Snart till salu

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 32

Bratteråsgatan 32

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 800 000 kr
Boarea
30 m²
Areauppgifter enligt ekonomisk plan.
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
1 R.O.K.
Förening
Brf Guldkornet

Perfekt planerad etta med balkong!

Praktiskt boende i trevligt område alldeles ovanför Eriksberg!

Planlösning

Perfekt planerad etta med balkong!

Varmt välkommen till denna välplanerade etta om 30 kvm. Här erbjuds mycket bra planlösning vilket ger möjlighet för både vardagsrum och matplats samt en separat sovalkov. Smakfullt kök i med goda arbetsytor och stilrena färgval. Stor balkong från vardagsrummet med härlig utsikt mot Älvsborgsbron! Sovalkoven har plats för 1.20-säng. Fräscht badrum med dusch och vikbara glasväggar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg i hallen. Till lägenheten hör ett separat vindsförråd.

Här bor du lugnt alldeles bakom Eriksbergs myller av restauranger, caféer och båtliv. Du kan enkelt ta båten över Älven när du ska till city.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
1 800 000 kr
Månadsavgift
2 906 kr, Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr som avser Telia Triple Play.
Boarea
30 m² Areauppgifter enligt ekonomisk plan.
Rum
1 R.O.K.
Våningsplan
1/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
582 939 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan. Lån x andelstal.

Interiör

Interiör
Interiör : Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Praktisk klinker i grått på golvet och vitmålade väggar.

Badrummet ligger i anslutning till hallen och är i ett mycket fräscht utförande. Här inne återfinns wc, handfat med kommod, förvaring i ett spegelskåp, dusch med vikbar duschvägg samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vitt kakel klär väggarna vilket snyggt bryter av mot grått klinkergolv.

Vidare in i lägenheten nås köket som även det går i vitt och grått. Här finns bra arbetsyta på köksbänken och förvaring i såväl under- som överskåp. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande möblemang, samt matbord. Ljusinsläpp från ett stort fönster samt balkongdörren. Från balkongen har du härlig utsikt ner mot Eriksberg och längre bort kan du skymta Älvsborgsbron. Balkongen är väl tilltagen och inrymmer utan problem ett möblemang. Här kan du njuta av eftermiddagssolen!

Sovalkoven ger möjlighet att avgränsa sängen från övriga rummet. Här finns i dagsläget en 1.20-säng.

Välkommen till en mycket fin lägenhet med optimal planering. Här finns allt du behöver för ett smidigt boende och allt är i mycket fint skick!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
150 kr/månad
Försäkring
100 kr/månad

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
77

Förening

Namn
Brf Guldkornet
Om föreningen
Brf Guldkornet har 107 st bostäder och ligger på Eriksberg i Göteborg. Mitt i anrika Kvarnenområdet hittar du Guldkornet. Ett 14-våningshus i industriell stil, med nationalromantiskt tegel, inglasade balkonger och vindslägenheter längst upp. Huset står på områdets topp, vilket ger en härlig utsikt över Eriksberg och Göta Älv. Lilla Guldkornet, ett 5-vånings gårdshus med flera mindre lägenheter, har ljusare tegelfasad och balkonger åt väster eller åt den stora gården i öster. Med Eriksbergskajen alldeles nedanför gatan har du allt du kan tänka dig inom räckhåll. Promenader längs med kajen, matupplevelser i områdets många restauranger och löprundor i Färjenäsparken. Med cykel, buss och båt tar du dig dessutom snabbt till flera köpcenter och Göteborgs centrum.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel Av Årsavgift
0.61362 %
Andel i BRF
0.6297 %
Parkeringar
Föreningen har tillgång till 47 parkeringsplatser enligt följande. Garageplats 12 st, 1500 kr/mån Garageplats med laddningsmöjlighet 17 st 1800 kr/mån + enskild förbrukning. Utvändig parkering med laddningsmöjlighet 13 st 1400 kr/mån + enskild förbrukning. MC-plats i garage 5 st 750 kr/mån
Gårdplats
Föreningen har gårdsplan med bänkar, pergola och grillplats för både avkoppling och gemenskap samt trivsam lekplats.
Tv och Bredband
Föreningen är anslutna till TV, telefoni & bredband viaTelia. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Internetanslutning med en hastighet på 1000/1000 Mbit.

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*