Till salu

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 40

Bratteråsgatan 40

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 495 000 kr
Boarea
78 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Kronjuvelen

Välplanerad hörnlägenhet i Brf Kronjuvelen med inglasad balkong!

Bostaden är väl genomtänkt med trevliga sällskapsytor där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning.

Planlösning

Välplanerad hörnlägenhet i Brf Kronjuvelen med inglasad balkong!

Bostad i lugnt läge som bjuder på vidsträckt utsikt och kvällssol. Nu har vi möjligheten att erbjuda en av de sista osålda trerumslägenheterna i Eriksbergs nya landmärke Kronjuvelen som JM färdigställde under början av 2023. Lägenheten, en trea om 78 kvadratmeter håller genomgående hög standard och den lyckliga köparen kommer att bli den första att bo i lägenheten.

Vänligen observera att bilder på möblerad lägenhet kommer från en likadan spegelvänd lägenhet i huset och är med i annonsen endast som inspiration.

Bostadens hall erbjuder tillräckligt med förvaring för hela familjen med en generös skjutdörrsgarderob längs hela väggen. Från hallen nås även bostadens badrum med utrustning för att göra livet lite bekvämare. Tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänksskiva med inbyggda skåp ovanför, ett perfekt ställe att förvara allt som man inte vill skall synas och störa den harmoniska känslan som badrummet erbjuder. Kommoden är av modell större så även spegelskåpet på väggen ovanför. Duschen består av en takduscharmatur och svängbara dörrar i klarglas skyddar vatten från att blöta ned badrummet. Belysning finns både inbyggt i spegelskåpet samt i form av dimmbara spotlight i taket, perfekt för den som ogillar starkt ljus på morgonen.

Vidare in i bostaden finner vi bostadens två sovrum, det ena lite större och det andra lite mindre, båda dessa har generösa fönster och inbyggd förvaring i form av skjutdörrsgarderober.

Bortanför det sista sovrummet gör bostadens paradutrymme entré. En social öppen yta bestående av bostadens kök, vardagsrum och balkong. Köket är från välrenommerade Ballingslöv och byggt för att hålla många middagar framöver, vitvarorna är kvalitetsmaskiner från Siemens. Luckorna går i vitt med rostfria handtag och bänkskivan är en vacker kvartskomposit som även klättrar upp längs väggen mellan bänkytan och överskåpen för ett extra stilrent och exklusivt uttryck. Matplatsen placeras med fördel framför fönstret som vetter ut mot balkongen.

På motsatta sidan från köket finner vi bostadens vardagsrum belägget på gaveln vilket ger bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här sitter man lugnt och slappnar av efter en dag, tolv våningar ovanför marken. Direkt från vardagsrummet nås även bostadens balkong. Den inglasade balkongen har en varm känsla med liggande träpanel längs väggarna. Inglasningen gör även att balkongen kan nyttjas även när det blåser och regnar. Från balkongen har man vidträckt utsikt och då balkongen vetter mot väster erbjuds även gott om kvällssol.

Kronjuvelen kan bäst beskrivas som en hybrid mellan ett bostadshus och hotell. Upplevelsen börjar redan i huvudentrén där en vackert entréport av glas och ek öppnar upp mot husets lobby. I lobbyn infinner sig en lugn känsla med harmoniska materialval och moderna möbler som för tankarna mer till en hotellobby än ett trapphus. De härliga materialen så som ljuddämpande innertak och textilmatta på golvet följer även med bort till husets tre hissar och vidare upp på alla 25 våningsplanen.

Husets bekvämligheter är flera, förutom det självklara som ett stort underjordiskt garage med gott om laddplatser för elbilar samt en generöst tilltagen gård med flera sittplatser, planteringar och grillar finns även två stycken övernattningslägenheter för boende att kunna hyra till vänner och familj. Tar man hissen hela vägen upp till våning 25 når man även föreningens magiska takterrass, garanterad att imponera på alla framtida besökande familjemedlemmar och gäster.

Uppe på våning 25 har också föreningens gemensamma ytor samlats, här finns en relaxavdelning med bastu för lata söndagar eller varför inte bjuda in vännerna till en afterwork med bastu på fredagen, valet är ditt! Även föreningens festlokal är strategiskt belägen längst fram på plan 25. Här bjuds samma fantastiska utsikt som på terrassen och det finns även sittplatser för 40 gäster, fullutrustat kök samt flera toaletter. Helt enkelt en av de bästa plasterna i Göteborg för födelsedagar, studentskivor eller andra högtidsfiranden.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 495 000 kr
Månadsavgift
5 541 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Det tillkommer kostnad för obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia triple-play samt varmvatten som debiteras enligt enskild förbrukning.
Boarea
78 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
12/25
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 323 424 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Hall: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Förvaring i skjutdörrsgarderob med spegelglas.

Kök : Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Köksinredning i vitt signerat Ballingslöv. Köksbänk och bakkantlist i kvartskomposit. köket är utrustat med induktionshäll, spiskåpa, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn samt 2 kombinerade kyl och frys.

Vardagsrum: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Från vardagsrummet nås bostadens inglasade balkong i väster läge.

Sovrum 1: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Plats för enkelsäng och tillhörande möblemang. Förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2: Vitlaserad ekparkett och målade väggar i vitt. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt skrivbord. Förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob.

Badrum: Grå klinker och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är inrett med duschhörn i klarglas, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, WC torkställning, tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk samt väggskåp.

Förråd: Till bostaden finns ett källarförråd.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
1 104 kr/månad
Elektricitet
780 kr/månad
Försäkring
230 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
I angiven driftkostnad för två personers hushåll (2 vuxna) ingår hushållsel 780 kr/mån och hemförsäkring 230 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. Varmvatten enligt ekonomiskplan ca 94 kr/mån De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
49

Förening

Namn
Brf Kronjuvelen
Om föreningen
I Brf Kronjuvelen lever du lägenhetsliv på en högre nivå med panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader. Ett bostadshus med 25 våningar, källare och garage.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
0.6709 %
Andel i BRF
0.6709 %

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*