Såld

GÖTEBORG / SANDARNA - FIXFABRIKEN - BRUKSGATAN 49

Bruksgatan 49

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 695 000 kr
Boarea
50.5 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
HSB Brf Sannaparken

Härliga umgängesytor och hemtrevlig uteplats mot innergården!

Nyproducerad tvåa med social planlösning, uteplats i sydvästläge och härlig utsikt mot grönskande Sannaparken!

Planlösning

Härliga umgängesytor och hemtrevlig uteplats mot innergården!

Granne med grönskande Sannaparken, som en del av det nya bostadsområdet Fixfabriken som växer fram i Majorna, ligger HSB Brf Sannaparken. Här välkomnas ni till en hemtrevlig tvåa där ni möts av härliga sällskapsytor, ett fint Marbodalkök, ett rymligt sovrum samt ett härligt badrum med tvättavdelning! Stor och härlig uteplats i ett sydvästligt läge mot innergården.

Innergården blir en mötesplats där plats finns för både grillmiddagar i pergolan, lek och odling. Kungsladugård har utvecklats till att vara en av de mest attraktiva stadsdelarna i Göteborg. En levande och charmig stadsdel med skön atmosfär och prunkande trädgårdar. Inom gångavstånd finns Slottsskogen och Botaniska trädgården som bjuder på naturupplevelser, där det även finns möjlighet till olika aktiviteter. Här bor man i en mysig stadsdel med affärer, restauranger runt hörnet, dessutom med direkt närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer. En kort promenad bort kommer man till Linné med dess varierade utbud av restauranger och åt andra hållet nås med lätthet hamnen vid Klippan och älv promenaden mot Nya Varvet.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 695 000 kr
Månadsavgift
3 380 kr, Inkl värme. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 219 kr/mån för bredband/telefoni/tv. Du betalar för din egen förbrukning av vatten och el via avgiftsavin.
Boarea
50.5 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
1/3
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
752 602 kr.

Interiör

Interiör
Interiör: Ni välkomnas in i hallen där avhängning finns direkt till vänster och också i en garderob till höger.

Till höger om hallen når ni kök och vardagsrum i en öppen och social disposition. Köket löper på väggen till höger av rummet. Vita köksluckor med rostfria handtag, vita, blanka, stående kakelplattor ovan diskbänken i stenimitation. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, mikro, induktionshäll, ugn, spiskåpa och kombinerad kyl/frys. Infällda spotlights med dimmerfunktion under överskåpen ger önskad mängd belysning.

I vardagsrummet ryms matplats, soffa med tillhörande möblemang och tv-möbel. Från vardagsrummet når ni hemmets trevliga uteplats med ett härligt sydvästligt läge. Här finns plats för både sittgrupp och odlingar för den med gröna fingrar!

Sovrummet ligger i andra änden av bostaden, till vänster om hallen. Här ryms dubbelsäng med tillhörande sängbord. Från sovrummet nås också hemmets stora, härliga walk in closet.

Badrummet nås rakt fram från hallen med kaklade väggar i vitt och klinkers i grått. Elburen komfortvärme värmer gott om frusna tår på morgonen. Här finns wc, handfat med kommod och ovanhängande spegelskåp, dusch, tvättavdelning till höger med tvättmaskin, torktumlare med ovanliggande bänkskiva i samma stenimitation som i köket och två ovanhängade förvaringsskåp.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
669 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Övrigt avser bredband/telefoni/tv. Dessa varierar beroende på personlig förbrukning.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
HSB Brf Sannaparken
Om föreningen
HSB Brf Sannaparken i Göteborg bildades 2017 och husen står klara för inflytt under hösten 2022. Föreningen består av 135 lägenheter. Föreningen tecknar kollektivt elavtal och medlemmarna betalar efter egen förbrukning på avgiftsavin. Föreningen är en HSB-förening så det krävs ett medlemskap för samtliga köpare i HSB Göteborg, för att överlåtelsen ska bli giltig och att ansökan ska skickas vidare till föreningen för godkännande. På grund av ökade kostnader sedan föreningens ekonomiska plan sattes så kommer avgifterna höjas i två steg. Från 2023-03-01 höjs den en första gång (applicerad i den avgift som marknadsförs) nästa gång den höjs är 2024-09-01. HSB flaggar dock för att den senare höjningen endast sker OM det finns behov då. Se mer info och nya avgiftsnivåer i dokumentet "Information om avgiftshöjning".
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
0.6003 %
Andel i BRF
0.54226 %
Parkeringar
Föreningen har ett garage med 50 platser, samtliga utrustade med laddstolpe för 1250kr/mån.
Gemensamma ytor
I Brf Sannaparken finns en gemensam tvättstuga, en övernattningslägenhet och en härlig innergård. Gården pryds av grönskande växtlighet, en pergola, spaljéer och en paviljong vilket gör gården till en mötesplats för medlemmarna men ger också plats för egen tid om så önskas.
Tv och Bredband
Föreningen har tecknat avtal med Telia avseende bredband/TV/tele.
Övrigt
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren, årsredovisningen och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad. Enskilda medlemmar tecknar enskilt bostadsrättstillägg.

Karta

Hör av dig till oss

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken

Julia Albinsson

Fastighetsmäklare

Delägare

Julia Albinsson