Såld

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 40, LGH 2908

Bratteråsgatan 40, lgh 2908

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 995 000 kr
Boarea
53 m²
Areauppgifter enligt ekonomiskplan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Kronjuvelen

Välplanerad tvåa med slående utsikt!

Planlösning

Välplanerad tvåa med slående utsikt!

På våning 19 bor ni högt och fritt i Eriksbergs nya landmärke Kronjuvelen! Här slås man av vidsträckta utsikten över Göteborg. Välplanerade kvadratmetrar med öppet kök i vinkel och sovrum med klädkammare. Praktisk förvaring i skjutdörrsgarderob i hallen och badrum med egen tvättutrustning förenklar vardagen. föreningen finns gemensam festvåning, bastu och relaxavdelning med tillhörande takterrasser högst upp i huset! Här bor ni med gångavstånd till restauranger och kajpromenad. Med buss eller Älvsnabben tar ni er enkelt över älven eller in till centrum.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 995 000 kr
Månadsavgift
2 986 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia triple-play. Varmvatten debiteras enligt enskild förbrukning.
Boarea
53 m² Areauppgifter enligt ekonomiskplan
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
19/25

Interiör

Interiör
Hall: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i beige. Förvaring i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

Vardagsrum och kök: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i beige. Köksinredning i vitt och ovan köksbänken i grå kvartskomposit sitter stänkskydd i samma material. köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, spiskåpa samt kombinerad kyl och frys i rostfritt utförande.

Sovrum: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i beige. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Praktisk förvaring i klädkammare med Elfa inredning.

Badrum: Grå klinker och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är inrett med duschhörn med klarglas, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, torkställning, arbetsbänk i laminat, kombimaskin samt väggskåp.

Förråd: Till bostaden hör ett källarförråd.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
514 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
140 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll ingår hushållsel 300 kr/mån och hemförsäkring 140 kr/mån enligt schablon från konsumentverkets referensvärden 2022 samt varmvatten ca 74 kr/mån enligt schablon i ekonomisk plan. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Gathus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Kronjuvelen
Om föreningen
I Brf Kronjuvelen lever du lägenhetsliv på en högre nivå med panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader. Ett bostadshus med 25 våningar, källare och garage. Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset. Nuvarande styrelse har prognostiserat att avgiften behöver höjas med 16% från 1/4-2023. Detta på grund utav höjda räntor.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Renoveringar
Föreningen planerar för att installera kameraövervakning i garaget samt i soprummet.
Andel Av Årsavgift
0.4707 %
Andel i BRF
0.4707 %
Gemensamma ytor
Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset.

Karta

Hör av dig till oss

William Wirtberg

Reg. fastighetsmäklare

William Wirtberg