Såld

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 40, LGH 2705

Bratteråsgatan 40, lgh 2705

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 495 000 kr
Boarea
54 m²
Areauppgifter enligt ekonomiskplan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Kronjuvelen

Högt belägen tvåa med slående utsikt!

Nu har du möjligheten att bli ägare till en välplanerad tvåa slående utsikt i populära Eriksberg.

Planlösning

Högt belägen tvåa med slående utsikt!

Välkommen till denna bostad med välplanerad planlösning där kvadratmetrarna nyttjas på absolut bästa sätt. Bostaden präglas av den fria utsikten i väster med ett fantastiskt ljusflöde. Här bor du på våning 17 helt insynsskyddat med hög standard. Bostaden kommer stå klar för inflyttning i början av December. Köket ligger i öppen planlösning till vardagsrummet och ger en mycket social sällskapsyta. I sovrummet finns gott om utrymme för dubbelsäng och förvaring i praktisk klädkammare. I föreningen finns gemensam festvåning, bastu och relaxavdelning med tillhörande takterrasser högst upp i huset! Här bor ni med gångavstånd till restauranger och kajpromenad. Med buss eller Älvsnabben tar ni er enkelt över älven eller in till centrum.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 495 000 kr
Månadsavgift
3 019 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia triple-play. Varmvatten debiteras enligt enskild förbrukning.
Boarea
54 m² Areauppgifter enligt ekonomiskplan
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
17/25

Interiör

Interiör
Hall: Grålaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Plats för avhängning i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

Badrum: Grå klinker och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är inrett med väggskåp, kombimaskin under arbetsbänk, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, torkställning och WC.

Kök: Köksinredning i vitt med överskåp och köksbänk i laminat. Utrustningen består av kombinerad kyl och frys i rostfritt, ugn, induktionshäll, spiskåpa, integrerad mikro och diskmaskin.

vardagsrum: Grålaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och matsalsgrupp.

Sovrum: Grålaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring i klädkammare med Elfa-system.

Förråd: Till bostaden hör ett källarförråd.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
514 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
140 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll ingår hushållsel 300 kr/mån och hemförsäkring 140 kr/mån enligt schablon från konsumentverkets referensvärden 2022 samt varmvatten ca 74 kr/mån enligt schablon i ekonomisk plan. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Kronjuvelen
Om föreningen
I Brf Kronjuvelen lever du lägenhetsliv på en högre nivå med panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader. Ett bostadshus med 25 våningar, källare och garage. Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset. Nuvarande styrelse har prognostiserat att avgiften behöver höjas med 16% från 1/4-2023. Detta på grund utav höjda räntor.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Renoveringar
Föreningen planerar för att installera kameraövervakning i garaget samt i soprummet.
Andel Av Årsavgift
0.4759 %
Andel i BRF
0.4759 %
Gemensamma ytor
Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset.

Karta

Hör av dig till oss

William Wirtberg

Reg. fastighetsmäklare

William Wirtberg