Snart till salu

SÄVEDALEN / - BROäNGSVäGEN 22

Broängsvägen 22

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Boarea
72 m²
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
HSB Brf Bockemossen

Fin trerumslägenhet med fint läge och balkong i söder!

Rymlig och ljus trea med fint och insynsskyddat läge. Stamrenoverat badrum, fint kök, balkong i söder och p-plats. Bo nära både natur och stad!

Fin trerumslägenhet med fint läge och balkong i söder!

Välkommen till Broängsvägen 22 och denna fina trerumslägenhet. Bostaden är belägen på våning 2 av 2 och har ett högt, fint och insynsskyddat läge. I bostaden erbjuds du en social och trivsam planlösning med generösa sociala ytor, ett ljust och modernt kök, två sovrum i god storlek, goda förvaringsmöjligheter och stamrenoverat badrum med dusch och kombimaskin. Även en inglasad balkong i soligaste söderläge med utsikt och fritt läge.

På Broängsvägen bor du i en mycket välskött och trivsam förening där parkeringsplats bland mycket annat ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder faciliteter som cykelrum, tvättstugor och grovtvättstuga, övernattningslägenhet och samlingslokal. Fiber har under år 2024 installerats och det pågår diskussioner om att installera laddboxar.

I Sävedalen erbjuds du det bästa av två världar - att bo nära både stad och natur! Både utanför huset och en kort promenad från bostaden har du goda kommunikationer med buss till både Göteborg och Partille. Du bor nära Vallhamra torg som erbjuder service som till exempel mataffär, vårdcentral, apotek, café, pizzeria och blomsterbutik. Både förskola och skola finns i närområdet och fin natur, möjlighet till bad och promenadslingor når du vid Härlanda tjärn, Skatås och Delsjöområdet. Välkommen hem!

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 818 kr, Inkl. värme, vatten och parkeringsplats. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriska tillägg om 249 kr som avser tv, bredband och Ip-telefoni. Total kostnad till föreningen är 5 067 kr per månad.
Boarea
72 m² Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
2/2
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
493 175 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2023 och andel i förening.
Total driftkostnad
649 kr/månad
Elektricitet
250 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
Kostnad för el innefattar nätavgift samt förbrukning. Kostnad för hemförsäkring är enligt schablon. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriska tillägg om 249 kr som avser tv, bredband och Ip-telefoni. Driftskostnaderna kan komma att variera beroende på hushållets sammansättning, avtal och förbrukning.
Byggår
1968
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej
Övriga byggnader/Utrymmen
Till lägenheten hör ett förråd beläget i källaren. I källaren finns även gemensam tvättstuga.
Energiprestanda / Premiärenergital
157
Namn
HSB Brf Bockemossen
Om föreningen
Välskött HSB förening med 227 lägenheter fördelade på 34 st 1:or, 38 st 2:or, 63 st 3:or, 67 st 4:or och 25 st 5:or. Bostadsområdet är uppdelat i tre gatuadresser; Utåkravägen, Broängsvägen och Getekullsvägen. Husen är byggda år 1968 och en omfattande renovering av fastigheten gjordes år 1986.
Äger föreningen marken
Ja
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel Av Årsavgift
0.4259 %
Andel i BRF
0.4259 %
Parkeringar
Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Parkeringen ligger i anslutning till husen tillsammans med besöksparkering. Föreningen förfogar även över 45 garageplatser. Till garage och extra parkeringsplats är det separat kö och kostnad.
Tv och Bredband
Fr.o.m 2024-06-01 är samtliga lägenheter gruppanslutna till tv och bredband via fiber. Ett obligatoriskt tillägg om 249 kr/mån och lägenhet läggs på hyresavin.
Övrigt
Vid köp behöver du som köpare bli medlem i HSB Göteborg innan ett medlemskap i föreningen kan godkännas. Se kostnad och bli medlem här: https://blimedlem.hsb.se/ Möjlighet till inglasning av balkonger finns. Bygglov finns och detta bekostas av varje bostadsrättsinnehavare. För information kring planerad byggnation av Partille Eco Park så hänvisar föreningen till följande länk på sin hemsida: https://www.partille.se/partilleecopark Föreningen har en informativ hemsida, se här: https://www.hsb.se/goteborg/brf/bockemosse

Karta

Hör av dig till oss

Linnea Nilsson

Fastighetsmäklare Partille

Linnea Nilsson

Sofia Johansson

Fastighetsmäklare Partille

Delägare

Sofia Johansson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*