Såld

STYRSö / STYRSö - DAMMKäRRSBACKEN 43A

Dammkärrsbacken 43A

Snabbfakta - Parhus
Utgångspris
4 450 000 kr
Boarea
76 m²
Objekttyp
Parhus
Antal rum
3 R.O.K.

Parhus Styrsö - Nybyggda Styrsöhöjd!

Planlösning

Parhus Styrsö - Nybyggda Styrsöhöjd!

Hus 8:

Nu har ni chansen att förvärva detta fantastiska enplanshus. I etapp 4 har parhus 8 störst tomt, den är på ca 840 kvm. Huset har genomgående fina materialval med hög standard och god kvalité. Parhuset om 76 kvm är rymligt och fördelar sig på två sovrum, kök och vardagsrum samt ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Till huset hör även två rymliga uteplatser där du kan njuta av solen och den vackra kringliggande naturen! Styrsöhöjd planeras att vara färdigställt våren 2021!

Styrsö är en ö i Göteborgs södra skärgård med härlig natur och närhet till storstadslivet i Göteborg. På Styrsö bor det ca 1 400 st bofasta invånare, här är det lätt att ta sig runt med små avstånd, smala vägar och idyllisk bebyggelse. Du tar dig lätt till Styrsö via färja som avgår från Saltholmen och går till både Tången och Bratten, två hållplatser som ligger på två olika delar av Styrsö.

Fakta

Objekttyp
Villa
Utgångspris
4 450 000 kr
Boarea
76 m²
Rum
3 R.O.K.

Interiör

Interiör
Rymlig hall med praktiskt grått klinkergolv och vitmålade väggar. Bra förvaring i form av en skjutdörrsgarderob.

Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I köket finner ni gott om plats för förvaring i ett flertal överskåp samt lådor nedtill i ljusgrått. Kvalitativa kök från Vedum. Lyxiga val så som underlimmad diskho, infällda spotlights och integrerad diskmaskinen höjer standarden. Utrustningen i köket består av spis, inbyggnadsmikro, ugn i behaglig arbetshöjd samt kyl och frys (Husqvarna).

Luftigt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp ifrån två olika väderstreck. Med den öppna planlösningen finner ni god plats för både matsalsbord och soffgrupp med tillhörande möblemang. Braskamin i vardagsrum går att välja till som tillval. Golvet är belagt med en vit mattlackad 3-stavsparkett i ek och väggarna är vitmålade. Från vardagsrum och kök når man bostadens två rymliga uteplatser som ligger med motsatta väderstreck. På både framsidan och baksidan läggs trätrall.

I masterbedroom får man med enkelhet plats med en dubbelsäng och sängbord. Bra förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob. I det andra sovrummet ryms en bredare säng alternativ en våningssäng om så önskas. Även i dessa rum återfinns den mattlackade ekparketten samt de vitmålade väggar.

Helkaklat badrum i matta vita kakelplattor 200*400 mm liggande. Klinker på golvet i grått 300*300 mm. Inredningen består av wc, handfat med kommod, Spegel, tvättmaskin och torktumlare (Electrolux).


Till parhuset hör även ett förråd på ca 3,6 kvm.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
17 898 kr/år
Elektricitet
9 036 kr/år
Försäkring
2 448 kr/år
Personer i hushåll
3
Kommentar
Driften är ett uppskattat värde och kan variera beroende på individuell förbrukning. Kostnad för El inkludera även nätavgift.

Byggnad

Byggår
2020-2021
Byggnadstyp
1 plan
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump och Vattenburen golvvärme.

Karta

Hör av dig till oss

Matilda Ågren Öhrfeldt

Fastighetsmäklare

Matilda Ågren Öhrfeldt

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare

Gustav Johansson