Till salu

GÖTEBORG / SöDRA CENTRUM - EBBE LIEBERATHSGATAN 27C

Ebbe Lieberathsgatan 27C

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 990 000 kr
Boarea
54 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Södertull 1

Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck!

Planlösning

Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck!

Genomgångstvåa med gavelläge och generösa sällskapsytor i öppet samband mot köket. Rikligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och balkong i nordväst-läge med kvällssol. Sovrummet är rymligt och utrustat med skjutdörrsgarderob. Bra med förvaring med klädkammare och ytterligare skjutdörrsgarderob med spegelglas i hallen. Badrummet är utrustat med kombimaskin som förenklar vardagen. I detta expansiva område bor ni med restauranger, caféer och butiker runt hörnet. Med spårvagnen tar ni på ett par minuter i korsvägen och centrala Göteborg eller söder ut till Mölndals centrum.

I Brf Södertull 1 tar du del av både kvadratsmarta planlösningar och praktiska förvaringsmöjligheter. Föreningen förfogar över ett garage direkt under fastigheten, gästlägenhet samt cykelparkering.

Bostaden är idag under byggnation, vilket innebär att bostaden förmedlas på ritning. Inflyttning är planerad i november 2023.

För mer information gällande projektet: https://www.jm.se/vastra-gotaland-lan/goteborg-kommun/sodra-centrum/sodertull/

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och bilder av lägenheten!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 990 000 kr
Månadsavgift
3 919 kr, I angiven avgift ingår uppvärmning och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia triple-play. Indirekt nettoskuldsättning: 834 598 kr, beräknad enligt föreningens ekonomiska plan.
Boarea
54 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
3/7
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
834 598 kr. Beräknad enligt föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Hall: Vitlaserad ek-parkett och målade väggar i vitt. Förvaring i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

Vardagsrum/kök: Vitlaserad ek-parkett och målade väggar i vitt. Plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och matsalsbord. Generöst ljusinsläpp tack vare gavelläge. Från vardagsrummet nås bostadens klädkammare.
Köksinredning i vitt och ovan köksbänken i laminat sitter bakkantlist i samma material. Köket är utrustat med kombiugn, kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll. Vitvaror från siemens. Från köket nås bostadens balkong i nordväst.

Sovrum: Sovrum med fönster i två väderstreck. Plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring i skjutdörrsgarderob.

Badrum: Grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med duschhörn med vikbara glasväggar, wc, torkställning, kombitvättmaskin, handfat med kommod samt spegel med belysning.

Klädkammare: Klädkammaren nås från vardagsrummet.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
602 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en personers hushåll ingår hushållsel 300 kr/mån och hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2022 samt varmvatten 112 kr/mån enligt ekonomiskplan. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2023
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Södertull 1
Om föreningen
Föreningen Södertull 1 registrerades 2019 och kommer bestå av fyra bostadshus om 186st bostadsrättslägenheter och 2st hyreslokaler. Bostäderna är nu under byggnation och kommer vara klara för inflyttning under 2023. På föreningens Innergård kommer en pergola att anläggas samt bänkar och grillplats. Övernattningslägenhet kommer att finnas för uthyrning till föreningens medlemmar. Utöver detta kommer cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsförråd att finnas. Ett begränsat antal lägenhetsförråd utöver de som tillhör lägenheterna kommer finnas för uthyrning.
Andel i BRF
0.4895 %

Karta

Hör av dig till oss

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*