Till salu

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 32 - LGH 31002

Bratteråsgatan 32 - lgh 31002

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 550 000 kr
Boarea
29 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
1 R.O.K.
Förening
Brf Guldkornet

Inflyttningsklar gaveletta på Eriksberg!

Planlösning

Inflyttningsklar gaveletta på Eriksberg!

Stig in i denna inflyttningsklara och smarta gaveletta. På 29 kvm välplanerade kvadratmeter har man lyckats få till alla de bekvämligheter som man kan önska sig av en modern och ny bostad. Lägenheten har fönster i två väderstreck vilket gör att denna etta känns extra ljus och rymlig. Från trapphuset når du enkelt husets stora gemensamma uteplats, den är belägen på samma plan som lägenheten. Här kan du njuta av eftermiddagssolen tillsammans med grannar och vänner.

Du välkomnas in i bostadens hall med en stor skjutdörrsgarderob längs ena sidan. Det smidiga hyllsystemet låter dig själv anpassa förvaringslösningen efter dina behov och förutom dina kläder finns även plats för städutrustning och teknikutrustningen för Telia Triple Play. På golvet ligger vitlaserad ekparkett.

Från hallen nås även bostadens badrum, här är det hög kvalitet från start med spotlights i taket. Duschhörnan har svängbara dörrar i klarglas, något som öppnar upp för mer utrymme. Här finns gott om förvaring i vägghängd kommod och ett tvättskåp från Marbodal. Under skåpet hittar du din nya tvättstuga – en kombimaskin för både tvätt och torkning.

Vidare in i bostaden finner vi bostadens kök med praktiska köksytor, stilren inredning från Marbodal och energisnåla vitvaror från Siemens så har köket allt och lite till. Det är modernt och lättarbetat med vita luckor, varmgrå köksbänk och bakkantslist av laminat, integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys samt en effektiv induktionshäll – allt stämningsfullt upplyst med LED-list och dimmer. Eftersom mat oftast smakar bättre i goda vänners lag är det även planerat för en matplats, här är vi säkra på att många fina stunder och minnen kommer att skapas och delas, blir dina dem första?

Vidare till vardagsrummet med den avskärmade sovalkoven, här passar sängen in som handen i handsken och det finns utöver det gott om plats till en soffa för lata söndagar framför tv:n eller smoothiesfrukost till nyhetsmorgon.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
1 550 000 kr
Månadsavgift
2 860 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Obligatorisk tillägg om 220 kr för Telia Triple-play. Varmvatten och hushållsel debiteras enligt enskild förbrukning.
Boarea
29 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
1 R.O.K.
Våningsplan
0/4
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
573 705 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Hall: Hall med gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob.

Kök: Kök från Marbodal med vita luckor och grå bänksskiva i laminat. Integrerad diskmaskin, kombinerad ugn och micro samt kyl/fyrs och induktionshäll.

Vardagsrum: Härligt vardagsrum med stora fönster, avskild sovalkov för smidig placering av sängen samt plats för ytterligare möblemang.

Badrum: Fullutrustat badrum med dusch, kommod, spegel och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Förråd: Ett vindsförråd nr 31002 ingår i upplåtelsen.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
879 kr/månad
Elektricitet
590 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en personers hushåll ingår hushållsel 590kr/mån och hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023 samt varmvatten 99 kr/mån enligt ekonomiskplan. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
77

Förening

Namn
Brf Guldkornet
Om föreningen
Brf Guldkornet har 107 st bostäder och ligger på Eriksberg i Göteborg. Mitt i anrika Kvarnenområdet hittar du Guldkornet. Ett 14-våningshus i industriell stil, med nationalromantiskt tegel, inglasade balkonger och vindslägenheter längst upp. Huset står på områdets topp, vilket ger en härlig utsikt över Eriksberg och Göta Älv. Lilla Guldkornet, ett 5-vånings gårdshus med flera mindre lägenheter, har ljusare tegelfasad och balkonger åt väster eller åt den stora gården i öster. Med Eriksbergskajen alldeles nedanför gatan har du allt du kan tänka dig inom räckhåll. Promenader längs med kajen, matupplevelser i områdets många restauranger och löprundor i Färjenäsparken. Med cykel, buss och båt tar du dig dessutom snabbt till flera köpcenter och Göteborgs centrum.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
0.6039 %
Andel i BRF
0.6039 %
Parkeringar
Föreningen har tillgång till 47 parkeringsplatser enligt följande. Garageplats 12 st, 1500 kr/mån Garageplats med laddningsmöjlighet 17 st 1800 kr/mån + enskild förbrukning. Utvändig parkering med laddningsmöjlighet 13 st 1400 kr/mån + enskild förbrukning. MC-plats i garage 5 st 750 kr/mån
Gårdplats
Föreningen har gårdsplan med bänkar, pergola och grillplats för både avkoppling och gemenskap samt trivsam lekplats.
Tv och Bredband
Föreningen är anslutna till TV, telefoni & bredband viaTelia. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Internetanslutning med en hastighet på 1000/1000 Mbit.

Karta

Hör av dig till oss

Malin Ring

Fastighetsmäklare

Malin Ring

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*