Till salu

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 40

Bratteråsgatan 40

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 190 000 kr
Boarea
54 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Kronjuvelen

Exklusiv tvåa med högt och fritt utsiktsläge!

Planlösning

Exklusiv tvåa med högt och fritt utsiktsläge!

Nu finns möjligheten att förvärva denna nyproducerade tvåa i Brf Kronjuvelen i högt och fritt läge med slående utsikt. Stilrent kök signerat Ballingslöv med bänkskiva i kvartskomposit med vitvaror från Siemens. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med gott om plats för soffgrupp och matplats. Bekvämt med rymliga skjutdörrsgarderober och egen tvättutrustning. I föreningen har ni även tillgång till bastu och relaxavdelning, takterrass och samlingslokal på våning 25. Gästlägenheter finns även att hyra och i huset kommer en restaurang att etableras på Entréplan. Läget är det bästa tänkbara, med bekvämt avstånd till citykärnan, mataffär, grönområden samt bra kommunikationer.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 190 000 kr
Månadsavgift
3 019 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Det tillkommer ett obligatorisk tillägg om 220 kr för telia Triple-play samt kostnaden för varmvatten som debiteras enligt enskild förbrukning.
Boarea
54 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
12/25
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
938 765 kr

Interiör

Interiör
Hall: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Förvaringsmöjligheter i två skjutdörrsgarderober med dörrar i spegelglas.

Vardagsrum och kök: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Köksinredning i vitt och ovan köksbänken i kvartskomposit sitter en kantlist i samma material följt av överskåp i vitt. köket är utrustat med induktionshäll, spiskåpa, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin, samt kombinerad kyl och frys. Vardagsrummet rymmer matplats och soffgrupp med tillhörande möblemang.

Sovrum: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring i en skjutdörrsgarderob med vita dörrar och inredning från ELFA.

Badrum: Grå klinker och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är inrett med duschhörn med klarglas, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, torkställning, arbetsbänk i laminat, kombimaskin samt väggskåp.

Förråd: Till bostaden hör nyttjanderätt av ett källarförråd.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
854 kr/månad
Elektricitet
590 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll ingår hushållsel 590 kr/mån och hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från konsumentverkets referensvärden 2023 samt varmvatten ca 74 kr/mån enligt schablon i ekonomisk plan. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Kronjuvelen
Om föreningen
I Brf Kronjuvelen lever du lägenhetsliv på en högre nivå med panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader. Ett bostadshus med 25 våningar, källare och garage. Föreningens festvåningen är belägen på 25:e våningen och går att hyra för medlemmar i huset. Lokalen rymmer 40 gäster totalt och kommer innehålla möbler, porslin, kyl, frys med mera. När lokalen abonneras ingår dessutom en del av takterrassen. Kostnad: 1 000kr per kväll och 500 kr för dagtid. Föreningens relaxrum med bastu finns på våning 25 och går att hyra för 200 kr per gång. Föreningen har även 2 st övernattningslägenhet som ligger på våning 2 och kommer att kunna hyras till en kostnad på 300 kr per dygn per lägenhet. I föreningen finns också cykelparkering på gården och i huset. Styrelsen har beslutat om en höjning av månadsavgiften med 30,5% från den 2023-04-01
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
0.4759 %
Andel i BRF
0.4759 %

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*