Såld

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 40 LGH 1402

Bratteråsgatan 40 lgh 1402

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 080 000 kr
Boarea
33 m²
Areauppgifter enligt ekonomiska plan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
1 R.O.K.
Förening
Brf Kronjuvelen

Ta chansen att förvärva en slående etta i brf Kronjuvelen!

Öppen och välplanerad etta med bra förvaring i skjutdörrsgarderob och en härlig utsikt åt sydost med högt och fritt läge!

Planlösning

Ta chansen att förvärva en slående etta i brf Kronjuvelen!

Välkommen till denna kvadratsmarta och trevliga etta i populära Eriksberg. Bostaden är bra planerad och erbjuder öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, naturlig plats för sovalkov samt goda förvaringsmöjligheter i dubbla skjutdörrsgarderober. Det naturliga ljuset som strömmar in genom fönsterna ger rummet rymd och skapar perfekt ljus i hela lägenheten. Fönsterpartiet i vardagsrummet och köket är helt fantastiskt med fri utsikt åt sydost. Läget är det bästa tänkbara, med bekvämt avstånd till citykärnan, mataffär, grönområden samt bra kommunikationer. För medlemmar i föreningen finns festvåning, bastu och relaxrum med tillhörande takterrasser högst upp i huset!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 080 000 kr
Månadsavgift
2 231 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia triple-play. Varmvatten debiteras enligt enskild förbrukning. nettoskuldsättning: 693 570 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.
Boarea
33 m² Areauppgifter enligt ekonomiska plan
Rum
1 R.O.K.
Våningsplan
4/25
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
693 570 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Interiör: Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av dubbla skjutdörrsgarderob. På golvet ligger stilren tvåstavsparkett som är genomgående i hela lägenheten och väggarna är målade i vitt.

Vidare in i bostaden hittar du köket som smälter samman med vardagsrummet och bildar en trevlig social yta. Köket är praktiskt och väl inrett med det man behöver.

Kökets skåpsinredning är ljus och modern från exklusiva Ballingslöv. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin. Intill fönstret får du plats med ett mindre köksbord med stolar.

Vardagsrummet är funktionellt och hemtrevligt och här du kan enkelt få plats med soffa, soffbord och tv-möblemang samt sovalkov.

Varmt välkomna på visning i bostaden!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
841 kr/månad
Elektricitet
590 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en personers hushåll ingår hushållsel 590kr/mån och hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023 samt varmvatten 61 kr/mån enligt ekonomiskplan. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Kronjuvelen
Om föreningen
I Brf Kronjuvelen lever du lägenhetsliv på en högre nivå med panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader. Ett bostadshus med 25 våningar, källare och garage. Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset. Nuvarande styrelse har prognostiserat att avgiften behöver höjas med 16% från 1/4-2023. Detta på grund utav höjda räntor.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Renoveringar
Föreningen planerar för att installera kameraövervakning i garaget samt i soprummet.
Andel Av Årsavgift
0.3516 %
Andel i BRF
0.3516 %
Gemensamma ytor
Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset.

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson