Såld

GÖTEBORG / SöDRA CENTRUM - EBBE LIEBERATHSGATAN 14D

Ebbe Lieberathsgatan 14D

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 495 000 kr
Boarea
77 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Atlas

Modern gaveltrea

Enastående takhöjd och en djärv men välbalanserad inredning.

Planlösning

Modern gaveltrea

Modern gaveltrea med enastående takhöjd och en djärv men välbalanserad inredning där trendigt aprikos möter tidlöst vitt. Inspirationen kommer från industrin där stora spröjsade fönster skänker ljus och håller de dova färgerna i schack tillsammans med det vitlaserade ekparkettgolvet som breder ut sig över samtliga ytor. Här erbjuds ett välavvägt boende med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck samt ljusa och moderna material- och maskinval. Öppen, social planlösning bjuder in till gemenskap med nära och kära såväl i vardagen som till fest. Välutrustat kök med rejäla arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter inspirerar kocken till spännande matlagning medan gästerna följer bravaderna från matplatsen. Två rofyllda sovrum varav det större med inbyggd flexibel Elfa-förvaring bakom kvadratsmarta skjutdörrar. Helkaklat badrum i stilren design med praktisk tvätthörna som underlättar i vardagen. Bostaden är utrustad med Intelligenta Hem, vilket innebär ett uppkopplat hem med möjlighet att styra bland annat belysning och ljud med app och röststyrning. Telia Triple Play med bredband, TV och IP-telefoni ingår i månadsavgiften. Snabb inflyttning är möjligt.

Här bor man i den nya stadsdelen Södra Centrum med perfekt läge, endast fem minuter med spårvagn 2 eller 4 från hållplats Varbergsgatan till knutpunkten Korsvägen. I området finns all tänkbar service såsom Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största träningsanläggningar. I grannhusen finns även både restauranger, bageri och butiker. Här bor ni med närhet till grönområden och cykelavstånd till innerstan. Kvarteret Atlas har i sin tur en övernattningslägenhet, gemensamhetslokal med pentry, badrum och bastu samt en pergola på innergården. I garaget under gården finns även en elbilspool. Välkommen till ett cityliv med gedigen industrikänsla!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 495 000 kr
Månadsavgift
4 022 kr, I avgiften ingår uppvärmning och kallvatten samt att det obligatoriska tillägget för Telia Triple Play (á 220 kr/månad) är inräknat. Utöver avgiften tillkommer kostnad för varmvatten efter faktisk förbrukning.
Boarea
77 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
0/6
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

Interiör
Rumsbeskrivning: Innanför dörren välkomnar en inbjudande entréhall med generös Elfa-förvaring bakom skjutdörrsparti med spegelglas. Den fina vitlaserade ekparketten skapar en harmonisk kontrast till de aprikosa väggarna, som fortsätter in till kök och vardagsrum. Vardagsrummet får gott om ljusinsläpp från stort fönsterparti och inrymmer soffgrupp och mediamöbel.

I anslutning till vardagsrummet ligger det funktionella och välutrustade köket som inspirerar till kulinariska äventyr. Den vita skåpsinredningen är från Vedum med överskåp och praktisk lådförvaring som kompletterar de väl tilltagna arbetsytorna på bästa sätt. Arbetsytorna består av grått, kontrasterande laminat som fortsätter upp på väggen som bakkantslist. Köket är utrustat med maskinpark från Siemens beståendes av dubbla kyl/frys, inbyggnadsugn och mikro i rostfritt utförande samt integrerad diskmaskin och utdragbar fläkt från Franke. Mellan kökets arbetsytor och vardagsrummet finns plats för matgruppen som knyter samman ytorna.

Det första sovrummet är väl tilltaget och inrett med målade väggar i en dov rödbrun ton som kontrast till den vitlaserade ekparketten. Utöver dubbelsäng med tillhörande nattduksbord ryms här också ett mindre skriv- eller sminkbord. Bakom kvadratsmarta skjutdörrar i vitt erbjuds riklig och flexibel förvaring med praktiskt Elfa-system som gör skrymmande garderober överflödiga.

Det andra sovrummet är mindre men rymmer ändå både säng och skrivbord. Liksom i övriga lägenheten ligger här en fin ekparkett på golvet medan väggarna är målade i vitt. En fransk balkong går att öppna upp mot föreningens gräsyta utanför.

Helkaklat badrum i stilren design med snygga kontraster mellan det grå klinkergolvet med underliggande komfortvärme och matta vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med duschhörna, toalett, spegel med belysning samt handfat med tillhörande kommod som tillsammans med de vägghängda badrums- och linneskåpen bidrar med bra förvaringsmöjligheter. De vardagliga bestyren underlättas av en praktisk tvätthörna med väl tilltagen arbetsbänk i ljust laminat samt både tvättmaskin och torktumlare.


Förråd: Till bostaden hör ett förråd i källarplan om ca 4 kvm.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
924 kr/månad
Elektricitet
530 kr/månad
Försäkring
244 kr/månad
Personer i hushåll
3
Kommentar
I angiven driftkostnad ingår hushållsel, hemförsäkring och varmvatten enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2022. Då ingen bor i bostaden saknas underlag för verklig driftkostnad. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammanhållning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2020
Byggnadstyp
flerfamiljshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
76

Förening

Namn
Brf Atlas
Om föreningen
Brf Atlas består av ett U-format hus som innefattar 146 bostäder upplåtna med bostadsrätt. I föreningen finns förutom fyra uthyrningslokaler också en övernattningslägenhet och ett gårdshus med gemensamhetsrum, pentry och bastu. Innergården grönskande med plats för umgänge i pergolan som är placerad intill gårdshuset. Även en mindre lekplats finns på gården.
Äger föreningen marken
JA
Överlåtelseavgift
1 208 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
483 kr
Andel i BRF
0.83 %

Karta

Hör av dig till oss

Sandra Messer

Fastighetsmäklare

Sandra Messer

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*