Till salu

HISINGS BACKA / SKOGOME - DALAGäRDET 64

Dalagärdet 64

Snabbfakta - Bostadsrättsradhus
Utgångspris
3 995 000 kr
Boarea
99.7 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Antal rum
5 R.O.K.
Förening
BRF Hökälla Ängar 2

Huskänsla i nyproducerat brf-radhus!

Bo med naturen runt hörnet på Dalagärdet! Perfekt för familjen och smakfulla tillval!

Planlösning

Huskänsla i nyproducerat brf-radhus!

Varmt välkommen till detta bostadsrättsradhus uppfört av Wästbygg och färdigställt 2023. Genomgående fina färg- samt materialval och underbart ljusinsläpp! Social planlösning på entréplanet med kök och vardagsrum i anslutning till varandra samt med direkt access ut till terrassen. Separat tvättstuga med ytterdörr och ett väl tilltaget badrum med badkar. Uteplats även på husets framsida som ger möjlighet till umgänge utomhus.

Övre plan erbjuder tre bra sovrum och ett mindre allrum samt badrum med dusch. Ett mycket praktiskt och smakfullt boende som fungerar utmärkt för en familj! Extra förvaring i ett externt förråd. Tillval för strax under 100.000 kr, dokumentation finns att tillgå. Föreningen har 4 st besöksparkeringar. Föreningen är även Svanen-certifierad för att vara ett bättre val för miljön, klimatet och de boende.

Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 995 000 kr
Månadsavgift
5 998 kr, Inkl parkeringsplats och sophämtning. Alla lägenheter har individuell mätare för värme och varm-/kallvatten. För vattnet betalar medlemmar en schablonavgift på 351 kr/mån, avräkning sker en gång per år. Utöver det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 152 kr/mån som avser Telia Triple Play. Alla hushåll tecknar eget avtal för el som inkluderar hushållsel samt uppvärmning av lägenhet och uppvärmning av varmvatten.
Boarea
99.7 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
5 R.O.K.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 220 829 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2023.

Interiör

Interiör
Interiör: Entréplan:
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter samt avhängning för ytterkläder. Praktisk klinker på golvet och väggarna är målade i en snygg grå ton. På framsidan om huset finns en stenlagd uteplats med gott om plats för lek och umgänge utomhus. Till höger om ytterdörren finns ett externt förråd med extra förvaring. Väggarna är målade i en kall ljusgrå NCS S1500-N och på golvet ligger 3-stav mattlackad ekparkett.

Badrummet på entréplanet är väl tilltaget i storlek och i ett smakfullt utförande med vita kakelplattor på väggarna samt ljust grå klinker på golvet. Här inryms wc, handfat med kommod, ett ovanhängande spegelskåp samt badkar. Allt belyses snyggt av infällda spotlights.

Vidare in i huset nås det kombinerade vardagsrummet och köket. Här finns gott om plats för soffhörna med tillhörande möblemang. Via altandörren nås terrassen som badar i sol och som inrymmer valfritt önskat möblemang.

Köksdelen är i ett mycket fint utförande med grå målade köksluckor i NCS S 2500-N med ram och slät spegel. En grå bänkskiva samt stänkskydd i laminat från Marbodal. Vitvaror från Siemens som består av induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt rostfri kyl och frys med nonfrost-funktion. Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp och invid fönstret som blir den naturliga matplatsen som utan problem inrymmer ett stort middagssällskap.

I anslutning till köket ligger tvättstugan som även har en egen utgång, vilket gör att den kan användas som groventré. Tvättmaskin, torktumlare samt frånluftspump. Kinkergolv och förvaringsmöjligheter utöver det vanliga.

Övre plan:
En gedigen trappa leder oss upp på övre plan där vi finner ett mindre allrum som passar perfekt som tv-hörna. Tre bra sovrum, varav ett i dagsläget som används som arbetsrum.

Helkaklat badrum i fint utförande. Här inne återfinns wc, handfat med kommod samt dusch.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
915 kr/månad
Elektricitet
400 kr/månad
Försäkring
200 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaderna är en uppskattad schablon enligt ekonomisk plan och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. För vattnet betalar medlemmar en schablonavgift på 351 kr/mån, avräkning sker en gång per år.

Byggnad

Byggår
2023
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump.Golvvärme på nedervåning,radiatorer på ovanvåning.
Hiss
Unknown
Energiprestanda / Premiärenergital
83

Förening

Namn
BRF Hökälla Ängar 2
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Hökälla Ängar 2 består av 36 st lägenheter i två plan (par- och radhus) i 12 huskroppar med tillhörande förråd. Föreningens bostadshus är belägna i anslutning till varandra så att en ändamålsenligt samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna. Husen står klara för inflytt under hösten 2023.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel Av Årsavgift
2.77778 %
Andel i BRF
2.77778 %
Parkeringar
Till varje bohag tillkommer en parkering som ingår i månadsavgiften. Utöver detta finns 4 st besöksparkeringar. Av alla parkeringsplatser (36 st + 4 st), kommer 21 st att vara utrustade med laddningsmöjligheter. Av dessa är 2 st besöksparkeringar.
Gårdplats
Gemensamma ytor med plats för lek och odling kommer att finnas i området. Gemensamt förråd, miljörum och teknikhus samt skärmar för rest-och matavfall kommer att finnas.
Tv och Bredband
Fastigheten är ansluten till Telia fibernät, central i teknikhus. Kollektivt tecknas abonnemang Triple Play, debiteras respektive lägenhet månadsvis.
Övrigt
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och årsredovisningen som kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Försäkring
I avgiften ingår bostadsrättstillägg.

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*