Snart till salu

HISINGS BACKA / HISINGEN - DALAGäRDET 66

Dalagärdet 66

Snabbfakta - Bostadsrättsradhus
Utgångspris
4 395 000 kr
Boarea
99.7 m²
Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Antal rum
5 R.O.K.
Förening
BRF Hökälla Ängar 2

Unikt bostadsrättshus i familjevänligt område

Socialt bostadsrättsradhus med härliga sällskapsytor fördelat på två plan!

Planlösning

Unikt bostadsrättshus i familjevänligt område

TILLVAL PÅ EN TOTALKOSTNAD OM 160 200 KR HAR GJORTS!

Varmt välkommen till nya Hökälla Ängar 2, vid naturgröna Lillhagsparken. Här byggs, i detta nu, 36 bostadsrättslägenheter fördelat på 12 byggnader i form av 2-plans par- och radhus. I Lillhagsparken får du det bästa av två världar. Här bor du omgiven av grönskande natur samtidigt som centrala Göteborg ligger nära. En parkeringsplats på uppfarten, busshållsplats ett stenkast bort och bra cykelväg till centrala Hisingen- en fantastiskt plats för familjelivet! Här bor ni i ett en historisk och etablerad parkmiljö med kort avstånd till allt man kan tänkas önska sig. Platsen får, med andra ord, en ny skepnad utan att göra avkall på dess historia!

Ni välkomnas in till ett ytterst kvalitativt boende! Här erbjuds sociala sällskapsytor, moderna funktioner och en stor altan på ca 23 kvm. Här kan man stanna upp och stanna kvar länge!

Några av bilderna i annonsen är renderade och visualiseringar av Wästbygg i samband med säljstart 2021. Denna annons gäller för bostadsrättsradhuset med lägenhetsnummer 6 (se områdesbild/karta) och är beläget på raden längst ner, näst längst in mot skogen. Huskroppen på den raden är rosa.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 395 000 kr
Månadsavgift
5 998 kr, Inkl parkeringsplats och sophämtning. Alla lägenheter har individuell mätare för värme och varm-/kallvatten. För vattnet betalar medlemmar en schablonavgift på 351 kr/mån, avräkning sker en gång per år. Utöver det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 152 kr/mån som avser Telia Triple Play. Alla hushåll tecknar eget avtal för el som inkluderar hushållsel samt uppvärmning av lägenhet och uppvärmning av varmvatten.
Boarea
99.7 m²
Rum
5 R.O.K.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 220 829 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2023.

Interiör

Interiör
Interiör: Välkommen till detta hemtrevliga bostadsrättsradhus på 99,7kvm fördelat på två plan i grönskande Lillhagen. Bostadens alla väggar går i en neutral ljusgrå ton (färgkod NCS S1500-n) och löpande på golven finns en mattlackerad ekparkett.

Entréhallen är rymlig och välkomnande. Här finns plats för både avhängning och en hallmöbel om så önskas. En hatthylla i oljad ek har lagts till som tillval i detta rum. På golvet ligger klinkers och väggarna pryds av den, ovannämnda, ljusgråa tonen. I anslutning till entréhallen, precis utanför ytterdörren, finns ett förrådsutrymme på ca 3 kvm, praktiskt och behagligt!

Till höger av hallen finns bostadens första och största badrum. Inredningen går i neutrala färger med vitt kakel på väggarna som möter klinkergolv i en mörkgrå nyans. Förutom ett badkar som lagt till som tillval, finns här också wc, handfat med kommod och ovanhängande belyst spegel med förvaring.

Vidare in i bostaden nås kök- och vardagsrum i en öppen och social planlösning. Detta är en härlig sällskapsyta med stora inslag av ljuset utanför. Vardagsrummet är ett trivsamt rum med många möbleringsalternativ och med utgång till den stora altanen på ca 23 kvm, förlängs de sociala ytorna ännu lite till!

Det rymliga köket, signerat Marbodal Arkitekt Plus, erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Här har tillval gjorts i form av bland annat rostfria vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn i högskåp, helintegrerad diskmaskin, utdragbar spisfläkt, stänkskydd i matt vitt kakel som satts i en rak rättning i halvförband med grå fog, infällda spotlights med dimmer över bänken, målade köksluckor i en läcker grön nyans (färgkod NCS S5005-G50Y), och som pricken över i:et, en kvartskomposit bänkskiva från Marbodal i en mörk nyans, mer specifikt färgen "Tebas Nebula". Både kökets handtag och blandare är i krom. Framme vid fönstret har en matplats för 4-6 personer sin givna plats.

Längst in på entréplan, till vänster om köket, finns ett tacksamt rum för klädvård. En mörkgrå klinker ligger på golvet och på väggarna finns samma neutrala och ljusgråa färg. Rummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, städskåp, bänkskiva samt ovanhängande förvaringsskåp.

Vid trappan i hallen får du övre plan och där når du tre rymliga sovrum, ett allrum samt ett ytterligare badrum. I samtliga rum finns fönster som bidrar med fint ljus. I samtliga rum finns också gott om förvaringsmöjligheter och plats för säng med tillhörande möblemang. Vill man ha ett fjärde sovrum finns möjligheten att nyttja, det som på planskissen kallas för "allrum", som ett ytterligare sovrum. I de sovrummen betecknade "sovrum 1" och "sovrum 2" i planskissen, har tillval gjorts i form av en mellan-grå väggfärg (färgkod NCS S2500-N).

Badrummet på övre plan pryds av samma vita kakel och mörkgråa klinker som badrummet på entréplan. Även här finns wc, dusch och handfat med kommod och ovanhängande belyst spegel med förvaring.

Välkommen till ett hem att trivas gott och länge i!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
400 kr/månad
Försäkring
400 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaderna är en uppskattad schablon enligt ekonomisk plan och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal.

Byggnad

Byggår
2023
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump.Golvvärme på nedervåning,radiatorer på ovanvåning.
Hiss
Unknown
Energiprestanda / Premiärenergital
83

Förening

Namn
BRF Hökälla Ängar 2
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Hökälla Ängar 2 består av 36 st lägenheter i två plan (par- och radhus) i 12 huskroppar med tillhörande förråd. Föreningens bostadshus är belägna i anslutning till varandra så att en ändamålsenligt samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna. Husen står klara för inflytt under hösten 2023.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel Av Årsavgift
2.77778 %
Andel i BRF
2.77778 %
Parkeringar
Till varje bohag tillkommer en parkering som ingår i månadsavgiften. Utöver detta finns 4 st besöksparkeringar. Av alla parkeringsplatser (36 st + 4 st), kommer 21 st att vara utrustade med laddningsmöjligheter. Av dessa är 2 st besöksparkeringar.
Gårdplats
Gemensamma ytor med plats för lek och odling kommer att finnas i området. Gemensamt förråd, miljörum och teknikhus samt skärmar för rest-och matavfall kommer att finnas.
Tv och Bredband
Fastigheten är ansluten till Telia fibernät, central i teknikhus. Kollektivt tecknas abonnemang Triple Play, debiteras respektive lägenhet månadsvis.
Övrigt
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och årsredovisningen som kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Försäkring
I avgiften ingår bostadsrättstillägg.

Karta

Hör av dig till oss

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*