Såld

KUNGSBACKA / KOLLA PARKSTAD - DIAMANTVäGEN 50

Diamantvägen 50

Snabbfakta - Radhus
Utgångspris
4 790 000 kr
Boarea
138 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Objekttyp
Radhus
Antal rum
5 R.O.K.

Gavelradhus i familjevänliga Kolla Parkstad

Gavelradhus från 2017 i trevliga Kolla Parkstad.

Gavelradhus i familjevänliga Kolla Parkstad

Välkommen till detta trevliga gavelradhus i Kolla Parkstad som färdigställdes av JM 2017. Huset är fem rum och kök om totalt 138 kvm med en trevlig uteplats i söder. I Kolla Parkstad har utveklingen pågått under flera år och stadsdelen börjar närma sig färdigställandet. Inom området finns det både skola och förskola.

När du först stiger fram mot huset entré möts du av en trevlig uppfart med plats att parkera bilen, här finns också en trevlig liten trädgårdstäppa till höger samt en sittbänk precis till vänster om entrédörren. I bostadens hall ligger ett slittåligt klinkergolv och förvaring fås i form av en skjutdörrsgarderob. Direkt till vänster har vi husets tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt en vask. Bakom skjutdörrar i tvättstugan har man också gömt den tekniska utrustningen för uppvärmning (fjärrvärme) samt ventilation (FTX). Bredvid tvättstugan ligger ett av bostadens två badrum, detta med dusch.

Övriga entreplan utgörs av ett härligt vardagsrum och kök i öppen planlösning, en bardisk mellan köket och vardagsrummet ger en viss separation mellan rummen utan att ta bort det härliga ljusgenomsläppet. Köket är ett praktiskt vinkelkök från Marbodal med vitvaror från Siemens från köket nås också det stora burspråket med gott om plats för en ordentlig matsalsgrupp. Vardagsrummet är stort och ljust, mycket tack vare de stora fönsterpartier som väter ut mot uteplatsen. Uteplatsen ligger i söder och skärmas av med ett plank mot kvartersgatan till vänster och ett praktiskt förråd mot grannen till höger. Där trätrallen slutar tar en mindre gräsplätt vid och ytterkanten av uteplatsen ramas in av en planterad häck.

Vinkeltrappan leder dig sedan från vardagsrummet vidare upp på husets övre våningsplan. Direkt till vänster finns här ett extra vardagsrum/allrum. Vidare finns det på övre plan tre stycken sovrum, en stor klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter samt ett badrum med badkar.

Fakta

Objekttyp
Villa
Utgångspris
4 790 000 kr
Boarea
138 m² Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Rum
5 R.O.K.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
31 500 kr/år
Elektricitet
7 000 kr/år
Försäkring
5 500 kr/år
Personer i hushåll
4

Byggnad

Byggår
2017
Byggnadstyp
2 plan
Uppvärmning
Fjärrvärme

Karta