Såld

GÖTEBORG / SöDRA CENTRUM - EBBE LIEBERATHSGATAN 31A

Ebbe Lieberathsgatan 31A

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 795 000 kr
Boarea
89 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
Brf Södertull 1

Nyproducerad fyra med dubbla balkonger

Modern genomgångsfyra med dubbla balkonger och trendig inredning i expansivt område.

Planlösning

Nyproducerad fyra med dubbla balkonger

Välkommen till denna nyproducerade genomgångsfyra med dubbla balkonger och en trendig välbalanserad inredning där gråa toner möter tidlöst vitt. Stora fönsterpartier skänker ljus och låter solkatter vandra över det vitlaserade ekparkettgolvet. Här erbjuds ett välavvägt boende med generöst ljusinsläpp samt ljusa och moderna material- och maskinval. Öppen, social planlösning bjuder in till gemenskap med nära och kära såväl i vardagen som till fest. Välutrustat kök med rejäla arbetsytor i kompositsten och bra förvaringsmöjligheter inspirerar kocken till spännande matlagning medan gästerna följer bravaderna från matplatsen, soffhörnan eller den rymliga balkongen mot grönskan. Tre rofyllda sovrum varav det större med utgång till balkong mot innergården. Helkaklat badrum i stilren design med praktisk tvätthörna som underlättar i vardagen samt ett mindre badrum, också med dusch. Gott om förvaring erbjuds i dubbla skjutdörrsgarderober samt två stycken klädkammare.

Här bor man i den nya stadsdelen Södra Centrum med perfekt läge, endast ca sju minuter med spårvagn 2 eller 4 från hållplats Lana till knutpunkten Korsvägen. I området finns all tänkbar service såsom Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största träningsanläggningar. I närområdet finns både restauranger, bageri och butiker. Här bor ni med närhet till grönområden och cykelavstånd till innerstan. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 795 000 kr
Månadsavgift
5 966 kr, Uppvärmning, kallvatten och Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.
Boarea
89 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
4 R.O.K.
Våningsplan
6/7
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 223 679 kr. Beräknad utifrån från föreningens ekonomiska plan daterad 2023-03-09.

Interiör

Interiör
Innanför dörren välkomnar en inbjudande entréhall med snyggt och praktiskt klinkergolv som övergår i en vitlaserad ekparkett som löper vidare genom rummen. Väggarna är målade i en harmonisk grå ton som vandrar vidare längs väggarna i de sociala utrymmena. Generös Elfa-förvaring bakom skjutdörrsparti med spegelglas och en stor klädkammare, även denna med Elfa-förvaring.

Från hallen breder de öppna ytorna ut sig och kök och vardagsrum blir ett socialt umgängesrum både till vardag och fest. Härifrån nås balkongen mot ett lummigt och grönt västerläge. Vardagsrummet får gott om ljusinsläpp från stort fönsterparti och inrymmer soffgrupp och mediamöbel.

Sömlöst övergår vardagsrummet till det trendiga köket som inspirerar till kulinariska äventyr. Den betonggrå skåpsinredningen är från Vedum med överskåp och praktisk lådförvaring som kompletterar de väl tilltagna arbetsytorna på bästa sätt. Arbetsytorna består av vacker kompositsten som fortsätter upp på väggen som bakkantslist. Köket är utrustat med maskinpark från Siemens beståendes av dubbla kyl/frys, inbyggnadsugn och mikro i rostfritt utförande samt integrerad diskmaskin och utdragbar fläkt från Franke. Mellan kökets arbetsytor och vardagsrummet finns plats för matgruppen som knyter samman ytorna. Från vardagsrummet nås ett av bostadens sovrum.

Master bedroom och sovrum nummer tre har fönster som vetter rofyllt mot innergården. Det första tillika största sovrummet har vitmålade väggar och utöver dubbelsäng med tillhörande nattduksbord ryms här också förvaringsmöbel eller sminkbord. Man har också en skjutdörrsgarderob. Härifrån nås ytterligare en balkong men härligt förmiddagssol i öster.

Det andra sovrummet är mindre men rymmer ändå både säng och skrivbord. Även här är väggarna vitmålade med samma vitlaserade ekparkett som i övriga bostaden. I detta sovrum finns också en klädkammare.

Helkaklat badrum i stilren design med matchande ljusa toner på de kaklade väggarna och klinkergolvet. Spotlights i taket ger ett behagligt ljus och med komfortvärme i golvet slipper du sätta fötterna på kalla klinkerplattor. Badrummet är utrustat med duschhörna med takdusch, toalett, spegelskåp med belysning samt handfat med tillhörande kommod som tillsammans med de vägghängda badrums- och linneskåpen bidrar med bra förvaringsmöjligheter. De vardagliga bestyren underlättas av en praktisk tvätthörna med väl tilltagen arbetsbänk i ljust laminat samt både tvättmaskin och torktumlare.

Som komplement till badrummet finns även en separat gästtoalett. Gästtoaletten är utrustad med handfat med kommod, belyst spegel, toalett och dusch. I detta badrum har du också komfortvärme i golvet.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
842 kr/månad
Elektricitet
448 kr/månad
Försäkring
230 kr/månad
Kommentar
I angiven driftkostnad för två personers hushåll ingår hushållsel 448 kr/mån och varmvatten 164 kr/mån enligt föreningens ekonomiska plan samt hemförsäkring 230 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning, levnadssätt och marknadspriser på upphandlade tjänster. PARKERING 64 st i garage + 10 el-platser, en mc-plats samt 4 utomhusplatser. kostnaden för parkering är budgeterad enligt följande: 1400 kr/mån i garage, 1900 för elplats, 800 kr/mån utomhus. Köparen av denna bostad kommer kunna erbjudas parkering i garage.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Södertull 1
Om föreningen
Föreningen Södertull 1 registrerades 2019 och består av fyra bostadshus om 186st bostadsrättslägenheter och 2st hyreslokaler. På föreningens Innergård finns en pergola, bänkar och planteringar. Vid södersidan om det ena huset finns även en grillplats med sittplatser intill. Övernattningslägenhet finns för uthyrning till föreningens medlemmar. Utöver detta finns cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsförråd. Ett begränsat antal lägenhetsförråd utöver de som tillhör lägenheterna finns för uthyrning till föreningens medlemmar.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i BRF
0.7177 %
Parkeringar
64 st i garage + 10 el-platser, en mc-plats samt 4 utomhusplatser. kostnaden för parkering är budgeterad enligt följande 1400 kr/mån i garage, 1900 för elplats, 800 kr/mån utomhus
Tv och Bredband
Telia triple play

Karta

Hör av dig till oss

Emil Romell

Fastighetsmäklare

Emil Romell