Såld

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 32

Bratteråsgatan 32

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 460 000 kr
Boarea
29 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
1 R.O.K.
Förening
Brf Guldkornet

Nyproducerad etta - Inflyttningsklar

Välkommen till denna smarta nyproducerade etta. På 29 välplanerade kvadratmeter har man lyckats få till alla de bekvämligheter som man kan önska sig!

Planlösning

Nyproducerad etta - Inflyttningsklar

Välkommen till denna smarta nyproducerade etta. På 29 välplanerade kvadratmeter har man lyckats få till alla de bekvämligheter som man kan önska sig av en modern och ny bostad.

Observera att några av bilderna är inspirationsbilder från en likande lägenhet.

Du välkomnas in i bostadens hall med en stor skjutdörrsgarderob längs ena sidan. Det smidiga hyllsystemet låter dig själv anpassa förvaringslösningen efter dina behov och förutom dina kläder finns även plats för städutrustning och teknikutrustningen för Telia Triple Play som ingår i avgiften. På golvet ligger vitlaserad ekparkett.

Från hallen nås även bostadens badrum, här är det hög kvalitet från start med spotlights i taket. Duschhörnan har svängbara dörrar i klarglas, något som öppnar upp för mer utrymme. Här finns gott om förvaring i vägghängd kommod och ett tvättskåp från Marbodal. Under skåpet hittar du din nya tvättstuga – en kombimaskin för både tvätt och torkning.

Vidare in i bostaden finner vi bostadens kök med praktiska köksytor, stilren inredning från Marbodal och energisnåla vitvaror från Siemens så har köket allt och lite till. Det är modernt och lättarbetat med vita luckor, varmgrå köksbänk och bakkantslist av laminat, integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys samt en effektiv induktionshäll – allt stämningsfullt upplyst med LED-list och dimmer. Eftersom mat oftast smakar bättre i goda vänners lag är det även planerat för en matplats, här är vi säkra på att många fina stunder och minnen kommer att skapas och delas, blir dina dem första?

Vidare till vardagsrummet med den avskärmade sovalkoven, här passar sängen in som handen i handsken och det finns utöver det gott om plats till en soffa för lata söndagar framför tv:n eller smoothiesfrukost till nyhetsmorgon.

Från trapphuset når du husets gemensamma uteplats. Här finns gott om sittplatser för härligt häng i södersolen.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
1 460 000 kr
Månadsavgift
2 788 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Obligatorisk tillägg om 220 kr för Telia Triple-play. Varmvatten debiteras enligt enskild förbrukning. Nettoskuldsättning: 573 705 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.
Boarea
29 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
1 R.O.K.
Våningsplan
0/4
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Interiör

Interiör
Hall: Hall med gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob.

Kök: Kök från Marbodal med vita luckor och grå bänksskiva. Integrerad diskmaskin, kombinerad ugn och micro samt kyl/fyrs och induktionshäll.

Vardagsrum: Härligt vardagsrum med stora fönster, avskild sovalkov för smidig placering av sängen samt plats för ytterligare möblemang.

Badrum: Fullutrustat badrum med dusch, kommod, spegel och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Förråd: Ett vindsförråd ingår i upplåtelsen.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
879 kr/månad
Elektricitet
590 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll ingår hushållsel 590 kr/mån och hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. Varmvatten enligt ekonomiskplan ca 99 kr/mån De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Guldkornet
Om föreningen
Brf Guldkornet har 107 st bostäder och ligger på Eriksberg i Göteborg. Mitt i anrika Kvarnenområdet hittar du Guldkornet. Ett 14-våningshus i industriell stil, med nationalromantiskt tegel, inglasade balkonger och vindslägenheter längst upp. Huset står på områdets topp, vilket ger en härlig utsikt över Eriksberg och Göta Älv. Lilla Guldkornet, ett 5-vånings gårdshus med flera mindre lägenheter, har ljusare tegelfasad och balkonger åt väster eller åt den stora gården i öster. Med Eriksbergskajen alldeles nedanför gatan har du allt du kan tänka dig inom räckhåll. Promenader längs med kajen, matupplevelser i områdets många restauranger och löprundor i Färjenäsparken. Med cykel, buss och båt tar du dig dessutom snabbt till flera köpcenter och Göteborgs centrum.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
0.6039 %
Andel i BRF
0.6039 %

Karta

Hör av dig till oss

Malin Ring

Fastighetsmäklare

Malin Ring