Såld

GÖTEBORG / SöDRA CENTRUM - EBBE LIEBERATHSGATAN 33A

Ebbe Lieberathsgatan 33A

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 900 000 kr
Boarea
54 m²
Areauppgifter enligt ekonomiskplan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Södertull 1

Välplanerad tvåa med öppen planlösning och balkong i härligt söderläge!

Planlösning

Välplanerad tvåa med öppen planlösning och balkong i härligt söderläge!

Här finns möjlighet att förvärva en nyproducerad tvåa i expansiva södra centrum! Bostaden har en generös social yta med kök och vardagsrum i anslutning. Stora fönsterpartier i söder med de ljusa materialvalen ger bostaden en ljus och rymlig känsla. Bostadens sovrum har fönster i två väderstreck och direkt anslutning till en klädkammare även denna med fönster. I badrummet finns såklart egen tvättutrustning i form av en kombimaskin som förenklar vardagen. Här bor ni med närhet till det mesta, matbutiker, gym, caféer och restauranger. Med spårvagnen har ni mycket goda kommunikationer till både centrala Göteborg och Mölndal.

I Brf Södertull 1 tar du del av både kvadratsmarta planlösningar och praktiska förvaringsmöjligheter. Föreningen förfogar över ett garage direkt under fastigheten, gästlägenhet samt cykelparkering.

Bostaden är idag under byggnation, vilket innebär att bostaden förmedlas på ritning. Inflyttning är planerad i augusti 2023.

För att ta del av exakta tillval som gjorts på lägenheten, kolla under dokument och "Tillval".

För mer information gällande projektet: https://www.jm.se/vastra-gotaland-lan/goteborg-kommun/sodra-centrum/sodertull/

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och bilder av lägenheten!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 900 000 kr
Månadsavgift
4 139 kr, I angiven avgift ingår uppvärmning och kallvatten. Obligatoriskt tillägg tillkommer om 220 kr för Telia Triple-play. Kostnad för hushållsel och varmvatten debiteras efter enskild förbrukning. 3919
Boarea
54 m² Areauppgifter enligt ekonomiskplan
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
2/6
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
834 598 kr. Indirekt nettoskuldsättning 834 598 kr beräknad enligt föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Hall: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i sand beige. Förvaring i skjutdörrsgarderob med spegelglas.

Kök & Vardagsrum: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i ljus beige. Köksinredning i beige och ovan köksbänken i grå laminat sitter bakkantlist i samma material. Köket är utrustat med induktionshäll, spiskåpa, kombinerad kyl och frys i rostfritt samt kombiugn. Plats för matsalsgrupp och soffgrupp med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet nås bostadens balkong i sydostläge.

Sovrum: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i ljus beige. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Från sovrummet nås bostadens klädkammare även denna med fönster.

Badrum: Beige klinker och helkaklade väggar i varm grå. Spotlights i taket. Badrummet är inrett med spegelskåp med belysning, handfat med kommod, torkställning, duschhörna med vikbara glasväggar, väggskåp, arbetsbänk i laminat och kombimaskin.

Förråd: Till bostaden hör ett källarförråd.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
602 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en personers hushåll ingår hushållsel 300 kr/mån och hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2022 samt varmvatten 133 kr/mån enligt ekonomiskplan. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Gathus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Södertull 1
Om föreningen
Föreningen Södertull 1 registrerades 2019 och kommer bestå av fyra bostadshus om 186st bostadsrättslägenheter och 2st hyreslokaler. Bostäderna är nu under byggnation och kommer vara klara för inflyttning under 2023. På föreningens Innergård kommer en pergola att anläggas samt bänkar och grillplats. Övernattningslägenhet kommer att finnas för uthyrning till föreningens medlemmar. Utöver detta kommer cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsförråd att finnas. Ett begränsat antal lägenhetsförråd utöver de som tillhör lägenheterna kommer finnas för uthyrning.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
Betalas av köpare
Andel Av Årsavgift
0.4895 %
Andel i BRF
0.4895 %
Parkeringar
64 st i garage + 10 el-platser, en mc-plats samt 4 utomhusplatser. kostnaden för parkering är budgeterad enligt följande 1400 kr/mån i garage, 1900 för elplats, 800 kr/mån utomhus
Tv och Bredband
Telia triple play

Karta

Hör av dig till oss

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth