Såld

GÖTEBORG / SANDARNA - FIXFABRIKEN - BRUKSGATAN 57

Bruksgatan 57

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 990 000 kr
Boarea
79.5 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
HSB Brf Sannaparken

Lägenhet med radhuskänsla och härliga umgängesytor

Öppen och social trea med generösa umgängesytor, stort badrum och stor uteplats!

Planlösning

Lägenhet med radhuskänsla och härliga umgängesytor

Granne med grönskande Sannaparken, som en del av det nya bostadsområdet Fixfabriken som växer fram i Majorna, ligger HSB Brf Sannaparken. Här välkomnas ni till en rymlig trea där ni möts av härliga sällskapsytor, två bra sovrum samt ett härligt badrum med tvättavdelning! Stor uteplats mot innergården.

Innergården blir en mötesplats där plats finns för både grillmiddagar i pergolan, lek och odling. Kungsladugård har utvecklats till att vara en av de mest attraktiva stadsdelarna i Göteborg. En levande och charmig stadsdel med skön atmosfär och prunkande trädgårdar. Inom gångavstånd finns Slottsskogen och Botaniska trädgården som bjuder på naturupplevelser, där det även finns möjlighet till olika aktiviteter. Här bor man i en mysig stadsdel med affärer, restauranger runt hörnet, dessutom med direkt närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer. En kort promenad bort kommer man till Linné med dess varierade utbud av restauranger och åt andra hållet nås med lätthet hamnen vid Klippan och älv promenaden mot Nya Varvet.

Lägenheten har en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en rymlig och inbjudande känsla. De stora fönsterpartierna i bostaden släpper in rikligt med naturligt ljus. Sammantaget erbjuder denna lägenhet en fantastisk kombination av modern design, funktionell planlösning och en avslappnad atmosfär.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 990 000 kr
Månadsavgift
5 471 kr, Inkl värme. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 219 kr/mån för bredband/telefoni/tv. Du betalar för din egen förbrukning av kall- och varmvatten samt el via avgiftsavin.
Boarea
79.5 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
1/10

Interiör

Interiör
Interör: Ta hissen till våning ett där ni välkomnas in i detta hem. I hallen finns yta för avhängning direkt till höger, följt av fyra garderober med överskåp som tar hand om alla ytterkläder. Efter garderoberna finns en charmig sittnisch med ytterligare förvaring. Vitmålade väggar möter en parkett i ek som är genomgående för hela bostaden.

Köket, som nås till vänster från hallen, är signerat Vedum och här återfinns rejält med arbetsytor och skåpsförvaring. Ljusgrå, släta luckor med handtag i borstat rostfritt stål möter vitt kakel ovan arbetsytan i grå laminat. Här finns hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, micro och fläkt. Infällda spotlights med dimmer ger arbetsbelysning efter önskad styrka. Framme vid fönstret har matplatsen för 6-8 personer sin givna plats och binder ihop kök och vardagsrum på ett härligt sätt.

I vardagsrumsdelen ryms soffa med tillhörande möblemang, tv-möbel, bokhyllor och läshörna. Rummet ihop med köket har fönster mot den rofyllda innergården. Härifrån nås också hemmets härliga uteplats där eftermiddagsstrålarna värmer gott. Här finns plats för för både sittgrupp och odlingar.

Det största, av de två sovrummen nås i motsatt riktning från köket och vardagsrummet sovrummen nås från vardagsrummet. Detta sovrum är väl tilltaget med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och en hel garderobsvägg med hela sex garderober med överskåp. Väggarna går, även här i vitt, och möter fin ekparkett på golvet.

Det andra sovrummet ligger intill hallen och passar utmärkt som barn- arbets- eller gästrum. Klädförvaringen tas här hand om i en inbyggd garderob.

Bostadens praktiska och rymliga badrum nås från hallen och är även detta smakfullt inrett. Vita kakelplattor i halvstensförband möter klinkerplattor i grått. Här finns dusch med vikbara glasväggar, wc, handfat med kommod och ovanhängande spegelskåp samt en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, bänkyta ovan, två förvaringsskåp samt vägghängd klädtork. Elburen komfortvärme värmer frusna tår om morgonen.

Välkommen till ett hem att trivas gott och länge i!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
769 kr/månad
Elektricitet
400 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Posten "övrigt" avser ett obligatoriskt tillägg (bredband/telefoni/tv). Föreningen har individuell mätning och debitering av vatten och el. Driftkostnaderna är en uppskattad schablon.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
57

Förening

Namn
HSB Brf Sannaparken
Om föreningen
HSB Brf Sannaparken i Göteborg bildades 2017 och husen står klara för inflytt under hösten 2022. Föreningen består av 135 lägenheter. Föreningen tecknar kollektivt elavtal och medlemmarna betalar efter egen förbrukning på avgiftsavin. Föreningen är en HSB-förening så det krävs ett medlemskap för samtliga köpare i HSB Göteborg, för att överlåtelsen ska bli giltig och att ansökan ska skickas vidare till föreningen för godkännande. På grund av ökade kostnader sedan föreningens ekonomiska plan sattes så kommer avgifterna höjas i två steg. Från 2023-03-01 höjs den en första gång (applicerad i den avgift som marknadsförs) nästa gång den höjs är 2024-09-01. HSB flaggar dock för att den senare höjningen endast sker OM det finns behov då. Se mer info och nya avgiftsnivåer i dokumentet "Information om avgiftshöjning".
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel Av Årsavgift
0.8882 %
Andel i BRF
0.8799 %
Parkeringar
Föreningen har ett garage med 50 platser, samtliga utrustade med laddstolpe för 1250kr/mån.
Tv och Bredband
Föreningen har tecknat avtal med Telia avseende bredband/TV/tele.
Övrigt
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren, årsredovisningen och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad. Enskilda medlemmar tecknar enskilt bostadsrättstillägg.

Karta

Hör av dig till oss

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken

Zara Ek

Fastighetsmäklare

Delägare

Zara Ek