Såld

GöTEBORG / KVIBERG - ASPIRANTGATAN 3

Aspirantgatan 3

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Boarea
49 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Bellevueplan

Nyproducerad kvadratsmart tvåa med balkong i västerläge

Välkommen till denna nyproducerade och kvadratsmarta tvåa som stod klar i början av året. Bostaden är i absolut nyskick och har aldrig varit bebodd.

Nyproducerad kvadratsmart tvåa med balkong i västerläge

Välkommen till denna nyproducerade och kvadratsmarta tvåa som stod klar i början av året. Bostaden är i absolut nyskick och har aldrig varit bebodd. Välplanerade och sociala ytor med öppet samband mellan kök och vardagsrum, rofyllt sovrum och helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Bra med förvaring i skjutdörrsgarderober. Härlig balkong i västerläge som vetter mot föreningens innergård med grönytor, grillplats och planteringar. Parkeringsmöjligheter finns i garage under huset.

I expansionsområdet Kviberg bor man bekvämt med naturen runt knuten och närhet till både service och kommunikationer. Från hållplats Bellevue är man i centrala Göteborg på tio minuter. På promenadavstånd finns dessutom Prioritet Serneke Arena med dess massiva sportutbud, allt från fotboll till gym och längdskidåkning.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Boarea
49 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
3/5

Interiör

Interiör
Denna nyproducerade och kvadratsmarta tvåa har genomgående trestavig ekparkett och ljusa väggar som blir en bra canvas att inreda efter.

Välkommen in i den möblerbara hallen med förvaring i skjutdörrsgarderob med spegelglas. Praktiskt med ett snyggt grått klinker vid entrén. Man möts direkt av de öppna ytorna och det härliga ljusflödet som speglar bostaden.

Stilrent kök med släta ljusgrå luckor, stänkskydd i mosaik och arbetsbänk i grå laminat. Rostfria vitvaror blir en tilltalande kontrast till de i övrigt ljusa materialvalen. Den maskinella utrustningen från Siemens består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadmikro, varmluftsugn och induktionshäll samt fläkt från Franke. Matbordet blir en naturlig avskärmning mellan kök och vardagsrum som ligger i ett öppet samband.

Vardagsrummet ger plats för såväl soffgrupp med tillhörande soffbord som TV-möbel och vidare möblemang. Härifrån tar man sig ut till balkongen i västerläge. En perfekt plats att koppla av på och njuta av kvällssolen och aktiviteter som pågår på föreningens innergård nedanför.

Sovrummet är rofyllt beläget mot innergården. Här ryms säng med tillhörande möblemang. Skjutdörrsgarderob ger plats för kläder och förvaring.

Badrummet är stilrent modernt med vitt kakel och grått klinker. Utrustat med spotlights, svart kommod, spegel med belysning, toalett, duschhörna med delvis frostade duschväggar i glas, handdukshängare, kombimaskin med arbetsbänk och överskåp.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
462 kr/månad
Elektricitet
200 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Driftskostnaderna är schablonvärden då bostaden aldrig varit bebodd. Observera att driftskostnaderna varierar beroende på hushållets sammahållning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2016-2017
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Bellevueplan
Om föreningen
Föreningen upplåter bostadslägenheter, lokaler och mark med nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Nybyggnad av två bostadshus med sammanlagt 65 lägenheter.
Äger föreningen marken
Ja
Renoveringar
Föreningens byggnad är nyuppförd och därför finns inga kommande planerade renoveringar. På sikt kommer föreningen att upprätta en underhållsplan för framtida renoveringar.
Andel i BRF
1.2576 %

Karta