroppar. Föreningen bildades år 2016. Föreningen äger fastigheten Göteborg Kålltorp 99:5 som har adress Ernst Torulfsgatan 3A-E. Här bor du i en energisnål och klimatsmart bostad med flertalet innovativa lösningar. Taken består av sedum och solceller där sedumet ska bidra till ett grönare intryck samt även ta hand om luftföroreningar, buller och regnvatten. Solcellerna genererar energi till den fastighetsgemensamma elförbrukningen av bostäderna, vilket minskar både miljöpåverkan samt elförbrukningen.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel Av Årsavgift
0.82556 %
Andel i BRF
0.82556 %
Parkeringar
Fri parkering råder på gatorna i Munkebäck. Föreningen upplåter 42 bilplatser i underliggande garage där plats går att hyra för 1100 kr/månaden. Det finns även 2 st mc-platser.
Gårdplats
Föreningen en pergola med grillplats.
Tv och Bredband
Föreningen är anslutna till tv/data/tele via Telia fibernät 500/500 (Triple Play).
Övrigt
Gemensamma utrymmen Föreningen har en övernattningslägenhet som går att hyra för 300 kr/dygn, samt en generös gemensamhetslokal vägg i vägg med fullt utrustat kök med diskmaskin samt toalett. Denna fungerar utmärkt att hyra för större sammankomster till en kostnad om 500 kr/dygn Föreningen har även två st cykelrum och tre st barnvagnsrum. Övrigt Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och årsredovisningen som kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Folksam där det ingår kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter.

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*