Till salu

VäSTRA FRöLUNDA / VäSTRA FRöLUNDA - ARONIAGATAN 9

Aroniagatan 9

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 095 000 kr
Boarea
88 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
Brf Sticklingen

Välplanerad 4 rok högst upp i huset med kvällssol

Modernt, svanenmärkt boende med tidlös inredning

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Aroniagatan 9, Västra Frölunda

Planlösning

Välplanerad 4 rok högst upp i huset med kvällssol

Välkommen till denna nyproducerade och inflyttningsklara 4:a som erbjuder perfekt balans mellan funktion och stil. När du kliver in möts du av ett välplanerat vardagsrum och kök, där matlagning och samvaro flyter samman. Balkongen ger en härlig utsikt över innergården, perfekt för avkoppling i kvällssolen.

Med fönster åt två håll känns det ljust och luftigt. Förvaring finns gott om, med garderober i hallen och en klädkammare i sovrummet. Badrummet är modernt utrustat med dusch, komfortelvärme i golv samt tvättmaskin och torktumlare. Du kommer även att uppskatta den extra komforten av att ha en extra wc/dusch till hands i hallen.

Brf Sticklingen är ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken som kompletterande energikälla – hållbart både för miljön och föreningens ekonomi. I föreningen finns även övernattningsrum för långväga gäster samt en trevlig grönskande innergård med plats för umgänge. Med cykel tar det inte många minuter att nå både matbutik, grönområden och shopping. Även havet nås på cykelavstånd – ett optimalt läge mellan hav och stad helt enkelt. Är du bilburen finns möjlighet att hyra parkering av föreningen vid köp av denna fina bostad.

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 095 000 kr
Månadsavgift
5 977 kr, I avgiften ingår uppvärmning och kallvatten samt att det obligatoriska tillägget för Telia Triple Play (á 235 kr/månad) är inräknat. Utöver avgiften tillkommer kostnad för varmvatten och hushållsel efter faktisk förbrukning.
Boarea
88 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
4 R.O.K.
Våningsplan
4/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
1 149 386 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.
Interiör
Rumsbeskrivning: Innanför dörren välkomnar en rymlig inbjudande entréhall med förvaring från Mirro bakom två skjutdörrspartier med spegelglas. Den vitpigmenterade ekparketten skapar en harmonisk övergång till tidlöst vita väggar som är genomgående i hela bostaden. Förvaringen kompletteras med en rymlig klädkammare, också den med inredning från Mirro.

Hallen leder vidare till kök och vardagsrum i öppet socialt samband med generöst ljusinsläpp från två håll. Det välutrustade köket från Marbodal har vit skåpinredning och arbetsbänk i grå, kontrasterande laminat som fortsätter en bit upp på väggen som bakkantslist. Köket är utrustat med maskinpark från Electrolux beståendes av dubbla kyl/frys, inbyggnadsugn och mikro i svart/rostfritt utförande samt integrerad diskmaskin och utdragbar fläkt från Franke. Här ryms en matplats för upp till sex personer.

Sömlöst övergår kök till vardagsrum med plats för soffgrupp och vidare möblemang. Här kan gäster bjudas över på middagar med efterföljande mingel och umgänge i avslappnad miljö. Sommartid öppnas det fördelaktligen ut till balkongen där samtalen kan fortsätta i kvällssolen.

Bostadens tre sovrum nås från hallen. Det större sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Förvaringen kompletteras med en rymlig klädkammare med inredning från Mirro. De mindre sovrummen passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor.

Helkaklat badrum i stilren design med snygga kontraster mellan det grå klinkergolvet och matta vitkaklade väggar. Komfortelvärme i golv ger lite extra lyx. Badrummet är vidare utrustat med duschhörna, toalett, spegel med belysning samt handfat med tillhörande vit kommod som tillsammans med de vägghängda badrums- och linneskåpen bidrar med bra förvaringsmöjligheter. De vardagliga bestyren underlättas av en praktisk tvätthörna med väl tilltagen arbetsbänk i laminat samt både tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Även WC/dusch är helkaklat med grå klinkergolvet och matta vitkaklade väggar.

Förråd: Till bostaden hör förråd nr 11402 i källarplan på grannhuset som upplåts med bostaden.
Total driftkostnad
845 kr/månad
Elektricitet
405 kr/månad
Försäkring
230 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
I angiven driftkostnad för två personers hushåll ingår hushållsel 405kr/mån och varmvatten 210kr/mån enligt föreningens ekonomiska plan samt hemförsäkring 230 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning, levnadssätt och marknadspriser på upphandlade tjänster, som exempelvis el.
Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Namn
Brf Sticklingen
Om föreningen
Brf Sticklingen består av tre bostadshus om totalt 80 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Övernattningsrum kommer att finnas för uthyrning till föreningens medlemmar. Utöver detta finns cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsförråd. Ett begränsat antal lägenhetsförråd utöver de som tillhör lägenheterna finns för uthyrning.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
1.5702 %
Andel i BRF
1.5702 %
Parkeringar
Föreningen disponerar över 38 parkeringsplatser samt 6 elbilsplatser. Till dessa är det separat kö. Kostnad: 850 kr/månad för vanlig parkeringsplats och 1 150 kr/månad för elbilsplats.
Tv och Bredband
TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play (Ingår i avgiften)

Kontakta Mäklare

Boka visning

Förbokning krävs. Boka en tid här på vår hemsida eller kontakta en mäklare för hjälp.

Visning

Aroniagatan 9, Västra Frölunda

Karta

Hör av dig till oss

Malin Ring

Fastighetsmäklare

Malin Ring

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*