Till salu

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 30B - LGH 2301

Bratteråsgatan 30B - Lgh 2301

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
9 495 000 kr
Boarea
131 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
5 R.O.K.
Förening
Brf Guldkornet

Unikt Penthouse på våning 13/13 med magisk utsikt.

Välkommen till ditt framtida drömhem på Eriksberg! Exklusiva femrumslägenhet på imponerande 131 kvadratmeter med garanterad parkering i garage.

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Bratteråsgatan 30B - Lgh 2301, GÖTEBORG

Planlösning

Unikt Penthouse på våning 13/13 med magisk utsikt.

Välkommen till ditt framtida drömhem på Eriksberg! Denna exklusiva femrumslägenhet på imponerande 131 kvadratmeter, belägen på våning 13 av 13, erbjuder en oöverträffad upplevelse av komfort, elegans och fantastisk utsikt.

När du kliver in möts du av en hall med vacker "Österlen grå" klinker. Omedelbart till höger finner du en rymlig skjutdörrsgarderob med spegelglas som ger ett luftigt och praktiskt första intryck. Till vänster finner du ett av bostadens två badrum, utrustade med underbart behaglig komfortvärme i golvet. Det större badrummet är utrustat med en elegant takduscharmatur från Tapwell och en praktisk tvättnisch med separat tvättmaskin och torktumlare. En bänkskiva och väggskåp gör tvätthanteringen till en lek, vilket är perfekt för en modern livsstil. Båda badrummen har duschhörnor med vikbara glasdörrar samt en stilren kommod med förvaring.

Ljus och rymd karakteriserar vardagsrummet, där takhöjden varierar mellan imponerande 3,9 meter på den högsta punkten och 3,1 meter på den lägsta. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger en extraordinär utsikt över Eriksberg, Göta älv och hamninloppet. Det öppna köket är centrum för social samvaro och matlagning, med en generös köksö som mäter över tre meter och är utrustad med en inbyggd häll, diskho och diskmaskin. En vacker stenbänkskiva är ytterligare en detalj som lyfter det här köket till nästa nivå. Här kan du verkligen utforska din matlagningsskreativitet och skapa minnesvärda måltider för dina nära och kära. Dessutom når du den inglasade balkongen i västerläge direkt från köket, perfekt för att avnjuta kvällssolen och vacker utsikt medan du njuter av en kopp kaffe eller ett glas vin.

Bostaden erbjuder även fyra välplanerade rum, varav två är rymliga master bedrooms med generösa förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober eller klädkammare.

Som en extra bonus så finns en garanterad garageplats med laddstation i garaget samt ett stort förråd om cirka 8 kvm på samma våningsplan som bostaden.

Denna bostad erbjuder inte bara en unik livsstil, utan även en praktisk och bekväm vardag. Eriksberg har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll, inklusive livsmedelsbutiker, restauranger, caféer, skolor och förskolor. Ett shoppingcentrum med stormarknad, bank, systembolag och andra butiker finns i närheten, och Backaplan erbjuder ännu fler möjligheter för shopping och nöjen. Göteborgs centrum ligger endast 10–15 minuter bort med bil, buss eller båt, vilket gör detta till ett perfekt läge för den moderna stadsbon som önskar ett bekvämt och stilfullt boende.

Missa inte chansen att äga detta extraordinära boende på Eriksberg, där varje dag blir en upplevelse och varje kvadratmeter strålar av lyx och komfort. Kontakta oss redan idag för att boka din visning och upptäcka detta fantastiska hem med egna ögon!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
9 495 000 kr
Månadsavgift
8 110 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Det tillkommer kostnad för obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia triple-play samt för varmvatten och hushållsel som debiteras enligt enskild förbrukning.
Boarea
131 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
5 R.O.K.
Våningsplan
13/13
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 626 685 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Förråd: I upplåtelsen ingår ett förråd.

Inglasad balkong: I upplåtelsen ingår en inglasad balkong.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
912 kr/månad
Elektricitet
446 kr/månad
Försäkring
230 kr/månad
Kommentar
I angiven driftkostnad för två personers hushåll (2 vuxna) ingår hemförsäkring 230 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. Varmvatten och hushållsel enligt schablon från ekonomiskplan om 236kr/mån respektive 446kr/mån. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
55

Förening

Namn
Brf Guldkornet
Om föreningen
Brf Guldkornet har 107 st bostäder och ligger på Eriksberg i Göteborg. Mitt i anrika Kvarnenområdet hittar du Guldkornet. Ett 14-våningshus i industriell stil, med nationalromantiskt tegel, inglasade balkonger och vindslägenheter längst upp. Huset står på områdets topp, vilket ger en härlig utsikt över Eriksberg och Göta Älv. Lilla Guldkornet, ett 5-vånings gårdshus med flera mindre lägenheter, har ljusare tegelfasad och balkonger åt väster eller åt den stora gården i öster. Med Eriksbergskajen alldeles nedanför gatan har du allt du kan tänka dig inom räckhåll. Promenader längs med kajen, matupplevelser i områdets många restauranger och löprundor i Färjenäsparken. Med cykel, buss och båt tar du dig dessutom snabbt till flera köpcenter och Göteborgs centrum.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
1.7123 %
Andel i BRF
1.7123 %
Parkeringar
Föreningen har tillgång till 47 parkeringsplatser enligt följande. Garageplats 12 st, 1500 kr/mån Garageplats med laddningsmöjlighet 17 st 1800 kr/mån + enskild förbrukning. Utvändig parkering med laddningsmöjlighet 13 st 1400 kr/mån + enskild förbrukning. MC-plats i garage 5 st 750 kr/mån
Gårdplats
Föreningen har gårdsplan med bänkar, pergola och grillplats för både avkoppling och gemenskap samt trivsam lekplats.
Tv och Bredband
Föreningen är anslutna till TV, telefoni & bredband viaTelia. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Internetanslutning med en hastighet på 1000/1000 Mbit.

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*