Snart till salu

GÖTEBORG / SöDRA CENTRUM - EBBE LIEBERATHSGATAN 27D

Ebbe Lieberathsgatan 27D

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 095 000 kr
Boarea
75 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Södertull 1

Välplanerad trea med öppen planlösning och generös balkong!

Planlösning

Välplanerad trea med öppen planlösning och generös balkong!

Modernt planerad genomgångstrea där kök och vardagsrum samsas i ett öppet samband. Kök i vinkel signerat Vedum med goda arbetsytor och generös utrustning så som dubbla kyl och frys , varmluftsugn och kombimikro. Vardagsrummet erbjuder generös yta för matsalsbord och soffgrupp där familj och vänner kan samlas. Avskilt från den sociala delen ligger sovrummen lugnt belägna mot innergården och från båda rummen nås balkongen om ca 10 kvm i västerläge. Bostaden erbjuder även gott om förvaring i två skjutdörrsgarderober, två klädkammare och ett källarförråd. I badrummet finns såklart egen tvättutrustning i form av tvättmaskin och torktumlare från Siemens som förenklar vardagen. Här bor ni med närhet till det mesta, matbutiker, gym, caféer och restauranger. Med spårvagnen har ni mycket goda kommunikationer till både centrala Göteborg och Mölndal.

I Brf Södertull 1 tar du del av både kvadratsmarta planlösningar och praktiska förvaringsmöjligheter. Föreningen förfogar över ett garage direkt under fastigheten, gästlägenhet samt cykelparkering.

Bostaden är idag under byggnation, vilket innebär att bostaden förmedlas på ritning. Inflyttning är planerad i november 2023.

För mer information gällande projektet: https://www.jm.se/vastra-gotaland-lan/goteborg-kommun/sodra-centrum/sodertull/

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och bilder av lägenheten!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 095 000 kr
Månadsavgift
3 714 kr, I angiven avgift ingår uppvärmning och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia triple-play. Total månadsavgift 3 934 kr.
Boarea
75 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
4/5
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 071 763 kr. Beräknad enligt föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Hall: Grå klinker som övergår till vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Hallen har en tryckknappsdimmer till takbelysningen. Förvaring i två skjutdörrsgarderober varav en med spegelglas och i den inre hallen nås en av bostadens klädkammare.

Kök: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Köksinredning i vitt ovan köksbänken i mörkgrå laminat sitter bakkantlist i samma material. Köket är utrustat med dimbar bänkbelysning, varmluftsugn, induktionshäll, spiskåpa, kombimikro, två kombinerade kyl och frys i rostfritt utförande, integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Plats för matsalsbord.

Vadragsrum: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Vardagsrummet har tryckknappsdimmer till två lamputtag. Plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Från vardagsrummet nås en av bostadens klädkammare.

Sovrum 1: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Från sovrummet nås bostadens balkong i väster.

Sovrum 2: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Plats för säng och tillhörande möblemang samt kontorsplats. Från sovrummet nås bostadens balkong i väster.

Badrum: Grå klinker och helkaklade väggar i vitt målat tak i vitt med dimbar takarmatur. Badrummet är inrett med handfat med kommod spegelskåp med belysning 60cm brett, duschhörn med vikbara glasväggar, torkställning samt WC. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk i laminat.

Förråd: Till bostaden hör ett källarförråd.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
623 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en personers hushåll ingår hushållsel 300 kr/mån och hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2022 samt varmvatten 133 kr/mån enligt ekonomiskplan. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2023
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Södertull 1
Om föreningen
Föreningen Södertull 1 registrerades 2019 och kommer bestå av fyra bostadshus om 186st bostadsrättslägenheter och 2st hyreslokaler. Bostäderna är nu under byggnation och kommer vara klara för inflyttning under 2023. På föreningens Innergård kommer en pergola att anläggas samt bänkar och grillplats. Övernattningslägenhet kommer att finnas för uthyrning till föreningens medlemmar. Utöver detta kommer cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsförråd att finnas. Ett begränsat antal lägenhetsförråd utöver de som tillhör lägenheterna kommer finnas för uthyrning.
Överlåtelseavgift
Betalas av köpare
Andel Av Årsavgift
0.62856 %
Andel i BRF
0.6286 %
Parkeringar
64 st i garage + 10 el-platser, en mc-plats samt 4 utomhusplatser. kostnaden för parkering är budgeterad enligt följande 1400 kr/mån i garage, 1900 för elplats, 800 kr/mån utomhus
Tv och Bredband
Telia triple play

Karta

Hör av dig till oss

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*