Såld

GöTEBORG / GAMLA MASTHUGGET - BäCKEGATAN 24

Bäckegatan 24

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 500 000 kr
Boarea
77 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
HSB Brf Vite Knut

Familjevänlig trea med stor balkong, hiss och egen garageplats!

Familjevänlig trea med fint renoverat kök, badrum och generösa umgängesytor! Stor balkong, hiss och en egen garageplats. Välskött förening!

Planlösning

Familjevänlig trea med stor balkong, hiss och egen garageplats!

Varmt välkomna till denna familjevänliga trea i härliga Masthugget! Här bor ni med närhet till såväl ett rikt utbud av restauranger och butiker i Linné som vacker natur i Slottsskogen. Ni möts av generösa umgängesytor, generöst med förvaring och hög bekvämlighet med en egen garageplats som nås direkt via hissen. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med gott om plats för både stor soffa och matgrupp, snyggt renoverat kök med all maskinell utrustning ni kan önska samt plats för stort köksbord för hela familjen. Från köket nås också den otroligt rymliga balkongen mot föreningens lummiga innergård. Två sovrum i bra storlek. Generös klädkammare från hallen. Helkaklat badrum med både badkar och tvättpelare. Välkomna till ett hem som inte lämnar något att önska!

HSB Brf Vite Knut är en otroligt välskött förening med väl omhändertagna byggnader, jättebra ekonomi med låg belåningsgrad och en avgift som varit oförändrad senaste 19 åren samt att de äger sin egen mark. Gemensamt för medlemmarna finns mycket att nyttja. Förutom den grönskande gården med utemöbler och grill finns två nyrenoverade gästlägenheter, en föreningslokal, stor tvättstuga samt bastu. Här trivs man!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 500 000 kr
Månadsavgift
4 509 kr, Inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband och garageplats.
Boarea
77 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
2/5

Interiör

Interiör
Interiör: Hall
Stor välkomnade hall med generöst med plats för avhängning direkt till vänster samt en stor klädkammare som sväljer familjens förvaring. Ekparkett på golvet och väggarna pryds av den vackra tapeten Dancing crane av Emma von Brömssen. Här finns också ett inbyggt städskåp längre in.

Vardagsrum
Stort och rymligt med gott om plats för både matsalsbord och soffa med tillhörande möblemang.

Kök
Ett fantastiskt kök där hela familjen får plats! Smakfullt renoverat med grå luckor med mässingsknoppar, vitt kakel ovan den mörkbruna arbetsytan i laminat. Här finns generöst med skåpsförvaring och mycket bra bänkyta i det L-formade köket. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin, micro och hel kyl och frys. Matbord för 6-8 personer ryms enkelt. Vita väggar möter en diskret fondtapet med grönskande mönster på.

Balkong
Från köket nås den härliga balkongen i otroligt generös storlek! Här finns gott om plats för både loungemöbel, matbord och odlingar. Sol från morgon till mitt på dagen.

Sovrum 1
Det stora sovrummet ligger i rofyllt läge mot innergårdens grönska och lugn. Här ryms enkelt dubbelsäng med tillhörande sängbord. Grönmålade väggar och ekparkett.

Sovrum 2
Även det andra sovrummet är i bra storlek och används idag som barnrum men passar givetvis utmärkt som både arbets- och gästrum. Vita väggar och ekparkett.

Badrum
Helkaklat badrum i smakfulla färger. Grå klinkers möter stora vita kakelplattor. Här finns badkar, wc, handfat med kommod och ovanhängande spegelskåp, handdukstork samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme bidrar med skön komfort för frusna tår om morgonen.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
542 kr/månad
Elektricitet
400 kr/månad
Försäkring
142 kr/månad
Personer i hushåll
4
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat avtal och personlig förbrukning.

Byggnad

Byggår
1980
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
148

Förening

Namn
HSB Brf Vite Knut
Om föreningen
Brf Vite Knut äger fastigheten Stigberget 36:1. Föreningen bildades strax före husen stod klara 1980 och består av en fastighet fördelad på två huskroppar, innefattande 103 lägenheter, 123 garageplatser samt 2 lokaler. Den totala bostadsytan uppgår till 6935 kvm och den uthyrda lokalen (gymmet) är på 420 kvm och outhyrd lokalyta (föreningslokaler) är på 97 kvm. Vite Knut har en mycket välskött ekonomi vilket speglar sig i den bra belåningsgraden om 4049kr/kvm samt att månadsavgifterna varit oförändrade sedan 2003. Inget beslut taget inför årsskiftet 22/23. Föreningens elavtal är bundna i 3.5 år till (2022-10-26).
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
483 kr
Renoveringar
Urval av tidigare renoveringar:
2022 Renovering av föreningslokal.
2021 - Installation av laddplatser till samtliga garageplatser
2021 - Installerades ny garagebelysning vilket ledde till att elförbrukningen sjönk med 20 %.
2019 - Fasad- och balkongrenovering
Andel Av Årsavgift
1.07582 %
Andel i BRF
1.07582 %
Gemensamma ytor
Föreningen har en stor tvättstuga där fler familjer kan tvätta samtidigt, en bastu, två nyrenoverade gästrum, 400kr/natt för den stora och 300kr/natt för den lilla och en föreningslokal (kalasrum) för uthyrning till föreningens medlemmar. Föreningen hyr även ut en lokal till Nordic Wellnes, som bedriver gymverksamhet.
Tv och Bredband
Leverantör Tele 2. Hastighet bredband 250/50.
Övrigt
BRF kräver individuellt medlemskap i HSB-föreningen.
Försäkring
Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

Karta

Hör av dig till oss

Julia Albinsson

Fastighetsmäklare

Delägare

Julia Albinsson

Zara Ek

Fastighetsmäklare

Delägare

Zara Ek