Såld

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 40 LGH 2202

Bratteråsgatan 40 lgh 2202

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 280 000 kr
Boarea
33 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
1 R.O.K.
Förening
Brf Kronjuvelen

Välplanerad etta på vån 12!

Planlösning

Välplanerad etta på vån 12!

Välkommen till denna kvadratsmarta och trevliga etta i populära Eriksberg. Bostaden är bra planerad och erbjuder öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, naturlig plats för sovalkov samt goda förvaringsmöjligheter i dubbla skjutdörrsgarderober. Det naturliga ljuset som strömmar in genom fönsterna ger rummet rymd och skapar perfekt ljus i hela lägenheten. Fönsterpartiet i vardagsrummet och köket är helt fantastiskt med fri utsikt åt sydost. Läget är det bästa tänkbara, med bekvämt avstånd till citykärnan, mataffär, grönområden samt bra kommunikationer. För medlemmar i föreningen finns festvåning, bastu och relaxrum med tillhörande takterrasser högst upp i huset!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 280 000 kr
Månadsavgift
2 231 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia triple-play. Varmvatten debiteras enligt enskild förbrukning. Nettoskuldsättning: 693 570 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.
Boarea
33 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
1 R.O.K.
Våningsplan
12/25
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
693 570 kr. Beräknad enligt föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Hall: Vitlaserad Ekparkett och målade väggar i vitt. Plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och en fristående garderob i inre hallen.

Kök : Vitlaserad Ekparkett och målade väggar i vitt. Köksinredning i vitt och ovan köksbänken i kvartskomposit sitter en bakkantlist i samma material. Köket är utrustat med induktionshäll, spiskåpa, kompaktugn med mikro, kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin. Plats för mindre matgrupp.

Allrum: Vitlaserad Ekparkett och målade väggar i vitt. Plats för säng i praktisk sovalkov samt soffa med tillhörande möblemang.

Badrum: Grå klinker och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är inrett med duschhörn, spegelskåp, handfat med kommod, torkställning, WC, väggskåp samt kombinerad tvätt och tork.

Förråd: Till bostaden hör ett källarförråd.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
551 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en personers hushåll ingår hushållsel 300 kr/mån och hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2022 samt varmvatten 61 kr/mån enligt ekonomiskplan. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Gathus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Kronjuvelen
Om föreningen
I Brf Kronjuvelen lever du lägenhetsliv på en högre nivå med panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader. Ett bostadshus med 25 våningar, källare och garage. Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset. Nuvarande styrelse har prognostiserat att avgiften behöver höjas med 16% från 1/4-2023. Detta på grund utav höjda räntor.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Renoveringar
Föreningen planerar för att installera kameraövervakning i garaget samt i soprummet.
Andel Av Årsavgift
0.3516 %
Andel i BRF
0.3516 %
Gemensamma ytor
Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset.

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson