Till salu

GÖTEBORG / ERIKSBERG - BRATTERåSGATAN 30A - 21903

Bratteråsgatan 30A - 21903

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 650 000 kr
Boarea
77 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Guldkornet

Inglasad balkong med älvutsikt

Stor trea med inglasad söderbalkong, älvutsikt och garanterad garageplats med laddstation.

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Bratteråsgatan 30A - 21903, GÖTEBORG

Planlösning

Inglasad balkong med älvutsikt

Du välkomnas in genom den trygga säkerhetsdörren och slås direkt av det vitpigmenterade ekgolvet som breder ut sig över hallen. Att golvet är vitpigmenterat innebär inte bara att det är vackert och modernt utan det bidrar även med en härlig ljus känsla till hela bostaden. Inbyggd i väggen till vänster finner du en skjutdörrsgarderob så att du får plats med många jackor och skor i din nya bostad. Fronterna på skjutdörrsgarderoben är med spegelglas så att du alltid har möjlighet att spegla dig innan du lämnar bostaden. Bostaden kommer även med möjlighet att förhyra en garageplats med laddstation (Följer ej med bostaden vid framtida försäljning).

Direkt från hallen nås även bostadens huvudsovrum. Sovrummet går i samma still som den övriga bostaden och är generöst i storleken. Här får du plats med sov möblemanget och kanske ett kompletterande skrivbord eller läshörna. Förvaringen löser du enkelt i den rymliga skjutdörrsgarderoben direkt till höger om dörren.

Bostadens disponeras vidare med kök samt vardagsrum åt olika väderstreck. Känslan är öppen, utan dörrar, men ändå med två tydligt definierade rum. Köket kommer från Marbodal och vitvarorna levereras av Siemens. I köket finns en tydlig plats för matbordet framför fönstret. Vidare bort mot vardagsrummet, som ligger i söder, finns bra med plats för en stor soffgrupp alternativt om man vill dela upp rummet i olika sektioner med mindre möbler. Härifrån nås även bostadens balkong i härligt söderläge med bra solexponering. Att balkongen även är inglasad göra att säsongen för balkongnjutning förlängs.

Via en dörr från vardagsrummet nås sedan sovrum nummer två. Sovrummet har en klädkammare i direkt anslutning och bjuder utöver rikligt med förvaring även på älvutsikt via fönstret mot söder.

Bostadens badrum har den utrustningen som man kan önska. Här finns dusch, toalett, kommod samt en tvätt nisch med separata tvättmaskin och torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp för smidig hantering av tvätten.

Som boende på Eriksberg har du allt du kan tänkas behöva i nära anslutning. Runt omkring finns livsmedelsbutik, restauranger, caféer, frisersalonger, skola, förskola och Närhälsan. En bit bort finner du köpcentrum med stormarknad, bank, systembolag och detaljhandel. Tar du dig till Backaplan finns det ytterligare över 120 butiker. Göteborgs centrum ligger 10–15 minuter bort med bil, buss eller båt.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 650 000 kr
Månadsavgift
5 391 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Det tillkommer ett obligatorisk tillägg om 220 kr för telia Triple-play samt kostnad för varmvatten och hushållsel som debiteras enligt enskild förbrukning.
Boarea
77 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
9/13
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 081 195 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Förråd: Ett källarförråd nr 21903 ingår i upplåtelsen.

Balkong: Balkong ingår i upplåtelsen.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
720 kr/månad
Elektricitet
335 kr/månad
Försäkring
230 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
I angiven driftkostnad för två personers hushåll (2 vuxna) ingår hushållsel 335/mån och varmvatten enligt ekonomisk plan ca 155kr/mån, hemförsäkring 230 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
55

Förening

Namn
Brf Guldkornet
Om föreningen
Brf Guldkornet har 107 st bostäder och ligger på Eriksberg i Göteborg. Mitt i anrika Kvarnenområdet hittar du Guldkornet. Ett 14-våningshus i industriell stil, med nationalromantiskt tegel, inglasade balkonger och vindslägenheter längst upp. Huset står på områdets topp, vilket ger en härlig utsikt över Eriksberg och Göta Älv. Lilla Guldkornet, ett 5-vånings gårdshus med flera mindre lägenheter, har ljusare tegelfasad och balkonger åt väster eller åt den stora gården i öster. Med Eriksbergskajen alldeles nedanför gatan har du allt du kan tänka dig inom räckhåll. Promenader längs med kajen, matupplevelser i områdets många restauranger och löprundor i Färjenäsparken. Med cykel, buss och båt tar du dig dessutom snabbt till flera köpcenter och Göteborgs centrum.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
1.1381 %
Andel i BRF
1.1381 %
Parkeringar
Föreningen har tillgång till 47 parkeringsplatser enligt följande. Garageplats 12 st, 1500 kr/mån Garageplats med laddningsmöjlighet 17 st 1800 kr/mån + enskild förbrukning. Utvändig parkering med laddningsmöjlighet 13 st 1400 kr/mån + enskild förbrukning. MC-plats i garage 5 st 750 kr/mån
Gårdplats
Föreningen har gårdsplan med bänkar, pergola och grillplats för både avkoppling och gemenskap samt trivsam lekplats.
Tv och Bredband
Föreningen är anslutna till TV, telefoni & bredband viaTelia. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Internetanslutning med en hastighet på 1000/1000 Mbit.

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*