Till salu

VäSTRA FRöLUNDA / VäSTRA FRöLUNDA - ARONIAGATAN 7

Aroniagatan 7

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 850 000 kr
Boarea
48 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Sticklingen

Välplanerad tvåa med imponerande uteplats om 12 kvm

Nyproducerad och inflyttningsklar lägenhet

Planlösning

Välplanerad tvåa med imponerande uteplats om 12 kvm

Välkommen till denna genomtänkta tvåa med en rejäl uteplats om hela 12 kvm som vetter mot sydväst, och erbjuder en lummig utsikt mot den fina Kastanjeallén.

Lägenheten imponerar med sin smarta och öppna planlösning, som skapar en harmonisk atmosfär mellan vardagsrummet och det välplanerade vinkelköket. Köket ger dig gott om arbetsyta för att förbereda härliga middagar, samtidigt som den mysiga matplatsen inbjuder till långa och trivsamma måltider med familj och vänner. Glädjande nog leder dörren från köket direkt ut till den stora uteplatsen i bästa solläge.

Sovrummet har praktisk förvaringslösning i form av en rymlig klädkammare, och hallen erbjuder ytterligare förvaring med skjutdörrsgarderob. Badrummet är smakfullt utrustat med duschhörna med vikbara glasdörrar och kakel och klinkers i behagliga toner, samt en praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare som gör vardagen ännu mer bekväm.

Boendet i Brf Sticklingen har många fördelar att erbjuda. Detta är ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken som kompletterande energikälla – hållbart både för miljön och föreningens ekonomi. Detta är ett tydligt exempel på hur denna nyproducerade bostad är energieffektiv och bidrar till minskat energibehov i jämförelse med äldre alternativ. I föreningen finns även övernattningsrum för långväga gäster samt en trevlig innergård med plats för umgänge. Området gränsar till ett lugnt villaområde och är bara tio minuters cykeltur från havet. Allt du behöver finns inom räckhåll med närhet till matbutiker, grönområden och Frölunda Torg, vilket skapar en bekväm och trivsam livsstil.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
1 850 000 kr
Månadsavgift
3 914 kr, I avgiften ingår uppvärmning och kallvatten samt att det obligatoriska tillägget för Telia Triple Play (á 235 kr/månad) är inräknat. Utöver avgiften tillkommer kostnad för varmvatten och hushållsel efter faktisk förbrukning.
Boarea
48 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
0/4
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
736 465 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Rumsbeskrivning: Innanför dörren välkomnar en inbjudande entréhall med generös förvaring från Mirro bakom skjutdörrsparti med spegelglas. Vitlaserad ekparkett är genomgående i hela lägenheten och ger en enhetlig och tidlös känsla.

I köket finner du Marbodals eleganta vita köksinredning, kompletterat med stilrena rostfria vitvaror från Electrolux. Kökets maskinpark består av kyl/frys, inbyggnadsugn och mikro i rostfritt utförande samt integrerad diskmaskin och utdragbar fläkt från Franke. Köket smälter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning. Härifrån når du den väl tilltagna uteplatsen med härlig eftermiddags- och kvällssol.

Det moderna badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare smidigt placerad under en bänkskiva i laminat. Vidare finner du utrustning i form av duschhörna, toalett, spegel med belysning samt handfat med tillhörande vit kommod som tillsammans med det vägghängda badrums- och linneskåpet bidrar med bra förvaringsmöjligheter. Väggarna pryds av vitt kakel och golvet med grå klinkers.

Sovrummet är rymligt och har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Härifrån när du klädkammaren som är inredd med hatthylla och klädstång samt linnebackar.


Förråd: Till bostaden hör förråd nr 21002 i källarplan som upplåts med bostaden.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
588 kr/månad
Elektricitet
255 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll ingår hushållsel 255 kr/mån och varmvatten 143 kr/mån enligt föreningens ekonomiska plan samt hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Sticklingen
Om föreningen
Brf Sticklingen består av tre bostadshus om totalt 80 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Två av föreningens tre hus är klara medan det sista är under byggnation med planerad inflytting under hösten 2023. Övernattningsrum kommer att finnas för uthyrning till föreningens medlemmar. Utöver detta finns cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsförråd. Ett begränsat antal lägenhetsförråd utöver de som tillhör lägenheterna finns för uthyrning.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
1.0061 %
Andel i BRF
1.0061 %
Parkeringar
Föreningen disponerar över 38 parkeringsplatser samt 6 elbilsplatser. Till dessa är det separat kö. Kostnad: 850 kr/månad för vanlig parkeringsplats och 1 150 kr/månad för elbilsplats.
Tv och Bredband
TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play (Ingår i avgiften)

Karta

Hör av dig till oss

Sanna Berglund

Fastighetsmäklare

Sanna Berglund

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*