Såld

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 40, LGH 2607

Bratteråsgatan 40, lgh 2607

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 995 000 kr
Boarea
78 m²
Areauppgifter enligt ekonomiska plan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Kronjuvelen

Välplanerad hörnlägenhet i Brf Kronjuvelen med inglasad balkong!

Bostaden är väl genomtänkt med trevliga sällskapsytor där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning.

Planlösning

Välplanerad hörnlägenhet i Brf Kronjuvelen med inglasad balkong!

Välkommen till denna unika hörnlägenhet om 78 välplanerade kvadratmeter med fönster i två väderstreck och ett härligt ljusinsläpp tack vare de höga läget. En ljus och rymlig lägenhet med ett inbjudande vinkelkök och vardagsrum för både vardag och middagsinbjudningar.

Bostaden är smart planerad med trevliga sällskapsytor, öppen planlösning, rofyllda sovrum, genomgående ekparkett och inglasad balkong i österläge. Utöver detta erbjuder bostaden gott om förvaring både i lägenheten samt i det tillhörande förrådet.

I föreningen finns gemensam festvåning, bastu och relaxrum med tillhörande takterrasser högst upp i huset! Här bor ni med gångavstånd till både centrum och hamnen som sommartid lockar med sina många uteserveringar och fik. Ett stenkast härifrån finner ni också naturnära promenadslingor. Kort och gott är detta ett hem att trivas i.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 995 000 kr
Månadsavgift
4 256 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia triple-play. Varmvatten debiteras enligt enskild förbrukning.
Boarea
78 m² Areauppgifter enligt ekonomiska plan
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
16/25

Interiör

Interiör
Interiör: När du kommer in möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob som även har ett städskåp. På golvet ligger vitlaserad ekparkett som är genomgående i hela lägenheten och väggarna är målade vitt.

Till vänster har du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare och kommod. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vidare in i hemmet hittar du de två sovrummen på vänstersida, varav det ena har goda förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrarsgarderober. I sovrummet får man även plats med en stor dubbelsäng samt sängbord.

Sovrum nummer två är något mindre men även det är väldigt bra planerat och man får med enkelhet plats med en säng och ett skrivbord.

Vidare i bostaden finner ni de sociala ytorna i ett sammanhängande kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för ett större köksbord med tillhörande stolar. Köket är placerat i vinkel och är utrustat med induktionshäll, mikrovågsugn, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Gott om arbetsytor och förvaring med både överskåp och lådor.

Intill köket ligger vardagsrummet som är väl tilltaget och rymmer soffgrupp, soffbord och tv-möbel, en läshörna med fåtölj. Genom vardagsrummet når du även den härliga inglasade balkongen där du kan blicka ut över häpnadsväckande utsikten.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
704 kr/månad
Elektricitet
400 kr/månad
Försäkring
210 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
I angiven driftkostnad för två personers hushåll (2 vuxna) ingår hushållsel 400 kr/mån och hemförsäkring 210 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2022. Varmvatten enligt ekonomiskplan ca94 kr/mån De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Kronjuvelen
Om föreningen
I Brf Kronjuvelen lever du lägenhetsliv på en högre nivå med panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader. Ett bostadshus med 25 våningar, källare och garage. Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset. Styrelsen har beslutat om en höjning av månadsavgiften med 30,5% från den 2023-04-01
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Renoveringar
Föreningen planerar för att installera kameraövervakning i garaget samt i soprummet.
Andel Av Årsavgift
0.6709 %
Andel i BRF
0.6709 %
Gemensamma ytor
Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset.

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson